- 2 Aralık 2012
- 839
- 1.150
- 333
Yani sizin yorumlarınızı seviyorum o yüzden detay vermek istedim.Dusunsene aynı seye gulmuyorsunuz adama komik gelmiyor, annemın balkona cay ıcmeye gıdıcem anlamlar gelmıs eslerıyle sen git benı surukleme diyecek
Elbise begeneceksın fikrini soracaksın, sen bilirsin diyecek.
Fılm izlemek isteyeceksin, onuncu dk uyuyacak. Hadı uyumadı dıyelım fılm hakkında konusmak isteyeceksın filmdi Iste diyecek.
Arkadasın evlenecek hevesle gitmek isteyeceksın, senı bırakayım Donuste alırım diyecek.
Ailen arkadasların gelmek isteyecek suratı dusecek ve diken ustunde misafir agırlayacaksın biliyosun adam mutsuz cunku.
Yani benim asla cekemeyecegım bırı.
birlikte güzel vakit geçiririz filmler izleriz, yemekler yaparız, kafamıza eser alırız başımızı başbaşa kafa dinlemeye gideriz. Bu açıdan sorun yok ama diğer konularda evet sen git ben seni dönüşte alırım der büyük ihtimalle:) Ve öyle de yapar tanıyorum gelse bile 15dk oturur. Çok kararsızım o yüzden. Fanusta yaşayacakmışım gibi geliyor. Yani sosyal medyama karışıyor, tek başıma bi aktivitede bulunmama karışıyor, ailemle çok vakit geçirmek istemiyor. Evliliğimiz sadece ikimizin iletişimde olduğu bir dünya gibi olacak sanırım. Zamanla değişir mi sizce?