• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseyin aciklamasi whatsappwebdeymis

Böyle olsaydı , karısına net bir açıklaması olurdu bence.

Aynen öyle. Ki zaten erkekleri bu kadar komplike canlılar olarak görmeye gerek yok. Belki ezik hissetmiştir, belki atıp tutuyor falan olmuyor hiç dümdüz adamlar işte gözümüzde büyütmemek lazım. Ha hava atmak içinse kaç yaşına gelmiş adam demek ki hala büyüyememiş demektir.

İşte bu gözümüzde büyüttüğümüz fedakarlık yaptığımız adamlar bu kadar düz ve aptal ya ona yanıyorum.

Konuyu ilk okuduğumda sohbetten bir şey anlamadım, sonradan fark ettim.
Ya bu erkekler ne kadar iğrenç, tabirlere bak, resmen tiksindim. Bir de bir meziyetmiş gibi böbürlene böbürlene arkadaşına anlatmış. Kendini aklamak için uydurduğu bahane de tam bir rezillik, hele onu okuyunca ben burada öfkelendim, sizi düşünemiyorum. Umarım çabuk atlatırsınız, Allah yardımcınız olsun.

Adi herif guya senden bahsetmismis. Senden neden ortagina bahsediyor ne serefsiz adammis yaaa.

Sen de bu adamı çocuğunu bahane edip affettin.... Aklın varsa boşanırsın artık
"Boşanınca hiç evlenmesin hepsi aynı bende aynı şeyi yaşadım oğlum 10 yaşında idi boşandım.Sonra yeniden bir hayat kurdum güvendim çok güvendim ikinci evliliğimi yaptım sonuç yine aynı aldatıldım.Kader değişmiyor...

Aynen öyle. Ki zaten erkekleri bu kadar komplike canlılar olarak görmeye gerek yok. Belki ezik hissetmiştir, belki atıp tutuyor falan olmuyor hiç dümdüz adamlar işte gözümüzde büyütmemek lazım. Ha hava atmak içinse kaç yaşına gelmiş adam demek ki hala büyüyememiş demektir.

İşte bu gözümüzde büyüttüğümüz fedakarlık yaptığımız adamlar bu kadar düz ve aptal ya ona yanıyorum.
takdir edilesi bir erkek tanımı olmuş.Maalesef tamda ifade ettiğiniz gibiler..

Evli erkeklerle beraber olan, aşık oldum diye konu açanlar okusun, erkeğin gözündeki değerleri bu kadar işte, üslup iğrenç be:kusmuk:
Pinkim cok guzel bir noktaya deginmissin tebrik ediyorum yorumu 100kere begenmek istedim :KK52:

Aynen o kadinlar okusun iste erkeklerin onlar hakkinda ne dusunduklerini cop kadar degerleri yok

Pinkim cok guzel bir noktaya deginmissin tebrik ediyorum yorumu 100kere begenmek istedim :KK52:

Aynen o kadinlar okusun iste erkeklerin onlar hakkinda ne dusunduklerini cop kadar degerleri yok
Karısına değer vermeyen, 2 gün yatıp kalktığı kadına ne değer verecek ki canım? Olacağı da, hak ettikleri de bu zaten öylelerinin.

Karısına değer vermeyen, 2 gün yatıp kalktığı kadına ne değer verecek ki canım? Olacağı da, hak ettikleri de bu zaten öylelerinin.
Aynen oyle daha beter olsunlar insallah igrencler... Oyle yaratiklarin ne degeri olabilir ki toplumdan soyutlamak lazim hatta kimse yuzlerine bakmasin mide bulandiricilar cunku. Bu konu hakkinda daha fazla yazmak isterdim de herkesler banlanmis yazamiyorum korkudan :KK17:

Konu sahibinin kocasinin konusmasi da igrenc utandim okurken

Aynen oyle daha beter olsunlar insallah igrencler... Oyle yaratiklarin ne degeri olabilir ki toplumdan soyutlamak lazim hatta kimse yuzlerine bakmasin mide bulandiricilar cunku. Bu konu hakkinda daha fazla yazmak isterdim de herkesler banlanmis yazamiyorum korkudan :KK17:

Konu sahibinin kocasinin konusmasi da igrenc utandim okurken
Hızını alamayan hakaret edince ban kaçınılmaz olmuş :)
Konu sahibini de eşi ikna mı etti nedir gelemedi bir türlü.

Hızını alamayan hakaret edince ban kaçınılmaz olmuş :)
Konu sahibini de eşi ikna mı etti nedir gelemedi bir türlü.
Sanmiyorum ikna oldugunu cunku bu ilk değildi pinkom diger konusunu da okudun mu orda da aldatma vardi

Belki yogundur bosanma davasi falan aciyodur belki de siteye küsmüstür

Back