- 10 Ağustos 2009
- 26.172
- 18.332
- 823
- Konu Sahibi BiProfenid
-
İyi 240 çok değilmiş:) ben de daima kendi hesaplarımı öderim karşı taraf çok yakınım ise durumu da sıkıntılı ise tüm hesabı öderim kız erkek farketmez ama bekarken flört dönemlerimde de öyle çok hesap ödemişliğim yoktur bence gerek de yokYa işte onlar mı çabuk pes ediyor ben mi çok üsteliyorum bilmiyorum ama bi şekilde hesabı ödeyen ben oluyorum
İşte ben de onu anlamıyorum neden ben? Sonuçta karşıdaki diyor yemek yiyelim vs ama ben sanki çok zenginmişim de karnı aç bi fakir doyuruyormuşum gibi salak salak atlıyorum sjsjsjsjsj
Evet dimi ya hoş değil tabi ama dün sanki o da çok rahatsız olmadı benim ödememden.. Gayet yüzü gülüyordu.
Ya normali o zaten işte sorun burda benim. Tabii ki hesap ödeyince ezik olunmuyor ben öyle hissediyorum. Böyle sanki karşımdaki adam yok yoksulda ben de iyice yük oluyormuşum gibi falan. Maddi durumum karşı taraftan bi tık daha iyi. Bunun vermiş olduğu bi şey galiba bu
Kız arkadaşlarımın ya da kuzenlerimin hesabını da çoğu zaman ben öderim. Yani evet kız takımıyla genelde Alman usulü olur da illa biri ödeyecekse o ben oluyorum
Ya eveeett farkındayım ve o bu sabah dank etti. Dün sadece 240 TL ödedim ve bu sabah o kadar içime dert oldu ki. Küçük kahramanlıklara gerek yok diye kızıyorum hep kendimsçe
Ya evet onu görmüştüm ve kendi kendime umarım görüştüğüm erkekler böyle düşünmüyordur diye düşündümçünkü görüşmek isteyim ya da istemeyim her türlü zıplayan benim. Her şey çok güzel giderken kasada mala bağlıyorum ya öyle böyle değil. Erkekleri ben kurtaracam sanki öyle bi kahramanlık edaları
Valla canım hiiiç aydınlanma falan yaşamıyorOoff öyle yapmasın işte sonra birden salak mıyım aydınlanması yaşıyor ve sonu hüsran
Hareketiniz bana çok abartı geldi flört ettiğiniz adamın yanında neden pehlivana dönüyorsunuz meselaSelam hanımlar.
Pazar günü sabah 7 de uyandıracak kadar içime dert olan bir şeyi paylaşmak istiyorum. Bugüne kadar sevgili, flört ya da herhangi normal bir arkadaşımla ne zaman bir şeyler yiyip içsem hesabı ben ödüyorum. Karşı taraf çok ısrar ediyor ama baya kasada inatlaşıp her seferinde ben yeniyorum o anlamsız savaşı
Dünde hafiften flört ettiğim bir arkadaşımla oturup bir şeyler yiyip içtikten sonra konu hesap ödemeye gelince gene kartlarımız arasında bi gerilim yaşandı ve galibiyet benim oldu. Kfjfjdjf Her ne kadar o an bunu sorun etmesemde bu sabah 7 de "noluyor yaaa" Diye uyandım resmen. Bir düşündüm şöyle ya dedim patates o adamın parası olmasa zaten "açım yemek yemeye gidelim" demez. Bırak yani neden sen ödüyorsun.
Zaten bu zamana kadar hep ben ödedim. Ama sanki ödemezsem de yük oluyormuş gibi hissediyorum. Ne zaman biri benim hesabımı ödese ezilip büzülüyorum ya. Kız arkadaşlarımla genelde alman usulü oluyor ama erkeklerle olunca adeta pehlivana dönüşüyorum ve dişil enerji falan kalmıyor
Sizce napmalıyım? Hesabı ödemesem ezik vs olmam dimi? Para mevzularında asla takılı kalmam ama dünkü ödediğim o tutar içime oturdu resmen. Yani konu paranın tutarı da değil aslında benim böyle her seferinde atlamam. Ay tam olarak ne soracağımı da bilmiyorum ama öyle bi içimi dökeyim dedim işte.
