- 16 Şubat 2009
- 34.816
- 123.232
- 1.123
- Konu Sahibi murphymercy
Bu mesaj burada dursun.
Dönüp dönüp begeneyim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu mesaj burada dursun.
Dönüp dönüp begeneyim
Zaten arkadaş gitti buradan sanırım tebrik bekliyordu bizlerdenBu mesaj burada dursun.
Dönüp dönüp begeneyim
Allahtan açık açık yazmamışsınKesinlikle afedersin s... sıvamış resmen gerizekalı aşağılık herif ay şuan karşımda olsada neler yapardım o şerefsize
Allah seni cok güldüm yaaa gaita haBuckingham Sarayından mı koptunuz neneniz Elizabeth miydi, yani harbi insan şaşırıyo, beni de bok dedim diye kiblemişlerdi gaita dicem artık, tıbbi olsun
Konu sahibesinin de işi var ailesi arkasında çocuğu bahane etti kendisi de dedi zaten. Ama bazı kadınların ne işi olur ne de ailesi arka çıkar boşanamaz anlarım. Konu sahibesinin her şey olumluyken çocuğu bahane edip boşanmaya cesaret edememesi de hala o odunu sevmesinden. Aldatırken düşündü mü hiç konu sahibesini o odun bir bunu düşünse ne güzel olacak :)
Çok sinir oldum İnan daha klavyeye dökmediklerim var nefret ettim erkeklerden keşke bana yetki verselerde şu aldatan erkekleri pipilerini farelere yedirirdimAllahtan açık açık yazmamışsın
Canım arkadaş içine en çok da o oturmuş çünkü evi için ailesi için işe gittiği için anlıyor Musun o pislikte neler ile uğraşmışYalancılığı geçtim, bi de senden bahsediyorum diye iğrençleşmiş. Resmen şerefsizlik bu, gavatlık. Şu zamana kadar böyle sözler kullanmadım, paragrafın sonunu okuduğumda resmen nevrim döndü. içimde tutamazdım.
Siz de ben o saatte evde bile değildim demişsiniz bu mu yani takıldığınız nokta. Ya sabır ya sabır!
Sanmıyorum eşinden bahsedeceğine işin içinden çıkmak istemiş daha çok çamura batmış adiKonu sahibinin önceki konusunu bilmiyorum ama anladığım aldatılmış affetmiş şimdi böyle mi bi olay gelmiş başına...dilerim tekrar affetmez, zira adamın özrü bile rezalet ne demek senden bahsediyoduk, onurlu hangi insan hele ki erkek karısıyla olan cinsel ilişkisini millete anlatır, o da boşanma nedeni olurdu doğru olsaydı
Canım arkadaş içine en çok da o oturmuş çünkü evi için ailesi için işe gittiği için anlıyor Musun o pislikte neler ile uğraşmış
İşte erkekler asla ve asla açıklama yapamazlar bizzat bende benzer bir olay yaşadım tabi bunun gibi değilde ki böyle olsa İnan kaldıramazdımŞerefsiz herif, kendini kurtarmaya çalıştıkça daha çok batmış. İnsanda önce yürek olacak, adamlık olacak ya. Bişeyi yanlış da yapsa çatır çatır söyleyebilecek yürek olacak.
Burda aldatttı gelsin çatır söylesin demiyorum yanlış anlaşılmasın,
Ama adam kurtarayım derken daha da batırmış, pislik herif, bunun gibilerin kökü kurusun