- 15 Aralık 2009
- 8.455
- 19.242
- 773
- Konu Sahibi BiProfenid
-
Ya bende zaten çok mantıklı bi hareket demiyorum ki. İşte tam da o yüzden konu açtım ya zatenNiye böyle bir şey yapıyorsun çok saçma geldi .
Ilginç bence .
Tamam arkadaş ortamında olmaz da bir erkekle çıktığında çok saçma bence .
Yorumlara göre mi hareket edıcen.Ya bende zaten çok mantıklı bi hareket demiyorum ki. İşte tam da o yüzden konu açtım ya zaten
Aşırı ısrar ediyormuş ama.Valla o erkeğin olsam ne olursa olsun ödettirmezdim size. Hayatıma giren insanlarda hep böyleydi. Ne kadar ısrar olursa olsun bana adamın tavrı hoş gelmedi :) siz kendi yediğinizi ısrarla ödemek isteyebilirsiniz ama kendi hesabını ödemenize izin vermesi yanlış olmuş daha ortada ilişki bile yok. Bırakın da biraz sizi tavlamaya etkilemeye çalışsın. Bu tarz fedakarlıklar erkeğin gözünde “cepte olan kadın” imajı oluşturuyor maalesef. Ne kadar fedakar iyi bir kadın demiyorlar
Napayım bildiğimi okumaya devam mı edeyim?Yorumlara göre mi hareket edıcen.
Yok yok alınmam haklısınız. Aramızdaki samimiyet ne kadar fazla olursa olsun bi yerden sonra tadı kaçıyor benim ısrarımınAşırı ısrar ediyormuş ama.
Bir yerden sonra karşı tarafın bırakması normal geldi bana.
Aslında karşıdan bakınca, hem davet ediyorum hem hesap konusunda rahat bırakılmıyorum, kıza bak be hesap ödettirmiyor demezdim, tam kelimeyi bulamadım ama tatsız bi durum, nezaketsiz diyeceğim ama tam o değil.
Çirkin geldi bana.
Konu sahibi fark ettin diye rahat konuşuyorum alınma
Evet farkındayım. Benim gibi olan çok nadir kadın varmış. Bunu zaten biliyordum da bir de olaya bu forumdan bakmak iyi geldi. Ben dozunu kaçırıyorum bazı şeylerinValla benim yanımda hep erkekler ödüyor. Maddi durumum gayet iyi ama onlar centilmen davranıyor. Kırk yılda bir belki öderim. Kız arkadaşlarıma gelince bazen onlar bazen ben. Sizin gibi ısrar etmem yani böyle çok üzülürsünüz
En yakın arkadaşım senin gibi. Şu an evli. O kadar mutsuz ki.. sürekli iyi niyeti su istimal ediliyor… bugün buluştum. Yine önüme atladı hesabı ödedi.. canım dostum yaEvet farkındayım. Benim gibi olan çok nadir kadın varmış. Bunu zaten biliyordum da bir de olaya bu forumdan bakmak iyi geldi. Ben dozunu kaçırıyorum bazı şeylerin
Konu sahibi alman usülü olsun diye ısrar etse ve çok ısrar edince alman usülünü kabul etmesi eyvallah. Ama bilemiyorum bu durumu kabullenmesi baya ters geldi bana. Tabi kasada mevzu uzadıysa rahatsız olup tamam demiş de olabilir bilemiyorumAşırı ısrar ediyormuş ama.
Bir yerden sonra karşı tarafın bırakması normal geldi bana.
Aslında karşıdan bakınca, hem davet ediyorum hem hesap konusunda rahat bırakılmıyorum, kıza bak be hesap ödettirmiyor demezdim, tam kelimeyi bulamadım ama tatsız bi durum, nezaketsiz diyeceğim ama tam o değil.
Çirkin geldi bana.