Ben lisedeyken hoşlandığım biri vardıBen genç bir kadın olarak ilk buluşmada o hesabı bana ödeten adam gözümde düşmüştür ve 2 buluşmayı rüyasında görür dü ,böyle tiplere saygım
Ve heyecanı sönerci ,sopan erkeği der yoluma onsuz devam ederdim kadınlar güçlü erkek sever ,kadına hesap ödetmek ne yahu???
Pek de bir şey değilmiş ondan ısrar etmemiş olabilir, ben de 3-5 bin hesap ödendi sandımAy hiçbir şey aslında. 240 TL. Bunun daha fazlasını ödediğim de oldu ama benim içimi nedense bu yaktı
Soğan erkeği iyiki bir daha görüşmemişsin seni kaybetmiş!Ben lisedeyken hoşlandığım biri vardı
Adama bitiyorum kendisi subay, neyse teklif etti çıktık
Daha ilk gün yemek yedik alman usulü ödeyelim dedi
Ödedik, neyse gelirken hadi bana kornet dondurma ısmarla dedi
Öğrenciyim cebimde para yok
Gittim bakkala 1 tane aldım ama kendime alamadım
Pislik neşeli neşeli yedi
O günden sonra görüşmedim
OhaBen lisedeyken hoşlandığım biri vardı
Ay o zaman çok utangaçtımOhaterbiyesizliğini yüzüne vurup görüşmeseydin , lise talebesinden para mi alınır ay inanamıyorum
Yeni tanıdığım ya da ilk kez buluştuğum birisi değil. 4 - 5 yıldır tanışıyoruz. Arkadaşlıktan flörte evrilen bir ilişki diyelim. Öncesinde onunda ısmarladığı yemekler yaptığı süprizler oldu tabi ama genele bakınca o 3 ısmarladıysa ben 6 kez ısmarlamışımdırBen genç bir kadın olarak ilk buluşmada o hesabı bana ödeten adam gözümde düşmüştür ve 2 buluşmayı rüyasında görür dü ,böyle tiplere saygım
Ve heyecanı sönerci ,sopan erkeği der yoluma onsuz devam ederdim kadınlar güçlü erkek sever ,kadına hesap ödetmek ne yahu???
Ya işte mesele de o. Dün akşam sanırım içimdeki bardak taştı o 240 TL ile çünkü öncesinde daha fazla tutarlar ödediğim de oldu ama hiçbirisinde bu aydınlanmayı yaşamamıştımİyi 240 çok değilmiş:) ben de daima kendi hesaplarımı öderim karşı taraf çok yakınım ise durumu da sıkıntılı ise tüm hesabı öderim kız erkek farketmez ama bekarken flört dönemlerimde de öyle çok hesap ödemişliğim yoktur bence gerek de yok
AyValla canım hiiiç aydınlanma falan yaşamıyor
Ismarladığı kişilerde iş güç sahibi insanlar
Birde 2 arkadaşının düğünü var gitmiş tam altın almış
Çok zenginiz ya
Tövbe Yarabbi
Bak yine sinirlendim
Ay bi evlenip gitseydi
Ya abartı zaten ben normal bulmuyorum kiHareketiniz bana çok abartı geldi flört ettiğiniz adamın yanında neden pehlivana dönüyorsunuz meselabiri pehlivanlık yapacaksa onun yapması lazım. Ayrıca buna izin vermesi de bana çok abes geldi. Daha flört dönemi sizi etkilemek ve tavlamak için şirinlikler yapması gereken zamanda siz onun hesabını ödüyorsunuz siz ne derseniz deyin en azından kendi hesabını ödemeliydi. Lütfen bu kadar verici olmayın sonunda üzülen siz olursunuz bırakın bu tarz pehlivanlıkları erkek tarafı yapsın :)
Ahahahaha bak kanıma giriyorsunKız Allah aşkına hepimizi bir yemeğe çıkarsana toplayıp bir kafa dağıtırız
Ay yok henüz kimseyle o tutarlarda yemek yemedim.Pek de bir şey değilmiş ondan ısrar etmemiş olabilir, ben de 3-5 bin hesap ödendi sandım
İlk sorunuzun cevabını bugün çok düşündüm aslında. Muhtemelen psikolojiyle alakası var. Daha da üstünde durucam bu konunun fakat bi yerde yanlış anlaşıldım sanırım ben tüm arkadaşlarımın hesabını ödemiyorum yani kullanıldığımı düşünmüyorum. Benim meselem sadece karşı cinsle gittiğim ortamlardaki hesaplar. Onda da illaki karşı tarafın ödediği de oluyor ama atıyorum 10 görüşmenin 3 ünü ödetiyorumdur onlara . Onun dışında bütün hesapları göğüslemiyorum canıımmNeden karşı taraf ödediğinde eziklik psikolojisine giriyorsunuz acaba düşündünüz mü? Bence bunu çözmelisiniz. Ayrıca ilk yemeği erkek öder, diğerini siz ödeyebilirsiniz bu daha uygun olur. Tüm arkadaşlarınızın hesaplarını da ödüyormuşsunuz çok kullanılıyorsunuz bence ya
Açık olmak gerekirse ben sizle yemeğe gitmek istemezdim bu huyunuz yüzündenherkes kendi hesabını ödemeli arkadaşlar arasında, sürekli biri öderse bana ödetmese rahatsız olurum hediye alıp karşılık vermek isterim. Bunları düşünmek bile yük bence lütfen kırılmayın.
