Herşeyin ilacı zaman olsada, unutmak gerçekten çok zor!

bende asıl onu merak ediyorum ya, hani bir sebep söylemiyor.. ailem istemedi, ama neden? bir insan tanımadığı birini neden istemez, ya dış görünüşünden yada başka birşey.. eğer güzelliğimi beğenmedilerse bunuda söylemesini istedim. ama yine sustu.. ki, yanlış anlaşılmasın yanına yakışmıcak gibi çirkin biride değilim, hatta kuzenim onun fotosunu görünce şok geçirdi, bunun içinmi bu kadar üzülüyosun sen dedi.. ama o dünyadaki en hoş erkek bana göre.. hernys.. bilmiyorum işte, ailesi bir bana etmedi kendi oğullarınada etti.. anladığım kadarıyla oda mutsuz.. hani dedinya eli telefona gidiyordur aramıyordur diye.. benim kalbimdende bu geçiyor ama ne kadar güçlü bir iradesi varmış.. hatta kişiliğindende güçlüymüş iradesi.. artık yoluma bakıcam, kesin kararımı verdim.. dün bir kez daha emin oldum, benim o kadar üzüldüğümü görüyor, sensiz hayat olmuyor diyor, ama yinede elimden birşey gelmiyor diyor.. ben ondan dağları delmesini çölleri aşmasını istemedimki.. benim için bu kadar hiç birşey yapayan adama dökücek göz yaşım yok artık!! içim kanaya kanaya yazıyorum bunu ama artık kendime saygısızlık yapmak istemiyorum..

hayır canım senın için bir şey bitmiş değil. savaşmalısın. bak ne kadar güzel aramışsın. onun seni sevdiğini de biliyorsun. bu savaşmak için çok büyük sebep. mutlu olmanı isterim. ama çaba lazım. emek olmadan yemek olmaz demişler. belki de sabrınla sınanıyorsun. belki o da biraz geçtikten sonra sensiz yapamıcak. savaşmayı bırakma tatlım. ne olursa olsun. ben pes etmeni istemıyorum. bu kadar severken olmaz :16:

ayrıca ne kadar kapattım defteri desen de anca bizi kandırabilirsin. başını yastığa koyduğunda , müzik dinlerken ya da . aklında hep o olacak ve sen pişman olacaksın bazı şeylerden. o yüzden savaşmanı isterim

bende asıl onu merak ediyorum ya, hani bir sebep söylemiyor.. ailem istemedi, ama neden? bir insan tanımadığı birini neden istemez, ya dış görünüşünden yada başka birşey.. eğer güzelliğimi beğenmedilerse bunuda söylemesini istedim. ama yine sustu.. ki, yanlış anlaşılmasın yanına yakışmıcak gibi çirkin biride değilim, hatta kuzenim onun fotosunu görünce şok geçirdi, bunun içinmi bu kadar üzülüyosun sen dedi.. ama o dünyadaki en hoş erkek bana göre.. hernys.. bilmiyorum işte, ailesi bir bana etmedi kendi oğullarınada etti.. anladığım kadarıyla oda mutsuz.. hani dedinya eli telefona gidiyordur aramıyordur diye.. benim kalbimdende bu geçiyor ama ne kadar güçlü bir iradesi varmış.. hatta kişiliğindende güçlüymüş iradesi.. artık yoluma bakıcam, kesin kararımı verdim.. dün bir kez daha emin oldum, benim o kadar üzüldüğümü görüyor, sensiz hayat olmuyor diyor, ama yinede elimden birşey gelmiyor diyor.. ben ondan dağları delmesini çölleri aşmasını istemedimki.. benim için bu kadar hiç birşey yapayan adama dökücek göz yaşım yok artık!! içim kanaya kanaya yazıyorum bunu ama artık kendime saygısızlık yapmak istemiyorum..

