• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseyin aciklamasi whatsappwebdeymis

bence bu erkek ailelerinden kaynaklanıyor aman oğlum Yaman oğlum
Hem erkek ailelerinden hemde adamdır yapar nasılsa nikah sende çocuk senden döner dolaşır yine gelir mantığı yaşlılar hep bunu asilamadilarmi koca bu doverde severde hemen bi tokatla ev mi terkedilir nolmus aldattıysa kim bilir sende ne göremedi bu sözler beni öldürüyor resmen

konu sahibi, çok zor bir durum, affetikçe üstüne hatalar yapmış eşiniz.
allah kolaylık versin ..
Adam rahat tabii aldattıkça affeden vardı bahaneler arkasına sığınarak. Aldatmanın büyüğü küçüğü yok tabii gördün mü affetmeyeceksin sonrası böyle olur işte

Hem erkek ailelerinden hemde adamdır yapar nasılsa nikah sende çocuk senden döner dolaşır yine gelir mantığı yaşlılar hep bunu asilamadilarmi koca bu doverde severde hemen bi tokatla ev mi terkedilir nolmus aldattıysa kim bilir sende ne göremedi bu sözler beni öldürüyor resmen
Evet hep suçlu bizleri değil mi kocada suç yok sen saçını süpürge et yaranama o da seni aldatsın haklı o oluyor işte bu düşünceleri artık yıkmak lazım gerçekten yıl olmuş 2017 biz neler ile uğraşıyoruz sırf elalemin birşey demesin diye katlanıyoruz keşke Avrupa Ülkeleri gibi olsak bir ara eşime dedim ayrılalım bana şunu dedi dul kalırsan kapından kimse ayrılmaz dedi şu düşünceye bakar mısın dul olmak utanç verici ve herşeye açığım anlaşılıyor ne demek istediğimi anladınız

Kesinlikle afedersin s... sıvamış resmen gerizekalı aşağılık herif ay şuan karşımda olsada neler yapardım o şerefsize
Sorma durduk yere sinir sahibi oldum ya ne demek güreştik varya bu adamin yazışmalarıni alip vercen avukata donu bile kalmasin sonra görelim bakalim tak takı...:sinirli::sopa::KK62:

Adam rahat tabii aldattıkça affeden vardı bahaneler arkasına sığınarak. Aldatmanın büyüğü küçüğü yok tabii gördün mü affetmeyeceksin sonrası böyle olur işte

hiç bir kadın aldatıldığını görükten sonra, gönül rahatlığıyla affetmez bence.
çocuğu vardır, buradaki çoğu insan çocuğu bahane ettiklerini düşünürler, asla katılmıyorum.
mesleği yoksa, işi yoksa, ailesi destek değilse, aldatılan kadın ne yapsın ????
mecburen affediyor. bu doğru bişi totelde hayır.. lakin başka seçeneği yok.
hep bir umut düzelirmi, hatasını anlarmı vs vs.
bunları yazıyorum ama, ben affettimmi, hayır..

çocuğu vardır, buradaki çoğu insan çocuğu bahane ettiklerini düşünürler, asla katılmıyorum.
Evet özellikle ailesi arkasında yoksa sineye çekiyor

Konu sahibesinin de işi var ailesi arkasında çocuğu bahane etti kendisi de dedi zaten. Ama bazı kadınların ne işi olur ne de ailesi arka çıkar boşanamaz anlarım. Konu sahibesinin her şey olumluyken çocuğu bahane edip boşanmaya cesaret edememesi de hala o odunu sevmesinden. Aldatırken düşündü mü hiç konu sahibesini o odun bir bunu düşünse ne güzel olacak :)

Konu sahibesinin de işi var ailesi arkasında çocuğu bahane etti kendisi de dedi zaten. Ama bazı kadınların ne işi olur ne de ailesi arka çıkar boşanamaz anlarım. Konu sahibesinin her şey olumluyken çocuğu bahane edip boşanmaya cesaret edememesi de hala o odunu sevmesinden. Aldatırken düşündü mü hiç konu sahibesini o odun bir bunu düşünse ne güzel olacak :)
Biz bayanlar genelimiz gerçekten çok duygusalız işte herşeyi söylerizde kalbimize söz geçmez

Back