• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herseyin aciklamasi whatsappwebdeymis

Evet esimin 2 ay once sanaldan bayanlarla konusmasini yakaladim binbir tovbeyle affettirdi kendisini ama icim rahat degildi
Bugun o uyurken whatsapweb i indirdim telefonuma
Gizlice telefonu alip aktardim tum konusmalari
Sonuc ne mi oldu
Tam iki ay once bi arkadasiyla konusmus
Yazimalar
Esim sabah tak tak var
Arkadasi gulucuk koymus
Ertesi sabah 11 30 da esim tak tak yazmis
Arkadasi ne yaptin orti nasil gecti
Esim orti gurestik resmen
Teke tek
Arkadasi tek dikismi cift dikismi diye soruyor
Esim cift dikis tabiki sabah 9 dan beri ortak yaziyor
Arkadasi beline saglik diyor gulusuyorlar
Saat 10 da esim ortagina msj atiyor
Orti ben biraz gec kalacagim diyor oda tamam diyor

Oyle bi boynuzlandimki boynuzlarim duvara degmis
Ben isteyken cocugu krese birakip belkide bizim yatagimizda yapti

Ne mi oldu ciktilari aldim
Serefsizi cagirdim
Yuzune firlattim tukurdum suratina
Son gaz inkar etti babami cagirdi
Arkadasina ortagiyla beraber saka yapmislar
Yok yok o kadar da degil inanmam artik
Evden kovdum gitmedi
Babamla beraber anne evine dondum
Kimseye guvenmeyin 11 yillik askim bana bunu yapti uyanik olun benim gibi saf olmayin cok sevmeyin seversenizde belli etmeyin

Esimin aciklamasina bakin benim bahsettigim kisi sendin dedi
Lan serefsiz ben isteydim o saatte dedim
Oyle deyince biz saka yapmak istedi dedi
Dansozden iyi kivirir
Ne iğrenç insanlar var ya pislik hiç üzmemek canım kendini. Kurtulduğına şükret

O halde Şöyle bi deyim var "Tavşan dağa küsmüş dağın haberi olmamış "
Biri şikayet etmiş yönetim 1 günlük ceza vermiş konu sahibi siteye darilmis ne yapsak yinede giriş yapmıyor

Konu sahibi çok haklı buluyorum o ayrı eşi alcagin teki

Belki banının kalktığını bilmiyordur ya da harekete geçme evresine geçmiştir girmiyordur. O an olayın sıcaklığı yazışıydı. Bakalım bekliyoruz.

Play stora whatsapweb yazin
Telefonunuza yukleyince barkodlu bi ekram geliyor esinizin telinden ayarlardan whatsapweb e tiklayin telefonunuzu esininkinin ustune tutun hersey tamamdir

Ama dikkat edin fazlaca hayal kirikligi ve gozyasina sebep olabilir
Goreceklerinize katlanabilecekseniz indirin
Kimsenin yuvasi dagilsin istemem
Eşimizin telefonuna da whatsup web mi indireceğiz?

Eşimizin telefonuna da whatsup web mi indireceğiz?

Hayır kendinizinkine indireceksiniz. Onun da sizin de whatsabında whatsapp web diye bi kısım var ayarlar taraflarında değişir telefona göre. Onu kastediyorlar. Kendinizinkine indirip ondan kodu okutacaksınız.

Allah yardımcın olsun
Güçlü ol lütfen
O adam içinde agız dolusu küfürler ettim icimden
Ben bu kadar sinirlenmişken senin halini düşünemiyorum
Lütfen bize haber ver gercekten aklım sende kaldı inşallah en kısa zamanda atlatırsın bu durumu

ben de yükledim geçtiğimiz haftalarda. ilk gün ikinci gün üçüncü gün aay dedim en sonunda ne sıkıcı, sıkılıp sildim.
şimdi de yüklemeye korkuyorum burada okuduklarımdan sonra..
kimseye güven olmuyo çünkü... karşıma bişey çıkarsa şuan için konu sahibesinin yaptığı gibi cesurca bi şey yapamam. yani seçeneğimin olmadığını biliyorum.. o yüzden tövbe ettim yüklemiyorum...

kanım dondu..
böyle bir rezil insan olamaz
bence donuna kadar al ve boşan kendine yeni bir hayat kur

Donuna kadar al süründür pislik
O kafasını tak tak duvara vuraydın

Aşağıla bence. Sende hastalık vardır falan de. Allah korusun çocuğa bulaşır de. Çocuğu uzak tut. Zührevi hastalık raporu falan al de. Pislik gibi davran.

Bende whatsappweb indirdim aynı ortamdayken ona gelen mesajlar bana da düşüyordu. Ama ayrıldıktan sonra maalesef yeni mesaj gelmez oldu. Muhakkak ki okadar saat içinde bir yazan olmuştur ama bana düşmedi. Birde sanırım uzun saatler çevrimiçi kaldım (malum okadar eski mesajlarda duruyordu ki) oku oku bitiremedim. Sonra bir uyarı aldım başka yerde açık diye korkup hemen kapattım :(

konuşma tarzı mide bulandırıcı. Böyle bir adamdan kurtulduğunuz için sevinmelisiniz.

Allah kimseye yaşatmasın böyle bir durumu,söyleyecek birsey yok söz avukatlarda.

Yönetime mi küstü şikayet edenemi
Evet icindekileri atmadan ban yedi kötü oldu ama yinede bu kadar kusmesi gereksiz bence
Belkide müsait değildir neti yok olabilir
Onu cok iyi anlıyorum.o günlerde buraya yazmak birileriyle konuşmak insana çok iyi geliyor.fakat bazı insanlar kelimelere öyle takılıyor ve o durumda saçma sapan yorumlar yapmıyor değil.

Keşke onu bu durumda yalnız bırakmasaydık.. ..uyarsaydilar ve düzeltebilseydi yazdıklarını.. ..

Aci ceken biri yureginin yangisiyla konusur. o an ofkesini kusarken kufretmis olmasini anormal karsilamiyorum ben. O aciyi iyi bilirim. Omur boyu da yureginin bir yerlerinde hep tasirsin hic gitmez. O an hangi kelimeyi konusuyum diye dusunemezdin yuregin yanarken. Keske kiblemek yerine uyarilsaydi. Su an daha fazla yardimimiz olurdu ona oysaki...

Back
X