kelimelerimin yetersiz kaldığı yerdeyim. yazdıklarınızı ağlayarak okudum. aynı ama gercekten hemen hemen aynı seyleri yasıyorum. aynen bizimde hersey yolundayken birden bire bitti şoka girdim resmen kabullenemedım.. 5 ay geçti.. yokluguna dayanmak cok güç. öyle özlüyorum kı.. öyle içim yanıyor ki. nefes alırken bile içim acıyor. ılk zamanlar benı sevdigini ama böyle olması gerektıgını söyluyordu unut mu dıyrsun dedıgımde sen unutsan ben unutmam dıyordu. sonra benı kendınden uzaklastırmak ıcın sevmıyorum bıle dedı.. o kadar cok aradım savastım çabaladım kı.. çabaladıkca battım. grurumu ayaklar altına aldım. elimden gelenın fazlasını yaptım hiçte gocunmadım. ama sonradan cvp vermemeye başladı. ılk zamanlar oda verıyordu cvp ama sonradan vermedı. eylul sonunda karsılastık bana hala benı sevdıgını ama kafasında bıttıgını söyledi. sevgi bu kadar basit mi? insan aç kalır susuz kalır sevdigini gerekirse sırtında tasırda yarı yolda bırakmaz bırakamaz ki :2:. şuan bile oturup avazım cıktıgı kadar ağlamak istiyorm ama sessizce akıyor gozyazslarım.. butun mesajlarını sıldım sadece bır kaçtanesı kaldı kıyamadım.. ayrılmadan on önce sensız asla yapamam olamam yasayamam senı cok sevıyorum sen benı sev yeter dıyen adam bana cehennem hayatı yasattı halada devam ediyor. ne diyeyeim allah diyorum sadece ona dua ediyorum sadece tek sıgındıgım o....:5::5::5:

Yaşadım,hemde aynılarını çok üzüldüm ağladım,bir daha mutlu olamıyacagımı düşündüm..
3 yıllık bir ilişki sonunda bana ailesinin istemediğini başka birisini istediğini söyledi,üstelik ailesini ne ben tanıyordum nede onlar beni tanıyordu.Uzak sehirlerde oldugumuz için fırsat olmamıstı,yada bilmiyorum bu onun bahanesiydi.Neden dedim ailen beni tanımadıgı halde neden ön yargılı davranıpta bizi bitirmek istiyorlar?Onlar benim için yok artık dedi,ama seninde mutsuz olmanı istemem,ailen sormayacak mı nerde annen baban diye,o yüzden mutlu olmanı isterim ama benle imkansız dedi.Ne olursa olsun katlanırım herseye senin için dedim,olmaz dedi sensiz hayata yaşayan ölü gibi devam etmek zorundayım dedi ve bitirdi..
Aradan 1 hafta geçmedi face de tesadüf sonucu bi resim gördüm,o ve nişanlısı! Nişanlanmış,bana neler demişti oysaki seninle olmasa bile başkasıda olmayacak demişti.Çok şeyler söyledim çok ahlar ettim,ailesinin zoruyla o yüzügü taktıgını söyledi ama inanmak için saf olmak lazım.Bütün aramaları msj ları kestim bitti bitecek dedim içimde de bitircem,ölsem onunla olmayacak dedim..Aradan 1 sene geçti o arada acım gercekten hafifledi o zaman içinde bir kaç kere aradı hep mesgule atmıstım açmamıştım,onu tamamen silene kadar başkasıda olmaz diye şartlandırmıştım kendimi..Artık gün içinde onu düşünmez oldum hayatın akışına daldım ve karşıma birisi çıktı onunla olabilecegine inandıgım için olumlu baktım,tanısma arkadaslık derken sevgili olduk :)
Ve daha 1 haftaya kalmadan eski erkek arkadaşım msj attı çok pişmanım ne olur bir şans daha ver ne olursa olsun herşeyi göze alırım diye yemin ederim kimse yok artık hayatımda dedi,sen o treni coktan kacırdın dedim git sevgili nişanlından af dile yüzügü geri tak cünkü benden yana hic bir şansın yok,en azından o seni kabul etmiş mutlu olursunuz dedim..cok msj attı ama daha cvp vermedim ben suan cok mutluyum eskiye dair hic bir şüphe yok aklımda Rabbim kimseye böyle acılar yaşatmasın,her seven mutlulugu hak ediyor cünkü :3:

