• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseyin aciklamasi whatsappwebdeymis

Heyecan herhalde,bekar adammı kalmadı sanki..
Evli erkek ile beraber olan kadınlar umarım evlenince aynı sorunu kendileride yaşasınlar daha beter şekilde Yok heyecan da varda bir arkadaşımında bekarken evli erkek ile ilişkisini ögrendim görüşmeme kesmeden önce sordum neden evli diye daha olgun hayat tecrübesi var ha birde klasik erkek yalanı karımı sevmiyorum yataklarımız Bile ayrı sırf çocuklar için birlikteyim yalanları ile kapılıyorlar birde ayrılınca arkamdan gelmiyor çünkü evli diyorlar

Ayrıldım.Hayır yani kibledim diye ben anlayışsız mı oldum .form kurallarına göre hareket ettim o kadar.
Ben de forumu okurken bi yandan bulmaca çözüyordum soru da tam denkgelmiş
yeri ve hiç gereği yokken, kendini göstermek, birine yaranmak için işe karışan (kimse).
:KK70::KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

Yazik ya madem aldatmaya meyillisin tek bir kisiyle yapamiyosun evlenme cozum basit..hem evleniyim yuva kurayim hemde karimi aldatayim.ozaman kadinda aldatsin ayni muhabbetleri arkadasiyla yapsin ozaman namus devreye girer ama affetmemek lazim kesinlikle bu watsapplar faceler varda acik veriyolar kadinlarda ogreniyorda daha fazla kandirilmiyor

Justpeace seni çok pis markaja aldım elime düşme inşallah
Haha kız :)
Canım haksız kişiyi sana hakaret edeni kiblemek forumun kurallarına uymak başka üzgün birisini kiblemek başka ama arkadaşı uyarabilirdin kibleyince editör de olmuyoruz yönetici de @JustPeace :)

Evli erkek ile beraber olan kadınlar umarım evlenince aynı sorunu kendileride yaşasınlar daha beter şekilde Yok heyecan da varda bir arkadaşımında bekarken evli erkek ile ilişkisini ögrendim görüşmeme kesmeden önce sordum neden evli diye daha olgun hayat tecrübesi var ha birde klasik erkek yalanı karımı sevmiyorum yataklarımız Bile ayrı sırf çocuklar için birlikteyim yalanları ile kapılıyorlar birde ayrılınca arkamdan gelmiyor çünkü evli diyorlar
Yazıklar olsun. İnşallah başımıza böyle bir şey gelmez gelirse de hemen öğreniriz..
Böyle adamlar ve kadınlar midemi bulandırıyor

Senden bahsettim demesi iğrenç. Tabiiki yalan ama velevki doğru insan eşini anlatirmi başkasına ya. Sanki sen bilmeyecek misin kocanla ne yapıp yapmadığını.. Sakın affetme.. !

Back
X