ewet burda sizin konunuzda yuva yıkmayı gerektiren bir durum yok...ailesi azıcık insan olsa oğluna derki yaa oğlum sen ne yapıyorsun yuva kurmak kolaymı neden karını döwüp söwüyorsun der...benim eşimdede bu huy vardı önceleri...önceleri dediğim nişanlıyken birgün ailen beni adam yerine koymuyor ama sewe sewe koymak zorunda dedim ve inanırmıısn bunu yanımda telefon açarak madmaze sizin için böle sölüyo dedi şok oldu...sewe seweyi anla artık
![KK9 :9: :9:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk9.gif)
ve ondan sonra baktımki ben eşime ne desem ya git kendin söle diyo yada gidip kendisi sölüyo aldım karşıma bak dedim böle dawranarak sadece ailenden beni benide ailenden soğutursun arada kalan ben değil sen olursun...ve eşime en ufak bişey sölesem gidip ailesine çatma durumuda vardı önceleri, siz benim karıma ne diyosunuz lan diyip ablasınında annesininde üzerine yürüdüğü olmuştu ilk ewlendiğim zamanlarda...baktım bu böle olmıycak çünkü onların gözünde artık onu kışkırtan ve onlara karşı dolduran gelin olcaktım haklı olsamda haksız olcaktım...ve düşündüm neden hem kendimi hem bu adamı kasayımki...nereye kadar...ewliliğimin 1.ayında aldım bu kararı ve inan iyiki almışım şimdi 7 aylık ewliyim ve geçtiğimiz 6 ay içinde alındığım kıırldığım kızdığım ne varsa sölerim yüzlerine kafama takılsa ararım cevabımıda almadan rahat bırakmıyorum kimseyi içimi rahatlatın bunu neden böle yaptınız diyorum...ve inanki eşim çok huzurlu artık
biz bayanların en büyük hatası içimize atarak eşimize yansıtmak sanırım...eşlerinde aileci olması işi bozuyor benim ailem benim ailemle olmuyor ewlilik...eşiniziin huyu benimkiyle aynı diyebilirim en ufak bişeye sinirlenir etrafı dağıtır kırar...inanki yeni ewimizde çok şey kırılıp döküldü...5 dak.sonrada çocuk gibi ağlar sewgimden yapıyorum der ama ben öle kapatmam bu olayı bazı arkadaşlar ailelere yansıtmayın diyor ama ai,lemizi de arkamıza almassak ne olcak...ben en son olayımızdan önce çocuk yapmaya karar vermiştim ve bardakları babamı arıycam diye telefonumu kırdıktan sonra annesine benden ltorun falan beklemeyin ya oğlunuzu bi hastaneye götürün yada benden uzun yıllar çocuk falan beklemeyin bu işler böle olmaz oğlunuza tapki koyacak olan sizsiniz benim ailem değil dedim...kayınvalidem kızm sen alttan al bari biraz dedi...tipik laftır bu zaten sen alttan al benimde kendisine cevabım şu oldu: herşey iyi hoş güzel diyosunda benimde sinirli agrasif bi insan olduğum biliyosun kaldıki sakin olmak adına senin oğluna kendimi ezdiremem senin ve oğlunun anlayamadığı şey ben bu tavizi versem dahamı iyi olur dahamı kötü...bence kötü olur erkeğe bikere taviz verdimmi sonu gelmez...zaten ne yapsam bu kadın bu ewde benimle düşüncesi beynine bikere işledimmi vayy halimize...buarada benim eşim ben yorulmayayım diye çalıştırmayanm akşama kadar yatsam sen neden yatıyosun dmeyen,canım sıkılsa hadi sana alışverişe çıkalım diye bütün gün peşimde dolaşan,cebinden nekadar parası varsa bile alsam harcasam niye harcadın demeyen,sabah yorgun argın işden gelince bile (gece çalışıyor) benimle vakit geçirebilmek için sabahın 10 unda aksiyon filmi izleyen,gözümün içine bakan,ewine bağlı tek bir arkadaşı olmayan,ailesine benim hakkımda tek kelime ettirmeyen ve bensiz hiçbirşey yamayan bi adamdır...ama sinir halinde gözü dönen bi adam olması bütün bunları silip götürmeye yeter bile değilmi...senede bir kere böle tartışırız ama o bir ömür boyu etkiler beni...bence bu hepimiz için aynıdır..biraz uuzn oldu kusura bakma..