Hesap ödeme mevzusu.

Hesabı masada ödediğimiz bir mekan değil. Baya kasaya gidip orada yarışıyoruz

Vallahi ben normal arkadaşım olsa öderim ama yine öyle her seferinde değil.
Flörtüm olursa o ödesin arkadaş
Niye pehlivan oldunuz şimdi gerek yokmuş

Travma yaşattılar bize guzumm.

Oğlumun kız versiyonusun
Benim oğlumda öyle hesabı hep o öder
Bende kızıyorum sen salak mısın diye
Bizimkinin birde doğum günü takıntısı var kimin doğum günüyse hem yemek ısmarlar, hem de pahalı hediye alır
Artık resti çektim bakalım

Sorun da bu zaten o an abartı olduğunu anlayamadım. Sabah dank etti
Dank etmesi de güzel
Kimseye yük olmam, hesap ödetmemin altında bir şeyler yatıyor.
Kim çağırırsa o öder veya kimin durumu iyiyse o öder veya sadece arkadaşsa herkes kendi hesabını öder.
İlişkide çetele tutmak da hoş değil, öncekinden o ödedi sıra bende gibi.
Kimseyi sömürmeyelim tamam da aman kimseye yük olmayayım diye diken üstünde olmak da aşılması gereken bi durum.

İnşallah kendi parasıyladır.

Ooff öyle yapmasın işte sonra birden salak mıyım aydınlanması yaşıyor ve sonu hüsran

Ben erkeklere hesap ödetme taraftariyim. Önceden hic ödetmezdim son zamanda anladim ki erkekler hesabini ödedikleri kadina daha cok deger veriyor sacma ama gercek onun disinda arkadaslarla bulustuysak genelde alman usulü erkeklerin yaninda teksem de hesaba karismam pahali bir sey icmem yemem. Sadece bir arkadasim var ,kiz kasaya gelene kadar ölü taklidi yapiyor ben odedikten sonra da ay niye ödedin diyor.

Buradan aldığım tavsiyelere göre bende artık hesap ödeten taraf olacağım. Hiçbir şey yapamasam bile hesap ödenirken dışarıya çıkarım en fazla böylece ben ödemem arkadaşlarla sorun yok zaten genelde Alman usulü ama ne zaman bir erkekle çıksam kendimi hesap ödemekten sorumlu baş müdür gibi hissediyorum

Disariya cikmak garip olur ama ilk 3 bulusmada erkegin ödemesine izin vermeli. En azindan ilk 2sinde.

Aslında ilk buluşma değil. Uzun süredir tanıdığım ve samimi olduğum bir arkadaş kendisi. Yeni yeni flörte dönüyor. Arkadaşken de çok hesap ödedim ama flörte dönünce mi ne battı bana djdjdjdj
Tersi olması gerekirdi aslında ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…