- 23 Kasım 2022
- 11.874
- 53.043
- 528
- Konu Sahibi BiProfenid
Ay ezik 200 liranın lafını ediyorsa ben daha çok başına kalkarım.Yok be.bu sefer de ayrılırken kafana kaka kaka bir hâl oluyorlar.değmez.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay ezik 200 liranın lafını ediyorsa ben daha çok başına kalkarım.Yok be.bu sefer de ayrılırken kafana kaka kaka bir hâl oluyorlar.değmez.
Şöyle bence de erkeğe yıkılmamalı ama en azından yüzde 60'a yüzde 40 falan olmalı bence.ne yalan söyleyeyim ben ve benim gibi kadınlar illaki erkeği bir adım önde istiyor maddi konularda.eee o kadarcık öne çıkmayla da kimse batmaz, bizim de moralimiz bozulmaz.maksat eril, dişil enerjiyi dengede tutabilmek.Bence teklif etmen güzel birşey hesap ödeme bir tek erkeklere yüklü olması bana saçma geliyor ben mesela teklif ederdim ilk zamanlar eşim kabul etmez kendisi öderdi ama ısrar etmezdim ne yalan söyliyim sizde bence çok ısrar etmeyin flört aşamasında olduğunuz zaman teklif edin ama uzun bir savaşa dönmesin![]()
Görmemiş tiplerle takılmamakla da alakası var. Pinti, parası kıymetli, sonradan görme adamlar her türlü lafını ediyor zaten.Ay ezik 200 liranın lafını ediyorsa ben daha çok başına kalkarım.![]()
Hahaha ilk o ödesin 2 de senSelam hanımlar.
Pazar günü sabah 7 de uyandıracak kadar içime dert olan bir şeyi paylaşmak istiyorum. Bugüne kadar sevgili, flört ya da herhangi normal bir arkadaşımla ne zaman bir şeyler yiyip içsem hesabı ben ödüyorum. Karşı taraf çok ısrar ediyor ama baya kasada inatlaşıp her seferinde ben yeniyorum o anlamsız savaşı
Dünde hafiften flört ettiğim bir arkadaşımla oturup bir şeyler yiyip içtikten sonra konu hesap ödemeye gelince gene kartlarımız arasında bi gerilim yaşandı ve galibiyet benim oldu. Kfjfjdjf Her ne kadar o an bunu sorun etmesemde bu sabah 7 de "noluyor yaaa" Diye uyandım resmen. Bir düşündüm şöyle ya dedim patates o adamın parası olmasa zaten "açım yemek yemeye gidelim" demez. Bırak yani neden sen ödüyorsun.
Zaten bu zamana kadar hep ben ödedim. Ama sanki ödemezsem de yük oluyormuş gibi hissediyorum. Ne zaman biri benim hesabımı ödese ezilip büzülüyorum ya. Kız arkadaşlarımla genelde alman usulü oluyor ama erkeklerle olunca adeta pehlivana dönüşüyorum ve dişil enerji falan kalmıyor
Sizce napmalıyım? Hesabı ödemesem ezik vs olmam dimi? Para mevzularında asla takılı kalmam ama dünkü ödediğim o tutar içime oturdu resmen. Yani konu paranın tutarı da değil aslında benim böyle her seferinde atlamam. Ay tam olarak ne soracağımı da bilmiyorum ama öyle bi içimi dökeyim dedim işte.
Aynen öyle. Bir yemek ne kadar tutabilir ki şayet nusrette yemiyorsan maksimum 500 ödersin.Görmemiş tiplerle takılmamakla da alakası var. Pinti, parası kıymetli, sonradan görme adamlar her türlü lafını ediyor zaten.
Kaliteli insan olmakla çooook alakası var. İlla ilişkim olsun diye gidip elin görgüsüzüne yapışmamak lazım.
Burhan ilk buluşma teklifi erkekten geliyor buralarda zaten genelde. Zaten davet ediyorsa ödemesi lazım.Aynen öyle. Bir yemek ne kadar tutabilir ki şayet nusrette yemiyorsan maksimum 500 ödersin.Onu ödemeyen erkek de erkeğim diye gezmesin.
Tabiki her zaman değil bazen o öder bazen de sen tatlı ödersin ya da başka bir şey. Ne bileyim kadınların kendilerini öne atması bana garip geliyor.
![]()
Erkekler kendilerine ihtiyaç duyulmasını severlermişSelam hanımlar.
Pazar günü sabah 7 de uyandıracak kadar içime dert olan bir şeyi paylaşmak istiyorum. Bugüne kadar sevgili, flört ya da herhangi normal bir arkadaşımla ne zaman bir şeyler yiyip içsem hesabı ben ödüyorum. Karşı taraf çok ısrar ediyor ama baya kasada inatlaşıp her seferinde ben yeniyorum o anlamsız savaşı
Dünde hafiften flört ettiğim bir arkadaşımla oturup bir şeyler yiyip içtikten sonra konu hesap ödemeye gelince gene kartlarımız arasında bi gerilim yaşandı ve galibiyet benim oldu. Kfjfjdjf Her ne kadar o an bunu sorun etmesemde bu sabah 7 de "noluyor yaaa" Diye uyandım resmen. Bir düşündüm şöyle ya dedim patates o adamın parası olmasa zaten "açım yemek yemeye gidelim" demez. Bırak yani neden sen ödüyorsun.
