Herseyin aciklamasi whatsappwebdeymis

Sanmiyorum ikna oldugunu cunku bu ilk değildi pinkom diger konusunu da okudun mu orda da aldatma vardi

Belki yogundur bosanma davasi falan aciyodur belki de siteye küsmüstür
Yok canım okumamıştım, şimdi bakarım. E zaten erkekler pişmanlık nedir bilmez ki, 1 kere affedince 2-3 arkası geliyor, nasılsa affeden kadın var zihniyetiyle hareket ettikleri için

Yok canım okumamıştım, şimdi bakarım. E zaten erkekler pişmanlık nedir bilmez ki, 1 kere affedince 2-3 arkası geliyor, nasılsa affeden kadın var zihniyetiyle hareket ettikleri için
Aynen oyle dusunurler bir kere affetti yine affettiririm ben kendimi diye, ama oyle olmaz insallah, affetmeyecegim dedi murphymercy . insallah girer de yazar cok merak ettim

Sizin daha önceki konunuzu da okumuştum, kocanız aldatmadım diye oğlunuzun üzerine yemin etmişti, bu erkekler nasıl bu kadar şerefsizleşebiliyor anlamıyorum. Hadi aldattın, sevdiklerinin üzerine nasıl yemin edebiliyorsun, inkar sonuna kadar inkar bunların ki, böyle bir adamdan kurtulduğunuza şükredin, bir ömür yalanlarla geçebilirdi.

Watsapp web i ben de indirmeyi dusunuyorum laptopuma. Gecmis konusmalari goruntuluyor mu?

Tek kelimeyle igrencc midem bulandi konusmalardan desem yeri var. Bosa gitsin oyle biriyle ayni yataga bidaha girme

Erkek kadın farkı işte.
Biz kadınlar arkadaşımız bize böyle birşey dese asla pohpohlayıp onaylamayız.
Ama bu sözde erkekler "erkektir yapar geri kalmış zihniyetiyle" büyütüldükleri için bu yaptıklarını övünerek anlatabiliyorlar.
Halbuki karaktersizlik örneği.
Yuh vallahi.

Canim sagol ya az once arkadasimla derlestim whatsabtan..bigun bakar belli mi olur esim.. benim dedikodumu mu ediyorsun diye kizabilir.sevindim yani.
Ben de kızkardeşlerimle mesajlaştığımda eşim için mal vb diyerek dertleşiyorum şimdi bigün bu telefonu alıp kırılmaz cam taktırmaya gidecek.O zaman gider işyerinde bakar diye çok korkuyorum inşallah çıkmaz msjlar

Hic sorma anali ogullu beni de sinir ettiler bugun arkadasimla paylastim yoksa catlayacaktim.cikmaz korkma..

Sildiklerine bakamaz diye biliyorum canım silebilirsin.

vay pislik vay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…