- Konu Sahibi yagmurkerem
Hayırlısı olsun canım ne diyeyim.Birdahaki celse nezaman? Banada nafaka bağlamış hakim 350 tl.Aslında onun nafakasında parasında pulunda değilim yuvam gittikten sonra ama ben biraz kin yaptım galiba arkamdan ettikleri dedikodular için.Benimkide boşanmayı kabul etti.Eşimde boşanmayı kabul etti.2 tarafta istiyince boşanmayı ilk celsede boşanma gerçekleşirmi?Şöyle bişey var benim eşim nafakayı ve tazminatı reddediyor boşanmayı kabul ediyor.Ne zor değilmi hiçbişey yaşamamış 2 yabancı gibi olmakBen bu yüzden mahkemeye bile gitmek istemiyorum 7 ay gibi bir süreden sonra tekrar onu görmek sesini duymak çok zor olucak
![]()
canım her ikinize de Allah öncelikle sabır güç kuvvet versin..
mahkemede hakimin karşısında o kadar tuhaf oluyor ki insan sanki adamı hiç görmedin tanımadın onca şey yaşanmadı hiç sevmedin aşık olmadın öylece paketlemişler getirmişler karşına koymuşlar gibi oluyor..
benim mahkemem sonuçlandığında çıkışta konuşamadık hiç bir şey..öyle baktık boş boş..
sonra bir arkadaşımın evine gittim ağladım boşaldım..Bir ay geçti üzerinden..
eşin nafaka ve tazminatı kabul etmeden boşanmayı kabul etmiş öyle yazmışsın bu durumda hakim senin isteğini göz önünde bulundurarak ikinci bir tarihe atabilir..
Hakkımızda hayırlısı olsun..