• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseyin aciklamasi whatsappwebdeymis

İşte onlar öyle görmüyorlar bekardan ayrılmak zor evliden ayrılmak kolay diyorlar İnan en yakın arkadaşımın böyle yapmasını öğrenince şoka girdim çalıştığım yerde bütün erkekler biliyormuş. Ben tesadüf ögrendim sildim attım İnan şuan bizde daha namuslu o kişi

Madem kolaymış niye beraber oluyorsun diye sorarlar yani..
Her haltı yesin sonrada masum ayaklarına yatsın..

Konu sahibi o erkek bozuntusunun donuna kadar alın rezil edin onu unutmayın ama 5 yıl ama 10 yıl sonra o kişi daha beter acılar yaşayacak ilahi adalet eninde sonunda bulur

Tutulacak yanı yok.İnkar edebileceği tek bir nokta yok.Erkekler böyle işte arkadaşım.Önüne temiz yem koyarsın,gene gider çöplük eşeler.Annen baban arkandaysa korkma.Al evladını kur düzenini.

Madem kolaymış niye beraber oluyorsun diye sorarlar yani..
Her haltı yesin sonrada masum ayaklarına yatsın..
Ama olurmuu lütfennn onlara evdeki kadın yemek pişiriyor ütüsü bulasıgi anasının sülalesinin kahrını çekiyor hatta çalışıyor bide gelip adam gönlü yapıyor yetmiyor bide cocuk doguruyor öbür kadın ne yapıyor sadece adamın koynuna giriyor onlar daha çok yaranıyor varya bu aldatan kocalarla aldattiklari kadınları verecekler bana ah bi verecekler :kizgin:

Ama olurmuu lütfennn onlara evdeki kadın yemek pişiriyor ütüsü bulasıgi anasının sülalesinin kahrını çekiyor hatta çalışıyor bide gelip adam gönlü yapıyor yetmiyor bide cocuk doguruyor öbür kadın ne yapıyor sadece adamın koynuna giriyor onlar daha çok yaranıyor varya bu aldatan kocalarla aldattiklari kadınları verecekler bana ah bi verecekler :kızgın:
Çok doğru gerçekten bizim kadınlarımız kahır için doğmuşlar

ahh gözünü sevdiğimin watsap webi, sende olmasan...
erkeklere ne oluyo anlamıyorum. aşkımızdan ölüp geberiyolar evlenmek için,
evlenincede, herşey alt üst..
kk ya, keşke evlenmeden önce üye olsaymışım, burdan tüm bekarlara sesleniyorum, 40 kere düşünün 1 kere karar verin.

konu sahibi, çok zor bir durum, affetikçe üstüne hatalar yapmış eşiniz.
allah kolaylık versin ..

Back