Yok böyle düşünmüyorum çünkü ben ciddi ciddi inat ediyorum. Yani pehlivan muhabbeti de buradan geliyor zaten. Kibar kibar ben ödeyim diyip teklif etmiyorum baya cebelleşiyorum ille de ben ödeyeceğim diye karşı taraf bu sefer kırmamak için kabul etmek zorunda kalıyorKarşınizdaki erkek buna izin veriyorsa zaten çok da önemsediği bir kadın değilsiniz.
Erkek değer verdiği kadına hesap odetmez
Niye böyle bir şey yapıyorsun çok saçma geldi .Yeni tanıdığım ya da ilk kez buluştuğum birisi değil. 4 - 5 yıldır tanışıyoruz. Arkadaşlıktan flörte evrilen bir ilişki diyelim. Öncesinde onunda ısmarladığı yemekler yaptığı süprizler oldu tabi ama genele bakınca o 3 ısmarladıysa ben 6 kez ısmarlamışımdır
Ya işte mesele de o. Dün akşam sanırım içimdeki bardak taştı o 240 TL ile çünkü öncesinde daha fazla tutarlar ödediğim de oldu ama hiçbirisinde bu aydınlanmayı yaşamamıştım
Ayyok ben öyle tam altın falan almam daha doğrusu alamam. Bende o kadar zengin değilim ama konu birşeyler yiyip içmekse kimseye fırsat vermiyorum
Ya abartı zaten ben normal bulmuyorum kiabarttım ben cılkını çıkardım bu işin. Yani dün bizi görseydiniz eminim sizde benim kredi kartımdan çekerdiniz ödemeyi o derece bi ısrar
Ahahahaha bak kanıma giriyorsun
Ay yok henüz kimseyle o tutarlarda yemek yemedim.zaten tutarda ya da ödeme yapmada sorun yokta bunu sürekli hale getirmek benim rahatsız olduğum konu. Onu da burdaki yorumlar sayesinde bi şekilde aşıcam bakalım
İlk sorunuzun cevabını bugün çok düşündüm aslında. Muhtemelen psikolojiyle alakası var. Daha da üstünde durucam bu konunun fakat bi yerde yanlış anlaşıldım sanırım ben tüm arkadaşlarımın hesabını ödemiyorum yani kullanıldığımı düşünmüyorum. Benim meselem sadece karşı cinsle gittiğim ortamlardaki hesaplar. Onda da illaki karşı tarafın ödediği de oluyor ama atıyorum 10 görüşmenin 3 ünü ödetiyorumdur onlara . Onun dışında bütün hesapları göğüslemiyorum canıımm
Yok böyle düşünmüyorum çünkü ben ciddi ciddi inat ediyorum. Yani pehlivan muhabbeti de buradan geliyor zaten. Kibar kibar ben ödeyim diyip teklif etmiyorum baya cebelleşiyorum ille de ben ödeyeceğim diye karşı taraf bu sefer kırmamak için kabul etmek zorunda kalıyor
Valla o erkeğin olsam ne olursa olsun ödettirmezdim size. Hayatıma giren insanlarda hep böyleydi. Ne kadar ısrar olursa olsun bana adamın tavrı hoş gelmedi :) siz kendi yediğinizi ısrarla ödemek isteyebilirsiniz ama kendi hesabını ödemenize izin vermesi yanlış olmuş daha ortada ilişki bile yok. Bırakın da biraz sizi tavlamaya etkilemeye çalışsın. Bu tarz fedakarlıklar erkeğin gözünde “cepte olan kadın” imajı oluşturuyor maalesef. Ne kadar fedakar iyi bir kadın demiyorlarYa abartı zaten ben normal bulmuyorum kiabarttım ben cılkını çıkardım bu işin. Yani dün bizi görseydiniz eminim sizde benim kredi kartımdan çekerdiniz ödemeyi o derece bi ısrar
İşte sebebini bi bilsem... sanki böyle karşı tarafa yük oluyormuşum gibi.. Ezilip büzülüyorum biri hesap ödeyinceNiye böyle bir şey yapıyorsun çok saçma geldi .
