• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseyin aciklamasi whatsappwebdeymis

Var ya bunu yapan karaktersiz kocaya mı kızayım, bunları yaşamak zorunda kalan konu sahibesine mi üzüleyim yoksa derdini anlatamaya çalışan derman arayan bir kadını anlamaya çalışıp ufaktan uyarmak yerine banlanmasına neden olan işgüzar üyeye mi sinirleneyim şaştım kaldım gece gece.

Şu ispiyoncu üyeye yazıklar olsun ya gece gece sinirim bozuldu. Ruhunuzda var dmi çıkıntılık yapmak öne atlamak. Kadın derdini anlatmaya çalışmış burda ne deseydi adam için? Burası bir derdim var forumu değil mi ? Derdimizi anlatmak için sakinlesmeyi mi bekleyelim illa?
Allah premsesliğinize zeval vermesin. Gündelik hayatınızda da böyleyseniz allah etrafınızda olmak zorunda kalanlara sabır versin diyorum. Nasilsa beni de banlarsın boşa gitmesin bir küfür sallayım dedim ama o bile gelmedi içimden. Yazik şu kadın zaten sıkıntılıyken senin yüzünden yorum yapamıyor ya sana tekrar tekrar yazıklar olsun.
Siz de eğer okuyorsaniz konu sahibi lütfen lütfen gaflete düşüp de bir daha çocuk için başka şey için affedeyim demeyin.

Hanımlar devam edecek misiniz ?
Sitenin kuralları var dedim, hepiniz yeri geliyor kibliyorsunuz değil mi? Neden çünkü site kuralları işlesin istiyorsunuz.

Banlayan benim değil mi? Siz her kibleyene bu kadar yüklenecekseniz işimiz var demektir.
Hergün argo kelimeler yüzünden bir sürü üye banlanırken tek bir konuya takılıp kalıyorsunuz, kusura bakmayın kimse için ayrıcalık olamaz, olsa önce siz karşı çıkarsınız buna, hem herkese eşit muamele isteyip hem de böyle savunmanız olmuyor, bırakalım o zaman herkes ağzına geleni saysın ama konu sahibeleri eşleriyle barışıp ama o benim eşim öyle demeyin dediğinde şaşırmayın sakın.

Küfürlere, argo sözlere devam edecekseniz söyleyin konuyu kapatayım ya da konu içeriğine geri dönmenizi rica ediyorum ısrarla.
Mune MuneMune hesabı doğrulanmış üye. bir kaç zamandır üyesiyim buranın, sıkı takipçisiyim. her kibleyene bu kadar yüklenilmiyor ki burada.
bunun adı kadın dayanışması, politik bir duruştur bu. ben kadınlar kulübünü bu yüzden seviyorum.

belki de atıp tutuyodu. skor falan yalan dolan bile olabilir. önce ki konuları bilmeyerek konusuyorum eet. ama bu tip konuşmalar bana daha çok erkekliğini kanıtlamaya çalışan, kendiyle sorunlu, cinselliğiyle sorunlu, özgüvensiz bi tipin hava basmaya çalışmasi gibi geldi. yazdiklari o kadar sacma sapan ve igrenç ki normal adam aldatsa bile şu jargonu kullanmaya utanir. bence aldatmanın ötesinde bu olay.

Böyle olsaydı , karısına net bir açıklaması olurdu bence.

Şu ispiyoncu üyeye yazıklar olsun ya gece gece sinirim bozuldu. Ruhunuzda var dmi çıkıntılık yapmak öne atlamak. Kadın derdini anlatmaya çalışmış burda ne deseydi adam için? Burası bir derdim var forumu değil mi ? Derdimizi anlatmak için sakinlesmeyi mi bekleyelim illa?
Allah premsesliğinize zeval vermesin. Gündelik hayatınızda da böyleyseniz allah etrafınızda olmak zorunda kalanlara sabır versin diyorum. Nasilsa beni de banlarsın boşa gitmesin bir küfür sallayım dedim ama o bile gelmedi içimden. Yazik şu kadın zaten sıkıntılıyken senin yüzünden yorum yapamıyor ya sana tekrar tekrar yazıklar olsun.
Siz de eğer okuyorsaniz konu sahibi lütfen lütfen gaflete düşüp de bir daha çocuk için başka şey için affedeyim demeyin.
+1000 burada aldatilma konularına elalemin kadına ne bakıyorsun kocana bak diyen üyelere zaten bunlarin hepsi metres ikinci kadin yazanlar hic ceza meza girmeden çatır çatır yazmaya devam ettiler
Hepiniz s..... Yazan bir üyeye kib yaptığım halde ceza meza görmedi
Aşırı derece de sinirli aldatılmış bir kadının kocasına yazdıkları mi sorun
Premsesligine zeval gelmesin diyen üyeye söyleyecek bir sey yok
Umarım hic bir gün aldatilmaz haksızlığa uğramaz iftira atilmaz da küfür etmez terbiyesi bozulmaz

O bahsettigim kisi sendin ne demk ya arladasina senle yaltigini dami soyluyomus igrenc bisey ki zatn aldatms bosan artik

Yani özürü kabahatinden beter ne demek senden bahsediyordum yani iğrenç ötesi. Hani başkasıyla yapmasa bile. Eşiyle yaptıklarını arkadaşına muhabbet konusu yapmadı bile boşanma sebebi. Bide kendini öylemi kurtarmaya çalışıyor. Zavallı.

O senin safligin filan degil esinin serefsizligi canim. Sen esine güvenmişsin ilk olaydada hemen yuvani yikmak istememissin ama o adiliklerine devam etmiş. Sakin kendini rezil oldum havalarina sokma o kendi bok cukurunun icine dustu

Açıklaması ayrı üzücü ya.

Eşiyle sevişmesini arkadaşına anlatan adam aklanacak sanki ya Allahım sen bunları bizden uzak tut.

Her aldatma olayında boşan denmez ama bu adamdan düşünmeden ayrıl sadece internet yafa tel görüşmesi olsa sonra adam çok pişman olsa çocuk da varsa bitir denilmez ama bu nasıl bir diyalog içim dışıma çıktı ....bide şu erkeklerin aldatmadan aldığı gurur ayrı irenc

Ah bir de kelimeleri dogru yazsaydi... Form ne allasen kuzum , eti form mu diyesi geliyor insanın.
Konu sahibi umarım iyidir,çok merak ettim kendisini.
Hahaha güldürdünüz beni, dikkat etmemiştim :))
İyidir inşallah ya, kadın burada anlatır biraz rahatlardı. Ban bitince bakar umarım buraya

Noluyoruz yaa...2 cocuktan sonra lezbiyen olucam yeminle şu muhabbete bak. Ne pislik bi adammis. Yok tek dikiş. Fln.şerefsiz

Back