• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseyin aciklamasi whatsappwebdeymis

Evet esimin 2 ay once sanaldan bayanlarla konusmasini yakaladim binbir tovbeyle affettirdi kendisini ama icim rahat degildi
Bugun o uyurken whatsapweb i indirdim telefonuma
Gizlice telefonu alip aktardim tum konusmalari
Sonuc ne mi oldu
Tam iki ay once bi arkadasiyla konusmus
Yazimalar
Esim sabah tak tak var
Arkadasi gulucuk koymus
Ertesi sabah 11 30 da esim tak tak yazmis
Arkadasi ne yaptin orti nasil gecti
Esim orti gurestik resmen
Teke tek
Arkadasi tek dikismi cift dikismi diye soruyor
Esim cift dikis tabiki sabah 9 dan beri ortak yaziyor
Arkadasi beline saglik diyor gulusuyorlar
Saat 10 da esim ortagina msj atiyor
Orti ben biraz gec kalacagim diyor oda tamam diyor

Oyle bi boynuzlandimki boynuzlarim duvara degmis
Ben isteyken cocugu krese birakip belkide bizim yatagimizda yapti

Ne mi oldu ciktilari aldim
Serefsizi cagirdim
Yuzune firlattim tukurdum suratina
Son gaz inkar etti babami cagirdi
Arkadasina ortagiyla beraber saka yapmislar
Yok yok o kadar da degil inanmam artik
Evden kovdum gitmedi
Babamla beraber anne evine dondum
Kimseye guvenmeyin 11 yillik askim bana bunu yapti uyanik olun benim gibi saf olmayin cok sevmeyin seversenizde belli etmeyin

Esimin aciklamasina bakin benim bahsettigim kisi sendin dedi
Lan serefsiz ben isteydim o saatte dedim
Oyle deyince biz saka yapmak istedi dedi
Dansozden iyi kivirir
Çok üzüldüm gerçekten Allah sabır versin inşallah. Bi şey soracağım bu WhatsApp web telefondan telefona oluyor mu oluyor ise nasıl yapacağım. Çünkü benim de içimde hep şüphe var

Biraksaydiniz da derdini anlatsaydi biraz.
Küfür duymaya tahammül edemeyen bir insan olarak ona yazılanlar içimi eritti.

Kadının şuan yaşadığı acı çok zor. 11 yılı çöp olmuş ve böyle kötü bir şekilde.

Hayır şurada sinirden 2 kelime kaçmış kadıncağızın ağzından, görmeyiversek nolurdu yani? Terbiyemize zeval mi gelirdi?
Benim tum piremsesligim bozuldu :(
Hani okulda hocaya "hocam odev vardi" diye hatırlatan tipler olur ya...

Neyse. Konu sahibi umarim baniniz cok surmez. Konusmalarin ciktisini eşinize gosterdikten sonra almissinizdir geri insallah, elinizde bulunsun onlar.

Zaten burda da herkes kraliçe elizabethin soyundan geliyor he.. Tamam küfür kötü birşeydir de kadının da yaşadığı çok normal mi 11 yıl gitmiş ya ve insanlar ettiği küfüre mi takılmış.. Banlanmasaydı keşke dertleşseydi birazcık nolurdu.. Yasak ama bşraz da tolerans sanki:(

Arkadaşım çok üzüldüm, umarım çabuk toparlanırsın.

Bu whatsapp web nasıl bir şey? Ajanlık maksadıyla nasıl kullanabiliriz :) bilen biri anlatırsa sevaba girmiş olur :KK53:

Aynı soruyu ben sorucaktım nasıl oluyor kızlar

İstediğiniz kişinin telefonundan Whatsapp'ı açıyorsunuz, bilgisayardan da web.whatsapp sitesine giriyorsunuz. Telefonda alt alta 3 noktalı kısımdan Whatsapp Web'i seçip, sitedeki QR kodunu telefon kamerasından taratıyorsunuz, bu kadar. Öğrenip yararlanan herkesten bir hayır duası alırım artık. :)

Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. hanım işinize karışmak gibi olmasın ama konu sahibinin acısı büyük, çok ağır bir küfür de etmemiş aslında, bence bu seferlik tolerans gösterip banını kaldırsanız da rahat rahat içini dökse kadıncağız, olmaz mı?

İstediğiniz kişinin telefonundan Whatsapp'ı açıyorsunuz, bilgisayardan da web.whatsapp sitesine giriyorsunuz. Telefonda alt alta 3 noktalı kısımdan Whatsapp Web'i seçip, sitedeki QR kodunu telefon kamerasından taratıyorsunuz, bu kadar. Öğrenip yararlanan herkesten bir hayır duası alırım artık. :)
İnşallah yapabilirim içime acayip kurt düştü

Back
X