Çok itici bence
Yok gerçekten bi erkek olsam ve yanımdaki kadın da ben gibi davransa bırakırdım çünkü inanın aşşırı saçma bi şekilde ödeme yapıyorum yani karşı tarafa çare bırakmıyorumValla o erkeğin olsam ne olursa olsun ödettirmezdim size. Hayatıma giren insanlarda hep böyleydi. Ne kadar ısrar olursa olsun bana adamın tavrı hoş gelmedi :) siz kendi yediğinizi ısrarla ödemek isteyebilirsiniz ama kendi hesabını ödemenize izin vermesi yanlış olmuş daha ortada ilişki bile yok. Bırakın da biraz sizi tavlamaya etkilemeye çalışsın. Bu tarz fedakarlıklar erkeğin gözünde “cepte olan kadın” imajı oluşturuyor maalesef. Ne kadar fedakar iyi bir kadın demiyorlar
Bu davarı nerden bulduydunBen lisedeyken hoşlandığım biri vardı
Niye böyle bir şey yapıyorsun çok saçma geldi .Yeni tanıdığım ya da ilk kez buluştuğum birisi değil. 4 - 5 yıldır tanışıyoruz. Arkadaşlıktan flörte evrilen bir ilişki diyelim. Öncesinde onunda ısmarladığı yemekler yaptığı süprizler oldu tabi ama genele bakınca o 3 ısmarladıysa ben 6 kez ısmarlamışımdır
Ya işte mesele de o. Dün akşam sanırım içimdeki bardak taştı o 240 TL ile çünkü öncesinde daha fazla tutarlar ödediğim de oldu ama hiçbirisinde bu aydınlanmayı yaşamamıştım
Ayyok ben öyle tam altın falan almam daha doğrusu alamam. Bende o kadar zengin değilim ama konu birşeyler yiyip içmekse kimseye fırsat vermiyorum
Ya abartı zaten ben normal bulmuyorum kiabarttım ben cılkını çıkardım bu işin. Yani dün bizi görseydiniz eminim sizde benim kredi kartımdan çekerdiniz ödemeyi o derece bi ısrar
Ahahahaha bak kanıma giriyorsun
Ay yok henüz kimseyle o tutarlarda yemek yemedim.zaten tutarda ya da ödeme yapmada sorun yokta bunu sürekli hale getirmek benim rahatsız olduğum konu. Onu da burdaki yorumlar sayesinde bi şekilde aşıcam bakalım
İlk sorunuzun cevabını bugün çok düşündüm aslında. Muhtemelen psikolojiyle alakası var. Daha da üstünde durucam bu konunun fakat bi yerde yanlış anlaşıldım sanırım ben tüm arkadaşlarımın hesabını ödemiyorum yani kullanıldığımı düşünmüyorum. Benim meselem sadece karşı cinsle gittiğim ortamlardaki hesaplar. Onda da illaki karşı tarafın ödediği de oluyor ama atıyorum 10 görüşmenin 3 ünü ödetiyorumdur onlara . Onun dışında bütün hesapları göğüslemiyorum canıımm
Yok böyle düşünmüyorum çünkü ben ciddi ciddi inat ediyorum. Yani pehlivan muhabbeti de buradan geliyor zaten. Kibar kibar ben ödeyim diyip teklif etmiyorum baya cebelleşiyorum ille de ben ödeyeceğim diye karşı taraf bu sefer kırmamak için kabul etmek zorunda kalıyor
Ilginç bence .İşte sebebini bi bilsem... sanki böyle karşı tarafa yük oluyormuşum gibi.. Ezilip büzülüyorum biri hesap ödeyince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?