- 12 Kasım 2016
- 1.234
- 2.860
- 133
- Konu Sahibi murphymercy
-
Böyle olsaydı , karısına net bir açıklaması olurdu bence.
"Boşanınca hiç evlenmesin hepsi aynı bende aynı şeyi yaşadım oğlum 10 yaşında idi boşandım.Sonra yeniden bir hayat kurdum güvendim çok güvendim ikinci evliliğimi yaptım sonuç yine aynı aldatıldım.Kader değişmiyor...Sen de bu adamı çocuğunu bahane edip affettin.... Aklın varsa boşanırsın artık
AynenArkadaşım çok üzüldüm, umarım çabuk toparlanırsın.
Bu whatsapp web nasıl bir şey? Ajanlık maksadıyla nasıl kullanabiliriz :) bilen biri anlatırsa sevaba girmiş olur
takdir edilesi bir erkek tanımı olmuş.Maalesef tamda ifade ettiğiniz gibiler..Aynen öyle. Ki zaten erkekleri bu kadar komplike canlılar olarak görmeye gerek yok. Belki ezik hissetmiştir, belki atıp tutuyor falan olmuyor hiç dümdüz adamlar işte gözümüzde büyütmemek lazım. Ha hava atmak içinse kaç yaşına gelmiş adam demek ki hala büyüyememiş demektir.
İşte bu gözümüzde büyüttüğümüz fedakarlık yaptığımız adamlar bu kadar düz ve aptal ya ona yanıyorum.
Hadi beOda bişey mi benim yakınım Karısını evde adamla yakaladı kadın Konuşuyorduk dedi..
Pinkim cok guzel bir noktaya deginmissin tebrik ediyorum yorumu 100kere begenmek istedimEvli erkeklerle beraber olan, aşık oldum diye konu açanlar okusun, erkeğin gözündeki değerleri bu kadar işte, üslup iğrenç be
Karısına değer vermeyen, 2 gün yatıp kalktığı kadına ne değer verecek ki canım? Olacağı da, hak ettikleri de bu zaten öylelerinin.Pinkim cok guzel bir noktaya deginmissin tebrik ediyorum yorumu 100kere begenmek istedim
Aynen o kadinlar okusun iste erkeklerin onlar hakkinda ne dusunduklerini cop kadar degerleri yok
Aynen oyle daha beter olsunlar insallah igrencler... Oyle yaratiklarin ne degeri olabilir ki toplumdan soyutlamak lazim hatta kimse yuzlerine bakmasin mide bulandiricilar cunku. Bu konu hakkinda daha fazla yazmak isterdim de herkesler banlanmis yazamiyorum korkudanKarısına değer vermeyen, 2 gün yatıp kalktığı kadına ne değer verecek ki canım? Olacağı da, hak ettikleri de bu zaten öylelerinin.
Hızını alamayan hakaret edince ban kaçınılmaz olmuş :)Aynen oyle daha beter olsunlar insallah igrencler... Oyle yaratiklarin ne degeri olabilir ki toplumdan soyutlamak lazim hatta kimse yuzlerine bakmasin mide bulandiricilar cunku. Bu konu hakkinda daha fazla yazmak isterdim de herkesler banlanmis yazamiyorum korkudan
Konu sahibinin kocasinin konusmasi da igrenc utandim okurken
Sanmiyorum ikna oldugunu cunku bu ilk değildi pinkom diger konusunu da okudun mu orda da aldatma vardiHızını alamayan hakaret edince ban kaçınılmaz olmuş :)
Konu sahibini de eşi ikna mı etti nedir gelemedi bir türlü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?