- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
- Konu Sahibi murphymercy
-
Evli erkek ile beraber olan kadınlar umarım evlenince aynı sorunu kendileride yaşasınlar daha beter şekilde Yok heyecan da varda bir arkadaşımında bekarken evli erkek ile ilişkisini ögrendim görüşmeme kesmeden önce sordum neden evli diye daha olgun hayat tecrübesi var ha birde klasik erkek yalanı karımı sevmiyorum yataklarımız Bile ayrı sırf çocuklar için birlikteyim yalanları ile kapılıyorlar birde ayrılınca arkamdan gelmiyor çünkü evli diyorlar
sinirle üzüntüyle yazilmis bir kelime biraz empati lütfen...Ben küfür tarzı konuşmaları gördüm ve kibledim.
Derdini anlatacaksa bile argosuz küfürsüz olabilirdi.
Benimde kaç yıllık arkadaşlığımı bitirdim bu tarz yaşamlar midemi bulandırıyor sevmediğim insanın Bile başına gelmesin umarım böyle yapanlar daha beteri ile karşılaşırlarYazıklar olsun. İnşallah başımıza böyle bir şey gelmez gelirse de hemen öğreniriz..
Böyle adamlar ve kadınlar midemi bulandırıyor
Olur mu hiç sevdimTehdit mi ediyorsun . :)
Şimdilik okşuyor sadeceTehdit mi ediyorsun . :)
İşte onlar öyle görmüyorlar bekardan ayrılmak zor evliden ayrılmak kolay diyorlar İnan en yakın arkadaşımın böyle yapmasını öğrenince şoka girdim çalıştığım yerde bütün erkekler biliyormuş. Ben tesadüf ögrendim sildim attım İnan şuan bizde daha namuslu o kişiHayat tecrübesi olsa ne olacak,adam şerefsiz zaten hem karısını hem sevgilisni idare ediyor..
Sataşmasan ne güzel olur demi ??Olur mu hiç sevdim
Tehdit mi ediyorsun . :)
Tehdit değil. Demek istiyor ki sen de bir fün acınla bir konu açar da site kurallarından birine uymazsan ben de seni kibleyeceğim. Yoksa ne tehditi Allah aşkına.
Şuan bile kibleyebilirsiniz.Tehdit değil. Demek istiyor ki sen de bir gün acınla bir konu açar da site kurallarından birine uymazsan ben de seni kibleyeceğim. Yoksa ne tehditi Allah aşkına.
Şuan bile kibleyebilirsiniz.Tehdit değil. Demek istiyor ki sen de bir gün acınla bir konu açar da site kurallarından birine uymazsan ben de seni kibleyeceğim. Yoksa ne tehditi Allah aşkına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?