elifce92 arkadaşım ben supermen yada batman değilim.. doğa üstü güçlerimde yok :) inan bir kızın yapması gerekeni yaptım.. bahsettiğim insan benden 5 yaş büyük, askerliğini yapmış işini gücünü kurmuş birisi.. ben yeteri kadar çabaladım. evet seviyorum, Allahın bildiğini hiçbirzaman kuldan saklamadım, kimseden saklamadım. ama ben artık ne için çaba sarfedicemki? onunla birlkte olmak içinmi?? terkedilen benim, üzülen beni, günlerce gözyaşı döken,bir ramazan boyu ağlaya ağlaya oruç tutan, hayalleri yıkılan benim... hadi olduki bu adamla tekrar birlikteyiz, ben nasıl unutucam bunca çektirilen acıyı? ailesinin sözünü dinleyip beni terkedişini, ortada bırakışını.. ben bu adama nasıl güvenebilirim ki.. nasıl inanırım? olmaz güzelim olmaz.. inanki olmaz.. tamam onu çok seviyorum, ama kendimide seviyorum.. şuanda artık onun için hiçbirşey yapmam, gün gelicek belkide iyiki olmamış diyeceğim.. kimse vazgeçilmez değildir, o benden nasıl vazgeçti? onun için bu kadar kolaymış demekki.. ben yine ayrıldıktan sonra çok sadık kaldım ona çookk.. ama yanlş anlama, biliyorum çok iyi niyetle yorum yapıyosun. ha şöyle olsaydı, ailesi istemeseydi bana deseydiki, şuanda ailem istemiyor ama zamanla kabullenirler, yada ailem istemiyor benimle her zorluğa varmısın? böyle sorsaydı onu başımın üstünde taşırdım.. ama kılını bile kıpırdatmadan çekti gitti..

yakamoz.87, inan seni çok iyi anlıyorum.. bu siteye içim yana yana, gözlerimden yaşlar aka aka çok şey yazdım.. ayrılığın ilk günleri aklıma geldikçe, iyiki aklımı kaçırmamışım diyorum. Allah düşmanımın başına vermesin bu acıyı, hele bu kadar severken hele böyle aşıkken... hayatımda hiç bu kadar üzülmemiştim, canımdan can kopardılar resmen. şuanda yazarken bile inanamıyorum bunları benmi yaşadım diye.. sanki hayatımın o dönemi hiç yokmuş gibi, bir rüyaymış gibi, hayalmiş gibi.. anlıktı, geçti, gitti, bitti.. sonsuz olacağını düşünürken bitti.. o yanımdayken kalbimin onun kalbinin içinde attığını hissediyordum.. o kadar seviyordum, ama şimdi yok... istemedi beni, terketti.. soranlara gayet açık söylüyorum, ailesi istemedi. :53: bu şekilde kalakalıyorlar.. istemesinler, uğurlar ola.. artık bende onları istemiyorum, hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum Rabbime şükürler olsunki.. sizde birşey istiyorsanız eğer kimseye boyun eğmeyin, Rabbimden isteyin, alanda o verende.. :34:

hasretimsin, ne güzel muradına ermişsin. alma mazlumun ahını çıkar aheste aheste.. birde üstüne üstük nişanlanmış.. döneceği varsa demekki söz nişan tanımıyor ilahi adalet.. ama sen sabretmişsin Ravvim ne güzel mükafatını vermiş. darısı bizlerinde başına inşallah.. benim erkek arkadaşımda çok söylerdi, sen olmazsan kimse olmaz, ben seni 5 sene geçsede 10 sene geçsede beklicem derdi.. şuanda biri varmı yokmu bilmiyorum ama artık umurumdada değil.. o benim olmadıktan sonra, beni silip gözden çıkardıktan sonra, başkasının olmuş yada olmamış neye yararki.. inşallah benim içimdeki sevgide günden güne biter ve onu hatırlamadığım, canımı acıtmayan günler gelir..

