- 30 Temmuz 2015
- 25.788
- 73.559
- 598
- 34
- Konu Sahibi murphymercy
-
Hem erkek ailelerinden hemde adamdır yapar nasılsa nikah sende çocuk senden döner dolaşır yine gelir mantığı yaşlılar hep bunu asilamadilarmi koca bu doverde severde hemen bi tokatla ev mi terkedilir nolmus aldattıysa kim bilir sende ne göremedi bu sözler beni öldürüyor resmenbence bu erkek ailelerinden kaynaklanıyor aman oğlum Yaman oğlum
Yönetim istifaSırf kadın böyle yazdı diye banlandıysa haksızlık olarak algılarım ben bunu. Bura da neler diyenleri gördü bu gözler ama hiç bir şey olmadı.
Adam rahat tabii aldattıkça affeden vardı bahaneler arkasına sığınarak. Aldatmanın büyüğü küçüğü yok tabii gördün mü affetmeyeceksin sonrası böyle olur iştekonu sahibi, çok zor bir durum, affetikçe üstüne hatalar yapmış eşiniz.
allah kolaylık versin ..
Evet hep suçlu bizleri değil mi kocada suç yok sen saçını süpürge et yaranama o da seni aldatsın haklı o oluyor işte bu düşünceleri artık yıkmak lazım gerçekten yıl olmuş 2017 biz neler ile uğraşıyoruz sırf elalemin birşey demesin diye katlanıyoruz keşke Avrupa Ülkeleri gibi olsak bir ara eşime dedim ayrılalım bana şunu dedi dul kalırsan kapından kimse ayrılmaz dedi şu düşünceye bakar mısın dul olmak utanç verici ve herşeye açığım anlaşılıyor ne demek istediğimi anladınızHem erkek ailelerinden hemde adamdır yapar nasılsa nikah sende çocuk senden döner dolaşır yine gelir mantığı yaşlılar hep bunu asilamadilarmi koca bu doverde severde hemen bi tokatla ev mi terkedilir nolmus aldattıysa kim bilir sende ne göremedi bu sözler beni öldürüyor resmen
Ban kalkınca gelir o zaman gelişmeleri yazar.Yönetim istifa
Ee konu sahibi de gitti biz şimdi napıcaz?
Kesinlikle afedersin s... sıvamış resmen gerizekalı aşağılık herif ay şuan karşımda olsada neler yapardım o şerefsizeYahu senden bahsediyor olsa bile cok itanc verici degil mi
Kesinlikle afedersin s... sıvamış resmen gerizekalı aşağılık herif ay şuan karşımda olsada neler yapardım o şerefsize
Sorma durduk yere sinir sahibi oldum ya ne demek güreştik varya bu adamin yazışmalarıni alip vercen avukata donu bile kalmasin sonra görelim bakalim tak takı...Kesinlikle afedersin s... sıvamış resmen gerizekalı aşağılık herif ay şuan karşımda olsada neler yapardım o şerefsize
Bu nası iğrenç bi konuşma şekli ya
Adam rahat tabii aldattıkça affeden vardı bahaneler arkasına sığınarak. Aldatmanın büyüğü küçüğü yok tabii gördün mü affetmeyeceksin sonrası böyle olur işte
Evet özellikle ailesi arkasında yoksa sineye çekiyorhiç bir kadın aldatıldığını görükten sonra, gönül rahatlığıyla affetmez bence.
çocuğu vardır, buradaki çoğu insan çocuğu bahane ettiklerini düşünürler, asla katılmıyorum.
mesleği yoksa, işi yoksa, ailesi destek değilse, aldatılan kadın ne yapsın ????
mecburen affediyor. bu doğru bişi totelde hayır.. lakin başka seçeneği yok.
hep bir umut düzelirmi, hatasını anlarmı vs vs.
bunları yazıyorum ama, ben affettimmi, hayır..
Konu sahibesinin de işi var ailesi arkasında çocuğu bahane etti kendisi de dedi zaten. Ama bazı kadınların ne işi olur ne de ailesi arka çıkar boşanamaz anlarım. Konu sahibesinin her şey olumluyken çocuğu bahane edip boşanmaya cesaret edememesi de hala o odunu sevmesinden. Aldatırken düşündü mü hiç konu sahibesini o odun bir bunu düşünse ne güzel olacak :)hiç bir kadın aldatıldığını görükten sonra, gönül rahatlığıyla affetmez bence.
çocuğu vardır, buradaki çoğu insan çocuğu bahane ettiklerini düşünürler, asla katılmıyorum.
mesleği yoksa, işi yoksa, ailesi destek değilse, aldatılan kadın ne yapsın ????
mecburen affediyor. bu doğru bişi totelde hayır.. lakin başka seçeneği yok.
hep bir umut düzelirmi, hatasını anlarmı vs vs.
bunları yazıyorum ama, ben affettimmi, hayır..
Buckingham Sarayından mı koptunuz neneniz Elizabeth miydi, yani harbi insan şaşırıyo, beni de bok dedim diye kiblemişlerdi gaita dicem artık, tıbbi olsun
Bu mesaj burada dursun.Buckingham Sarayından mı koptunuz neneniz Elizabeth miydi, yani harbi insan şaşırıyo, beni de bok dedim diye kiblemişlerdi gaita dicem artık, tıbbi olsun
Biz bayanlar genelimiz gerçekten çok duygusalız işte herşeyi söylerizde kalbimize söz geçmezKonu sahibesinin de işi var ailesi arkasında çocuğu bahane etti kendisi de dedi zaten. Ama bazı kadınların ne işi olur ne de ailesi arka çıkar boşanamaz anlarım. Konu sahibesinin her şey olumluyken çocuğu bahane edip boşanmaya cesaret edememesi de hala o odunu sevmesinden. Aldatırken düşündü mü hiç konu sahibesini o odun bir bunu düşünse ne güzel olacak :)
Oo yine kibler simdi.Buckingham Sarayından mı koptunuz neneniz Elizabeth miydi, yani harbi insan şaşırıyo, beni de bok dedim diye kiblemişlerdi gaita dicem artık, tıbbi olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?