• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseyin aciklamasi whatsappwebdeymis

Sanmiyorum ikna oldugunu cunku bu ilk değildi pinkom diger konusunu da okudun mu orda da aldatma vardi

Belki yogundur bosanma davasi falan aciyodur belki de siteye küsmüstür
Yok canım okumamıştım, şimdi bakarım. E zaten erkekler pişmanlık nedir bilmez ki, 1 kere affedince 2-3 arkası geliyor, nasılsa affeden kadın var zihniyetiyle hareket ettikleri için :110:

Yok canım okumamıştım, şimdi bakarım. E zaten erkekler pişmanlık nedir bilmez ki, 1 kere affedince 2-3 arkası geliyor, nasılsa affeden kadın var zihniyetiyle hareket ettikleri için :110:
Aynen oyle dusunurler bir kere affetti yine affettiririm ben kendimi diye, ama oyle olmaz insallah, affetmeyecegim dedi murphymercy . insallah girer de yazar cok merak ettim

Sizin daha önceki konunuzu da okumuştum, kocanız aldatmadım diye oğlunuzun üzerine yemin etmişti, bu erkekler nasıl bu kadar şerefsizleşebiliyor anlamıyorum. Hadi aldattın, sevdiklerinin üzerine nasıl yemin edebiliyorsun, inkar sonuna kadar inkar bunların ki, böyle bir adamdan kurtulduğunuza şükredin, bir ömür yalanlarla geçebilirdi.

Watsapp web i ben de indirmeyi dusunuyorum laptopuma. Gecmis konusmalari goruntuluyor mu?

Tek kelimeyle igrencc midem bulandi konusmalardan desem yeri var. Bosa gitsin oyle biriyle ayni yataga bidaha girme

Erkek kadın farkı işte.
Biz kadınlar arkadaşımız bize böyle birşey dese asla pohpohlayıp onaylamayız.
Ama bu sözde erkekler "erkektir yapar geri kalmış zihniyetiyle" büyütüldükleri için bu yaptıklarını övünerek anlatabiliyorlar.
Halbuki karaktersizlik örneği.
Yuh vallahi.

Canim sagol ya az once arkadasimla derlestim whatsabtan..bigun bakar belli mi olur esim.. benim dedikodumu mu ediyorsun diye kizabilir.sevindim yani.
Ben de kızkardeşlerimle mesajlaştığımda eşim için mal vb diyerek dertleşiyorum şimdi bigün bu telefonu alıp kırılmaz cam taktırmaya gidecek.O zaman gider işyerinde bakar diye çok korkuyorum inşallah çıkmaz msjlar

Ben de kızkardeşlerimle mesajlaştığımda eşim için mal vb diyerek dertleşiyorum şimdi bigün bu telefonu alıp kırılmaz cam taktırmaya gidecek.O zaman gider işyerinde bakar diye çok korkuyorum inşallah çıkmaz msjlar
Hic sorma anali ogullu beni de sinir ettiler bugun arkadasimla paylastim yoksa catlayacaktim.cikmaz korkma..

Sildiklerine bakamaz diye biliyorum canım silebilirsin.

Evet esimin 2 ay once sanaldan bayanlarla konusmasini yakaladim binbir tovbeyle affettirdi kendisini ama icim rahat degildi
Bugun o uyurken whatsapweb i indirdim telefonuma
Gizlice telefonu alip aktardim tum konusmalari
Sonuc ne mi oldu
Tam iki ay once bi arkadasiyla konusmus
Yazimalar
Esim sabah tak tak var
Arkadasi gulucuk koymus
Ertesi sabah 11 30 da esim tak tak yazmis
Arkadasi ne yaptin orti nasil gecti
Esim orti gurestik resmen
Teke tek
Arkadasi tek dikismi cift dikismi diye soruyor
Esim cift dikis tabiki sabah 9 dan beri ortak yaziyor
Arkadasi beline saglik diyor gulusuyorlar
Saat 10 da esim ortagina msj atiyor
Orti ben biraz gec kalacagim diyor oda tamam diyor

Oyle bi boynuzlandimki boynuzlarim duvara degmis
Ben isteyken cocugu krese birakip belkide bizim yatagimizda yapti

Ne mi oldu ciktilari aldim
Serefsizi cagirdim
Yuzune firlattim tukurdum suratina
Son gaz inkar etti babami cagirdi
Arkadasina ortagiyla beraber saka yapmislar
Yok yok o kadar da degil inanmam artik
Evden kovdum gitmedi
Babamla beraber anne evine dondum
Kimseye guvenmeyin 11 yillik askim bana bunu yapti uyanik olun benim gibi saf olmayin cok sevmeyin seversenizde belli etmeyin

Esimin aciklamasina bakin benim bahsettigim kisi sendin dedi
Lan serefsiz ben isteydim o saatte dedim
Oyle deyince biz saka yapmak istedi dedi
Dansozden iyi kivirir
vay pislik vay

Back