- 26 Temmuz 2011
- 1.953
- 701
- 163
bende asıl onu merak ediyorum ya, hani bir sebep söylemiyor.. ailem istemedi, ama neden? bir insan tanımadığı birini neden istemez, ya dış görünüşünden yada başka birşey.. eğer güzelliğimi beğenmedilerse bunuda söylemesini istedim. ama yine sustu.. ki, yanlış anlaşılmasın yanına yakışmıcak gibi çirkin biride değilim, hatta kuzenim onun fotosunu görünce şok geçirdi, bunun içinmi bu kadar üzülüyosun sen dedi.. ama o dünyadaki en hoş erkek bana göre.. hernys.. bilmiyorum işte, ailesi bir bana etmedi kendi oğullarınada etti.. anladığım kadarıyla oda mutsuz.. hani dedinya eli telefona gidiyordur aramıyordur diye.. benim kalbimdende bu geçiyor ama ne kadar güçlü bir iradesi varmış.. hatta kişiliğindende güçlüymüş iradesi.. artık yoluma bakıcam, kesin kararımı verdim.. dün bir kez daha emin oldum, benim o kadar üzüldüğümü görüyor, sensiz hayat olmuyor diyor, ama yinede elimden birşey gelmiyor diyor.. ben ondan dağları delmesini çölleri aşmasını istemedimki.. benim için bu kadar hiç birşey yapayan adama dökücek göz yaşım yok artık!! içim kanaya kanaya yazıyorum bunu ama artık kendime saygısızlık yapmak istemiyorum..
hayır canım senın için bir şey bitmiş değil. savaşmalısın. bak ne kadar güzel aramışsın. onun seni sevdiğini de biliyorsun. bu savaşmak için çok büyük sebep. mutlu olmanı isterim. ama çaba lazım. emek olmadan yemek olmaz demişler. belki de sabrınla sınanıyorsun. belki o da biraz geçtikten sonra sensiz yapamıcak. savaşmayı bırakma tatlım. ne olursa olsun. ben pes etmeni istemıyorum. bu kadar severken olmaz