Zaten bu zamana kadar hep ben ödedim. Ama sanki ödemezsem de yük oluyormuş gibi hissediyorum. Ne zaman biri benim hesabımı ödese ezilip büzülüyorum ya. Kız arkadaşlarımla genelde alman usulü oluyor ama erkeklerle olunca adeta pehlivana dönüşüyorum ve dişil enerji falan kalmıyor
Sizce napmalıyım? Hesabı ödemesem ezik vs olmam dimi? Para mevzularında asla takılı kalmam ama dünkü ödediğim o tutar içime oturdu resmen. Yani konu paranın tutarı da değil aslında benim böyle her seferinde atlamam. Ay tam olarak ne soracağımı da bilmiyorum ama öyle bi içimi dökeyim dedim işte.
Ben katılmıyorum ya.bu gönül işlerinin hiçbir matematiği ya da genellemesi yok bence.kime nasıl insanlar denk gelmişse onun üzerinden fikir yürütmeye çalışıyor işte herkes.ee bakıyorusun tersi de dünya kadar.eee o da onun genellemesini mi yapsın şimdi? Mesela ben hayatta arkadaşlık uygulamasından doğru dürüst bir sevgili bulunabileceğine inanmazdım.burada kaç kişi bu şekilde evlendik diye anlattı.ya da ilk buluşmada sevişip, evlenen birileri var deseler bir taraflarımla gülerdim.al sana bir sürü örnek.kadın bir konu yazıyor, dersin bu adam seni yüzde yüz kullanıyor. Evliliğin "e" sini düsünmüyor.2 gün sonra evlenme teklif etti evlendik diyor.clupta tanışıp evlenenleri okuduk buralardaDemek ki neymiş ben erkek olsam da bu konulardaki salaklığı elden bırakmazmışım hahaahahah![]()
Aslında çok hak veriyorum size. Evet birazda talepkar olmak gerekiyor. Karşımdaki adam pinti de değil ama işte. Lale ablaya da yazdım zaten bu konu bugün çok kafamı karıştırdı ya. 5 sene sonra ilk kez burada konu açmama sebep oldu düşün yani,![]()
Tabiki yanında bir erko varken kahve için prenses götünü neden yerden kaldırasın kiBurhan ilk buluşma teklifi erkekten geliyor buralarda zaten genelde. Zaten davet ediyorsa ödemesi lazım.
Bir de ben ilk buluşmada upuzun yemeğe vs. gitmem. Bir yerde kahve içerim genelde, hani bakarsın kafan uymadı kaçabilirsin, daha kolay olur.
Şimdiki ilişkimde de ilkin gittik kahvemizi içtik zincir bir yerde. Bana dedi ki sen otur ben alırım. Ne diyecektim? Yok illa ben de geleyim mi?Zaten sonra da hesap ödemedim, orası ayrı tabi.
Tabiki öyle ben eşimle 2 yıla yakın sevgili kaldım küs ayril şeklinde ama hiç bir zaman hesap ödemedim evimden alıp evimden bıraktı hepte peşimden koşan taraf o oldu şimdi evliyizEvli bir arkadaşım demişti ki "erkekler para harcadıkları kadından kopamazlar." Bırak ödesin erkolar.![]()
Aslında bu zamana kadar hiç rahatsız olmamıştım ya. Dünkünden daha fazla tutar ödediğim de oldu. Hatta akşam bile takmamıştım ama sabah böyle bir farkındalık oldu. Baya baya içim yanarak uyandım ben naptım neden hesabı ödedim diye. O kadar taktım ki kafaya neden böyle oldu onu da bilmiyorum. Birikmişliklerin patlamasını yaşadım sanırım ama bugünkü hissettiklerimle zaten bir daha kimseye kolay kolay bir şey ısmarlamayacağım. Burada gülüyorum alaya alıyorum falan ama olayın derinine inince kendimi üzüyorum. Gerek yok yahu karşımdaki bu kadar ince düşünceyi hakediyor mu bakalım bi de o varbi kere kendinize hakim olup karşı tarafın ödemesine izin verseniz bunu aşarsınız bence :)
alışmak lazım
hatta alıştıktan sonra adamın cüzdanını yavaş çıkarması bile deli gibi gözünüze batar
ben de bu aydınlanmaya, 2 sene kadar önce o zamana göre yüklü bi miktarı tamamen
kendi isteğimle ödedikten sonra vardım
içime oturdu çünkü bi de karşı taraf bi hesap ödeme savaşına girmemişti yani
ilk başta bi yok olmaz öyle şey falan demişti
ama ben ikinci kez ısrar edince (enayi gibi) peki o zaman teşekkürler deyip kabul etmişti
ben o zamanlar eğer çok güzel bi akşam geçirmişsem ve hafif alkollüysem çok gaza gelip ödeyen biriydim
