- 15 Kasım 2016
- 17.146
- 52.905
- 598
- 32
- Konu Sahibi murphymercy
İnşallah yapabilirim içime acayip kurt düştü
Aman sakin :) Umarım endişeleriniz yersizdir.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkeklerin yaptığı hatayı sana yüklemiyiz canım merak etmeOnu bilemem napiyim, ben yardımcı oldum sonuçta. :) Gördükleri kötü şeyden sorumlu olan ben değilim ki.
Hiçbir zaman yersiz çıkmadı canım kadınların tahmini hep çıkarAman sakin :) Umarım endişeleriniz yersizdir.
Evli erkek ile beraber olan kadınlar umarım evlenince aynı sorunu kendileride yaşasınlar daha beter şekilde Yok heyecan da varda bir arkadaşımında bekarken evli erkek ile ilişkisini ögrendim görüşmeme kesmeden önce sordum neden evli diye daha olgun hayat tecrübesi var ha birde klasik erkek yalanı karımı sevmiyorum yataklarımız Bile ayrı sırf çocuklar için birlikteyim yalanları ile kapılıyorlar birde ayrılınca arkamdan gelmiyor çünkü evli diyorlarHeyecan herhalde,bekar adammı kalmadı sanki..
Ben de forumu okurken bi yandan bulmaca çözüyordum soru da tam denkgelmişAyrıldım.Hayır yani kibledim diye ben anlayışsız mı oldum .form kurallarına göre hareket ettim o kadar.
Ben de forumu okurken bi yandan bulmaca çözüyordum soru da tam denkgelmiş
yeri ve hiç gereği yokken, kendini göstermek, birine yaranmak için işe karışan (kimse).
?Ben de forumu okurken bi yandan bulmaca çözüyordum soru da tam denkgelmiş
yeri ve hiç gereği yokken, kendini göstermek, birine yaranmak için işe karışan (kimse).
Hayır olsun inşallahİnşallah yapabilirim içime acayip kurt düştü
Tehdit mi ediyorsun . :)Justpeace seni çok pis markaja aldım elime düşme inşallah
Hayır olsunHayır olsun inşallah
Haha kız :)Justpeace seni çok pis markaja aldım elime düşme inşallah
Yazıklar olsun. İnşallah başımıza böyle bir şey gelmez gelirse de hemen öğreniriz..Evli erkek ile beraber olan kadınlar umarım evlenince aynı sorunu kendileride yaşasınlar daha beter şekilde Yok heyecan da varda bir arkadaşımında bekarken evli erkek ile ilişkisini ögrendim görüşmeme kesmeden önce sordum neden evli diye daha olgun hayat tecrübesi var ha birde klasik erkek yalanı karımı sevmiyorum yataklarımız Bile ayrı sırf çocuklar için birlikteyim yalanları ile kapılıyorlar birde ayrılınca arkamdan gelmiyor çünkü evli diyorlar