- 15 Aralık 2009
- 8.455
- 19.242
- 773
- Konu Sahibi BiProfenid
-
Hesabı masada ödediğimiz bir mekan değil. Baya kasaya gidip orada yarışıyoruzErkekler kendilerine ihtiyaç duyulmasını severlermişyemeğe davet eden, bi zahmet hesabı da ödesin. Ayrıca bi an düşündüm de, masada hesap ödeme için verdiğiniz çabayı yan masadakiler veya garsonlar nasıl seyrediyor
Relax olun, hergün dışarıda yemek yenmediğine göre, bırakın ödesinler
Vallahi ben normal arkadaşım olsa öderim ama yine öyle her seferinde değil.Selam hanımlar.
Pazar günü sabah 7 de uyandıracak kadar içime dert olan bir şeyi paylaşmak istiyorum. Bugüne kadar sevgili, flört ya da herhangi normal bir arkadaşımla ne zaman bir şeyler yiyip içsem hesabı ben ödüyorum. Karşı taraf çok ısrar ediyor ama baya kasada inatlaşıp her seferinde ben yeniyorum o anlamsız savaşı
Dünde hafiften flört ettiğim bir arkadaşımla oturup bir şeyler yiyip içtikten sonra konu hesap ödemeye gelince gene kartlarımız arasında bi gerilim yaşandı ve galibiyet benim oldu. Kfjfjdjf Her ne kadar o an bunu sorun etmesemde bu sabah 7 de "noluyor yaaa" Diye uyandım resmen. Bir düşündüm şöyle ya dedim patates o adamın parası olmasa zaten "açım yemek yemeye gidelim" demez. Bırak yani neden sen ödüyorsun.
Zaten bu zamana kadar hep ben ödedim. Ama sanki ödemezsem de yük oluyormuş gibi hissediyorum. Ne zaman biri benim hesabımı ödese ezilip büzülüyorum ya. Kız arkadaşlarımla genelde alman usulü oluyor ama erkeklerle olunca adeta pehlivana dönüşüyorum ve dişil enerji falan kalmıyor
Sizce napmalıyım? Hesabı ödemesem ezik vs olmam dimi? Para mevzularında asla takılı kalmam ama dünkü ödediğim o tutar içime oturdu resmen. Yani konu paranın tutarı da değil aslında benim böyle her seferinde atlamam. Ay tam olarak ne soracağımı da bilmiyorum ama öyle bi içimi dökeyim dedim işte.
Aynı makbile hem izzeti hem burhanı aynı anda idare ediyordu ama ben daha çok saf tarafını örnek almışsam demek kiMakbiyle gibi saf olursan Makbiyle gibi evde kalırsın.
Pehlivan olunmaz pehlivan doğulurNiye pehlivan oldunuz şimdi gerek yokmuş
Doğduğun er meydanı kaderindirPehlivan olunmaz pehlivan doğulur
Valla ben de kendimin şahsına saygısız, utanmaz biri olduğumu öğrendim bu konuyla.Herkes utancından kendi ödüyormuş kendimi çok rahat çok profesyonel ve çok yüzsüz hissettim şuan.
Sorma bazılarını ağzım açık okudum sinek kaçacaktı neredeyse.Valla ben de kendimin şahsına saygısız, utanmaz biri olduğumu öğrendim bu konuyla.
Sorun da bu zaten o an abartı olduğunu anlayamadım. Sabah dank ettiYemeğe gidelim demiş, gerçekten abartı olmuş hesabı ödemeniz.
Travma yaşattılar bize guzumm.Benim meselede aileye bağlı. Hem böyle gördüm hem de olay daha derinlerde psikolojide
Kız burhan bi yapabilsem şunu. Ben makbile gibi biraz safım galiba bu ilişkiler konusunda
Ay haklısın ferhans. Ben zaten uzun süredir tanımadığım biriyle yemeğe vs çıkmıyorum. En son çok hoşlandığım çocukla çay içmiştik onu da ben ödedim jdjeejjwwj
İşte beni buna iten birazda bu aslında. Daha önce yaşadım çünkü ısmarlanan şeylerin yüzüme vurulmasını. Kendimi olası kafa kakmalarına karşı koruyorum galiba
Dank etmesi de güzelSorun da bu zaten o an abartı olduğunu anlayamadım. Sabah dank etti
İnşallah kendi parasıyladır.Oğlumun kız versiyonusun
Benim oğlumda öyle hesabı hep o öder
Bende kızıyorum sen salak mısın diye
Bizimkinin birde doğum günü takıntısı var kimin doğum günüyse hem yemek ısmarlar, hem de pahalı hediye alır
Artık resti çektim bakalım
Ooff öyle yapmasın işte sonra birden salak mıyım aydınlanması yaşıyor ve sonu hüsranOğlumun kız versiyonusun
Benim oğlumda öyle hesabı hep o öder
Bende kızıyorum sen salak mısın diye
Bizimkinin birde doğum günü takıntısı var kimin doğum günüyse hem yemek ısmarlar, hem de pahalı hediye alır
Artık resti çektim bakalım
Buradan aldığım tavsiyelere göre bende artık hesap ödeten taraf olacağım. Hiçbir şey yapamasam bile hesap ödenirken dışarıya çıkarım en fazla böylece ben ödememBen erkeklere hesap ödetme taraftariyim. Önceden hic ödetmezdim son zamanda anladim ki erkekler hesabini ödedikleri kadina daha cok deger veriyor sacma ama gercekonun disinda arkadaslarla bulustuysak genelde alman usulü erkeklerin yaninda teksem de hesaba karismam pahali bir sey icmem yemem. Sadece bir arkadasim var ,kiz kasaya gelene kadar ölü taklidi yapiyor ben odedikten sonra da ay niye ödedin diyor.
Disariya cikmak garip olur ama ilk 3 bulusmada erkegin ödemesine izin vermeli. En azindan ilk 2sinde.Buradan aldığım tavsiyelere göre bende artık hesap ödeten taraf olacağım. Hiçbir şey yapamasam bile hesap ödenirken dışarıya çıkarım en fazla böylece ben ödememarkadaşlarla sorun yok zaten genelde Alman usulü ama ne zaman bir erkekle çıksam kendimi hesap ödemekten sorumlu baş müdür gibi hissediyorum
Tersi olması gerekirdi aslında ama...Aslında ilk buluşma değil. Uzun süredir tanıdığım ve samimi olduğum bir arkadaş kendisi. Yeni yeni flörte dönüyor. Arkadaşken de çok hesap ödedim ama flörte dönünce mi ne battı bana djdjdjdj
Konudaki hangi durum normal kiTersi olması gerekirdi aslında ama...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?