Gelir canım benim,o günlerde gelir sen sabret yeter ki.O kadar dua ettim ki öyle bir zamanda gelsin ki hic tereddüt etmeden red edebileyim diye,şükürler olsun ki Rabbim dualarımı kabul etti.Dilerim herkes sevdigi kişiyle mutlu huzurlu olur

isyan etmedim hiçbirzaman, hep şükrettim.. sabretmeyede çalışıyorum.. ben insanlara hep iyi yaklaştım, kandırmadım kimseyi yalan söylemedim onlara, aldatmadım erkek arkadaşımı hiçbirzaman.. ve hiçbirzaman kesin konuşmadım, söz vermedim.. çünkü kesin konuşursam ve gerçekleştiremezsem bu benim kişiliğime uymazdı. zamana bıraktım.. ama o çok kesin konuşmasına rağmen, beni bıraktı :) ilahi adalet elbet gülücek yüzüme biliyorum.. mutsuz günlerim geride kaldı, yavaş yavaş külleniyor acım. Rabbim onun sevgisini tamamen yok etsin bende, senin dediğin gibi gün gelsin ona içim rahat rahat hayır diyebileyim..

Canım benim ya seni o kadar iyi anlıyorum ki inan,Ama bitecek merak etme sevgiyi hak etmeyen bir insanı içinde bitirmek daha kolay oluyor emin ol.en zaman geçtikçe yaptığı haksızlıkları nasıl terkedip gittiğini aklına getiriyor insan ve bu soğumaya yetiyor.Oda cok kesin konusuyordu herseyden öyle emindi ki bırakanda kendisi oldu benim içim rahat kimsenin ahını almadım ama o cok aldı hem benim hem ailemin!Hala daha diyorum bana yaptıklarını ceksin onun için kötü birsey demem gene ama daha cok pişman olsun ben ne yaptım desin ama benden de uzak olsun :)

kızlar benim erkek arkadaşımda aynı şekildeydi hatta ona ulaşacak bir numarası bile yoktu şuanda 2 gündür msnde size yemin ediyorum içim o kadar soğumuş ki ona karşı aylardır ağlıyorum tek bir haber alayım çok özledim bir kere arasın diye şimdi online karşımda istesem yazarım ama inanın içim geçmiş artık msnde çevrimiçi oldum ne yazıyor nede kapatıyor öylece duruyor ve ben buna mailler atmıştm hiçbirine cevap yazmadı sizce ne yapayım hoş artık içimden gelmiyor bişey yapmak ama sanırım hala seviyorum:14:

Bilmiyorum biz kadırlar mı sadecesevince gözümüzü karartabiliyoruz. Sevdiğimiz için mücadele etmeyi becerebiliyoruz. Ailemizi bile karşımıza alıyoruz. Yüreğim hala kanıyor ama eskisi kadar şiddetli acımıyor içim. İlk bir ay nerde ise her gün ağladım. Göz yaşlarım yüreğimin sızısını bira hafifletti. Telefonu sildim, resimleri sildim.
Bir hediyesi kaldı atılacak onuda yarın sabah yapacağım.
Eğer sevdiğine sahip çıkacak kadar güçlü değilse bana hayat arkadası olamazdı. ALLAH'a çok şükür bunu evlenmeden gösterdi bana.
Ben bir karar verdim yüreğindeki yarayı iyileştirmek için çaba sarfedeceğim. Bu benim hayatım doğrusuyla yanlışıyla günahımla sevabımla hatalarımla benim hayatım. Yok olmayacağım kaybetmeyeceğim kendimi.
Ne olur sizlerde yenilmeyin. Sizi haketmiyorlarmış. Derin bir nefes alın ve zorda gülümseyin.
ALLAH bize daha hayırlı daha güzel ve sevmeye değecek insanlar nasip etsin. AMİN