başkalarıyla ufak tefek kahveyi yada birer birayı falanda öderdim
bi de yüklü hesap olayından 1 hafta sonra o kişiyle görüşmeyi kestik yani ikinci buluşma olmamıştı
ben ödediğim hesapla başbaşa kalmıştım ve sonrasında bu kararı aldım
bende de sizin yaşadığınız rahatsızlık hissi olduğu için date'lerimde falan hesap miktarlarını düşürmeye başladım
ilk buluşmada alkollü mekan olayını bitirdim mesela. sadece kahve içip buluşmayı öyle noktalar oldum
bu sayede karşı tarafa ödetince yük oluyorum kafasından çıkıp amaan iki kahveyi de ödeyemeyen adamla işim olmasın
kafasına girmeye başladım :)
sonra hoşuma gitmeye başladı karşı tarafın hesabımı ödemesi
bide bu kararı almamda etkili olan başka bi durum daha yaşadım bi kız arkadaşımla
onunla da alkollü mekana giderdik her buluştuğumuzda
bi gün hiç unutmuyorum bütün hesabı ben ödedim, arkadaşımın ödemesine izin vermedim
kendi kendime, bi sonraki buluşmamızda o öder diye düşünmüştüm
bi sonraki buluşmada kasaya gittiğimizde kız direkt kasiyere, ikiye bölelim dedi
orada bitti bende, çok modum düştü içten içe
sonrasında bu arkadaşla şeye döndü olayımız, herkes kendi yediğini ödesin moduna döndü falan
Aslında ilk buluşma değil. Uzun süredir tanıdığım ve samimi olduğum bir arkadaş kendisi. Yeni yeni flörte dönüyor. Arkadaşken de çok hesap ödedim ama flörte dönünce mi ne battı bana djdjdjdjFlort ederken kizin ilk bulusmada hesap icin bukadar diretiyor olmasi bence cok itici neden yani ne gerek var ben hic odemem odemedim kiz tarafi iliski olursa oder tabi neden odemesin ama sizin bu atilganliginiz birazda erkeklerin varligini yok sayma gibi yani ben olsam rahatsiz olurdum sizinki biraz enayilige gelmis artik surekli hesapmi odenir :)
Ay bende böyleyim çok utaniyorum hesap odetmeye nedense hep kendim ödüyorum iç sesim olmuş bu yazı hahahahhahahahaahaSelam hanımlar.
Benim meselede aileye bağlı. Hem böyle gördüm hem de olay daha derinlerde psikolojideaynıyız kıııızzzzzzofff benim de bu konuda kendime çeki düzen vermem gerek ama aileden böyle görmüşüm napayım
Kız burhan bi yapabilsem şunu. Ben makbile gibi biraz safım galiba bu ilişkiler konusundaEvli bir arkadaşım demişti ki "erkekler para harcadıkları kadından kopamazlar." Bırak ödesin erkolar.![]()
Ay haklısın ferhans. Ben zaten uzun süredir tanımadığım biriyle yemeğe vs çıkmıyorum. En son çok hoşlandığım çocukla çay içmiştik onu da ben ödedim jdjeejjwwjÇok güvenmediğiniz ya da çok iyi tanımadığınız erkek arkadaşlara karşı ödemenizde fayda var zaten diye düşünüyorum.aksi takdirde sizi eve bırakırken seks talep etme haklarını kendilerinde buluyorlar.alt tarafı bir yemek ama bu zihniyette insanlar var ne yazık ki.diğer süreklilik arz eden arkadaşlara gelirsek alma verme dengesi olmalı işte.bu çok rahat biliniyor zaten her iki taraftan da.o sana yük olmuyor, sen ona niye yük olacaksın.
İşte beni buna iten birazda bu aslında. Daha önce yaşadım çünkü ısmarlanan şeylerin yüzüme vurulmasını. Kendimi olası kafa kakmalarına karşı koruyorum galibaYok be.bu sefer de ayrılırken kafana kaka kaka bir hâl oluyorlar.değmez.
Çok farklı bi kafa dimi. Karşı taraf hesap öderken şekile şekile giriyorum yaa,Ay bende böyleyim çok utaniyorum hesap odetmeye nedense hep kendim ödüyorum iç sesim olmuş bu yazı hahahahhahahahaaha
Makbiyle gibi saf olursan Makbiyle gibi evde kalırsın.Kız burhan bi yapabilsem şunu. Ben makbile gibi biraz safım galiba bu ilişkiler konusunda![]()
Ayy hahaaha ilçe minibüsünde kahkaha attım hdhshdhshsYook canim hiç eziklik olurmu sende eve de bırakip al adamı hatta cebine de harçlık koybir erkek olsam kiz bana ısrarla böyle yapsa derim vaay be benimle yemek yemeye ne meraklı kızmış hesabimi bile ödüyor diye geçiririm içimden