- 20 Mart 2008
- 141.487
- 212.892
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi murphymercy
-
İşte onlar öyle görmüyorlar bekardan ayrılmak zor evliden ayrılmak kolay diyorlar İnan en yakın arkadaşımın böyle yapmasını öğrenince şoka girdim çalıştığım yerde bütün erkekler biliyormuş. Ben tesadüf ögrendim sildim attım İnan şuan bizde daha namuslu o kişi
En çok da o koyuyor insana birde erkekler bu tarz kadınları biliyorlar malesef biz bilmiyoruz İnan saf saf arkadaşımız diye dolaşıyoruzMadem kolaymış niye beraber oluyorsun diye sorarlar yani..
Her haltı yesin sonrada masum ayaklarına yatsın..
En çok da o koyuyor insana birde erkekler bu tarz kadınları biliyorlar malesef biz bilmiyoruz İnan saf saf arkadaşımız diye dolaşıyoruz
Onlarında işine geliyor ZatenBilirler tabiki anında da tuzağa düşürürler..
Rahatlayacaksanız şimdi kibleyin diyorum bende .Boşa takipte kalıp yorulmayın. :)Tehdit etmedim
Gün gelir konu acarsin olmadı birisine yorum yaparsın elbet okurum
Koşa koşa kib butonuna basar rahatlarim
Buradan kafanı kıramam değil mi ?
Hergün mesajlarını okuyacağım
Onlarında işine geliyor Zaten
Zamanı varRahatlayacaksanız şimdi kibleyin diyorum bende .Boşa takipte kalıp yorulmayın. :)
Ama olurmuu lütfennn onlara evdeki kadın yemek pişiriyor ütüsü bulasıgi anasının sülalesinin kahrını çekiyor hatta çalışıyor bide gelip adam gönlü yapıyor yetmiyor bide cocuk doguruyor öbür kadın ne yapıyor sadece adamın koynuna giriyor onlar daha çok yaranıyor varya bu aldatan kocalarla aldattiklari kadınları verecekler bana ah bi vereceklerMadem kolaymış niye beraber oluyorsun diye sorarlar yani..
Her haltı yesin sonrada masum ayaklarına yatsın..
Surda kadin acisini paylasamadan banlattiniz ya basiniz goge ermistir umarim.
Konuya gelince adamin ozru kabahatinden buyuk neymis seni anlattimmis. Bu haltlari yediginiz organinizla sinasin sizi tanri umarim.
Çok doğru gerçekten bizim kadınlarımız kahır için doğmuşlarAma olurmuu lütfennn onlara evdeki kadın yemek pişiriyor ütüsü bulasıgi anasının sülalesinin kahrını çekiyor hatta çalışıyor bide gelip adam gönlü yapıyor yetmiyor bide cocuk doguruyor öbür kadın ne yapıyor sadece adamın koynuna giriyor onlar daha çok yaranıyor varya bu aldatan kocalarla aldattiklari kadınları verecekler bana ah bi verecekler
Ya sorma benim bile buradaki konulardan psikolojim bozuldu bide gel koy kendini bu kadının yerine elinde çocuğuyla yaşadıklarına bakÇok doğru gerçekten bizim kadınlarımız kahır için doğmuşlar
bence bu erkek ailelerinden kaynaklanıyor aman oğlum Yaman oğlumYa sorma benim bile buradaki konulardan psikolojim bozuldu bide gel koy kendini bu kadının yerine elinde çocuğuyla yaşadıklarına bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?