bizim aileyle alakalı bir durum değil canım aksıne onlar benı cok severler bende onları çok severım. halada ararlar benı. cokta destek oldular bana.
asker yolunu bile bekledim ben. geceleri o nöbetteyken kalkardım onunla nöbet tutardım resmen. batıda yaptı görüşmemiz zor olmuyordu. sabahın korunde kalkar ıse gıderdım bırde. sırf yuzu bıraz gulsun dıye neler neler yaptım o askerdeyken. yanımdayken bıle özlerdım onu.. elim kolum gibi birsey olmustu hıc ayrı dusunmedım ki :43: ınsan nasıl parmaklarını kendınden ayrı dusunmez bende onu oyle ayrı dusunmezdm. ömrüm derdi bana hep. ömrümün en güzel zamanlarını cehenneme cevirip gitti :43::43: hala aklım almıyor. kabullenmek cok zor. ailemle tanıstıdım. butun cevrem ögrendı. şimdi karsıkaştıgım ınsanlar nısan ne zaman dıye sorunca bogazıma gelıp oturuyor birseyler hala kımseye ayrıldık dıyemıyorum:43: o cumleyı kuramıyorum. benı yarı yolda bıraktı dıyemıyorum...

Canım yaa bitirmeyi kafasına koymuş bi insan,inan senin onun için yaptıklarını hiç düşünmez bile..Bende 15 ay bekledim onu askerde cok olaylar yasadı arkadasları sehit oldu morali bozukken beni azarladı kırdı sabrettim hep onsuzlugu düşünmüyordum bile..Ama o hic gözünü kırpmadan bitirebildi..Cefasını ben cektim sefasını onlar sürdü nişanlısıyla şimdi ne oldu mutlu değil,olmasında ben cok cektim rABBim gördü hepsini ve onun adaleti herseyi yoluna sokar inanıyorum..
Emin ol gecicek hepsi biliyorum etraftan söylenen sözler umrunda bile değil unutursun bosver vs hepsi boş.Çünkü insanın içi yanarken unutması imkansız aksine dahada cok sanki baglanıyo..Ama zaman gectikce yokluguna alısıyo insan git gide günden güne sevgisi azalıyo emin ol bu cektigin acıların yavas yavas tükendigini görüceksin ve o birgün pişman olup döndüğünde artık senin için boş olacak.Ama senin için hayırlıysa Rabbim zaten bir yerde karşılaştırır sizi emin ol.Umarım gözyaşların en kısa zamanda diner canım benim :48:

elifce92 arkadaşım ben supermen yada batman değilim.. doğa üstü güçlerimde yok :) inan bir kızın yapması gerekeni yaptım.. bahsettiğim insan benden 5 yaş büyük, askerliğini yapmış işini gücünü kurmuş birisi.. ben yeteri kadar çabaladım. evet seviyorum, Allahın bildiğini hiçbirzaman kuldan saklamadım, kimseden saklamadım. ama ben artık ne için çaba sarfedicemki? onunla birlkte olmak içinmi?? terkedilen benim, üzülen beni, günlerce gözyaşı döken,bir ramazan boyu ağlaya ağlaya oruç tutan, hayalleri yıkılan benim... hadi olduki bu adamla tekrar birlikteyiz, ben nasıl unutucam bunca çektirilen acıyı? ailesinin sözünü dinleyip beni terkedişini, ortada bırakışını.. ben bu adama nasıl güvenebilirim ki.. nasıl inanırım? olmaz güzelim olmaz.. inanki olmaz.. tamam onu çok seviyorum, ama kendimide seviyorum.. şuanda artık onun için hiçbirşey yapmam, gün gelicek belkide iyiki olmamış diyeceğim.. kimse vazgeçilmez değildir, o benden nasıl vazgeçti? onun için bu kadar kolaymış demekki.. ben yine ayrıldıktan sonra çok sadık kaldım ona çookk.. ama yanlş anlama, biliyorum çok iyi niyetle yorum yapıyosun. ha şöyle olsaydı, ailesi istemeseydi bana deseydiki, şuanda ailem istemiyor ama zamanla kabullenirler, yada ailem istemiyor benimle her zorluğa varmısın? böyle sorsaydı onu başımın üstünde taşırdım.. ama kılını bile kıpırdatmadan çekti gitti..