Konu sahibi fark ettin diye rahat konuşuyorum alınma
Ay olaya böyle bakınca gerçekten üzücü bir durum aslında. Kendi halime bakmadan arkadaşına üzüldümEn yakın arkadaşım senin gibi. Şu an evli. O kadar mutsuz ki.. sürekli iyi niyeti su istimal ediliyor… bugün buluştum. Yine önüme atladı hesabı ödedi.. canım dostum ya
Ya yok ben ona ölürüm. Ben de ona öderim sıkıntı değil ama zengin bir adamla sevgiliydi adam ona diyordu ki alman usulü kahvaltıya gidelim. Bakar mısın yüzsüzlüğeAy olaya böyle bakınca gerçekten üzücü bir durum aslında. Kendi halime bakmadan arkadaşına üzüldüm
Alıştırmışsınız bu duruma, onlar zaten sizin ödeyeceğinizi biliyor bu pes etmek değil kendince akıllılık yapıyorlar.. Benim hoşuma gitmedi bu durum.Selam hanımlar.
Pazar günü sabah 7 de uyandıracak kadar içime dert olan bir şeyi paylaşmak istiyorum. Bugüne kadar sevgili, flört ya da herhangi normal bir arkadaşımla ne zaman bir şeyler yiyip içsem hesabı ben ödüyorum. Karşı taraf çok ısrar ediyor ama baya kasada inatlaşıp her seferinde ben yeniyorum o anlamsız savaşı
Dünde hafiften flört ettiğim bir arkadaşımla oturup bir şeyler yiyip içtikten sonra konu hesap ödemeye gelince gene kartlarımız arasında bi gerilim yaşandı ve galibiyet benim oldu. Kfjfjdjf Her ne kadar o an bunu sorun etmesemde bu sabah 7 de "noluyor yaaa" Diye uyandım resmen. Bir düşündüm şöyle ya dedim patates o adamın parası olmasa zaten "açım yemek yemeye gidelim" demez. Bırak yani neden sen ödüyorsun.
Zaten bu zamana kadar hep ben ödedim. Ama sanki ödemezsem de yük oluyormuş gibi hissediyorum. Ne zaman biri benim hesabımı ödese ezilip büzülüyorum ya. Kız arkadaşlarımla genelde alman usulü oluyor ama erkeklerle olunca adeta pehlivana dönüşüyorum ve dişil enerji falan kalmıyor
Sizce napmalıyım? Hesabı ödemesem ezik vs olmam dimi? Para mevzularında asla takılı kalmam ama dünkü ödediğim o tutar içime oturdu resmen. Yani konu paranın tutarı da değil aslında benim böyle her seferinde atlamam. Ay tam olarak ne soracağımı da bilmiyorum ama öyle bi içimi dökeyim dedim işte.
Alman usulü desem bile bütün hesabı o öder. Dün zaten önce bi bozuldu ben ödeyince ama sonra ben geyiğe vurunca o da çok üstünde duramadı konunun. Vay be denilmeyeceğini biliyorum da ne bilim işte saçma sapan düşüncelerdeyim elimde olmadan.Konu sahibi alman usülü olsun diye ısrar etse ve çok ısrar edince alman usülünü kabul etmesi eyvallah. Ama bilemiyorum bu durumu kabullenmesi baya ters geldi bana. Tabi kasada mevzu uzadıysa rahatsız olup tamam demiş de olabilir bilemiyorum
Kesinlikle katılıyorum size vay be kıza bak diye düşünmezler asla. Tam tersi kendi ödemek ister çünkü değer verdikleri kadına karşı böyle jestler yapmak erkeklerin hoşuna gidiyor.
Konu sahibi lütfen bırakın planı o yapsın o çağırsın ve ödesin. Ne demek sevilmek için? Kendinize değer verin siz özel ve biriciksiniz bunu unutmayın lütfen. Bırakın o sevilmek için bu şirinlikleri yapsın size. Emin olun o şekilde daha çok değer görüyorsunuz.
Ay hoşt deseymiş. İşte ben arkadaşını anlıyorum. Aslında benim de geçmişimde böyle ufak tefek tatsız bir iki anım var bak belki de onun etkisidir. Sebep her ne olursa olsun gerçekten tatsız birşey amaYa yok ben ona ölürüm. Ben de ona öderim sıkıntı değil ama zengin bir adamla sevgiliydi adam ona diyordu ki alman usulü kahvaltıya gidelim. Bakar mısın yüzsüzlüğe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?