yakamoz.87, inan seni çok iyi anlıyorum.. bu siteye içim yana yana, gözlerimden yaşlar aka aka çok şey yazdım.. ayrılığın ilk günleri aklıma geldikçe, iyiki aklımı kaçırmamışım diyorum. Allah düşmanımın başına vermesin bu acıyı, hele bu kadar severken hele böyle aşıkken... hayatımda hiç bu kadar üzülmemiştim, canımdan can kopardılar resmen. şuanda yazarken bile inanamıyorum bunları benmi yaşadım diye.. sanki hayatımın o dönemi hiç yokmuş gibi, bir rüyaymış gibi, hayalmiş gibi.. anlıktı, geçti, gitti, bitti.. sonsuz olacağını düşünürken bitti.. o yanımdayken kalbimin onun kalbinin içinde attığını hissediyordum.. o kadar seviyordum, ama şimdi yok... istemedi beni, terketti.. soranlara gayet açık söylüyorum, ailesi istemedi. :53: bu şekilde kalakalıyorlar.. istemesinler, uğurlar ola.. artık bende onları istemiyorum, hep hayırlısı olsun diye dua ediyorum Rabbime şükürler olsunki.. sizde birşey istiyorsanız eğer kimseye boyun eğmeyin, Rabbimden isteyin, alanda o verende.. :34:

canım benim umarım çok çok çok iyi biri en kısa zamanda çıkar karşına da unutursun o adamı. mutlu ol canım boşver o zaman :16::16::16:

Ey yar ...
Seni unutmak için;
Sildim adını
Attım hediyeni
Adını almadım dilime
Düşünmek istemedim seni
Gönül yaram iyilesin istedim
Döndüm dolaştım sana geldim
Yoruldum gel gitlerden
Ey yar unutmak çok zor bil istedim...

evet herşeyin ilacı zamanmış kızlar.. inanın günden güne azaldı sevgim.. şuanda ise geçmişi hatırlayıp üzülmüyorum artık, geçmişte kaldı diyip önüme bakıyorum. şükürler olsunki..

Bundan 2 ay önce bir konu açmıştım. Evlilik planları yaparken gelen ayrılık... Aradan 2 ay geçti, geçen zaman biraz daha küllendirdi elbette ama olmuyor kızlar. Bu aşk acısı gerçekten çok zor. Ayrıldık, herşey bitti. Fakat onun fotoğraflarını görünce hala gözlerim doluyor, rüyalarıma giriyor. Her anımda, oda böyle yapardı oda şöyle yapardı, bana bunu o öğretmişti gibi cümleler kuruyorum.. Burda bir çok arkadaşım bana en kötü günümde destek oldu, herkes bir fikir verdi.. Allah hepsinden razı olsun. Hani sadece yaşayan bilir derler ya; bu aynen o tip birşey.. Canım acıyor.. Face profilinde hala benim çektiğim fotoğrafı duruyor. Bende anılarımızın olduğu ne fotoğraflara bakabiliyorum nede mekanlara gidebiliyorum. Biz ayrıldık, herşey bitti.. Çok çabaladım çok kırıldım ama kendime bile itiraf etmeye utanıyorum, BEN ONU HALA ÇOK SEVİYORUM.. ama onunla olamayacağımızıda biliyorum. Onu o kadar benimsemişim, kendimi ona o kadar yakıştırmışımki, şuanda benimle tanışmak isteyen erkeklere cevap verirken bile, hatta konuşurken bile aşkıma ihanet ettiğimi düşünüyorum. Biliyorum onun umurunda bile değilim ama içimden söküp atamıyorum bunu kızlar... Ve kimseye anlatamıyorum.. Burda bunları paylaşma ihtiyacı duydum.

bende ayni durumdayim canim. fakat bizim ayrilali yaklasik 1.5 yil oluyor..onu hala unutamadim. unutmak gercekten cok zor. bende cok ugrastim ama olmuyor vaz gecemiyorum ondan.

mesra merak ettim unutabildi mi onu? ya da seni aradı mı hiç?

Ey yar ...
Seni unutmak için;
Sildim adını
Attım hediyeni
Adını almadım dilime
Düşünmek istemedim seni
Gönül yaram iyilesin istedim
Döndüm dolaştım sana geldim
Yoruldum gel gitlerden

Back