Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

çekirgem salatalık 1 kalori, 2 tane bile yiyebilirsin zaten alıp gelene kadar yakarsın o kaloriyi
nee 1 kalorimi emimisin canım eğer oyleyse daha mideme gitmeden
çekirgem salatalık 1 kalori, 2 tane bile yiyebilirsin zaten alıp gelene kadar yakarsın o kaloriyi
neee 1 kalorimi yok canım yanlışın var canım 15-20 desen olurda eğer oyleyse daha midem gitmeden yakarım ben onu ha ha

nee 1 kalorimi emimisin canım eğer oyleyse daha mideme gitmeden

neee 1 kalorimi yok canım yanlışın var canım 15-20 desen olurda eğer oyleyse daha midem gitmeden yakarım ben onu ha ha
eminim canım o yüzden eksi kalorili yiyecekler olarak geçiyor, yiyince kilo veriliyo diye

Günaydın dün akşam eşim kıymalı pide getirse ve ben onu bir güzel yersem bugün +300 olurum tabiki
Demek ki neymiş bugün salata ve dans gunuymus ☺☺☺
Boy:150
Kilo:86,8
Hedef:76,69,60,55

Günaydın dün akşam eşim kıymalı pide getirse ve ben onu bir güzel yersem bugün +300 olurum tabiki
Günaydın canım keşke bi parça yiyip bıraksaydınneyse bugün ayran salata dans yeşil çay meyve ve yoğurt olur öyle arada

Son düzenleme:
Gunaydiiiin
Kızlar -200 çıktım bu arada bu sabah hem de regl iken
Ben yokken liste cikarmissiniz canlar
Hemen bildirim yapayım
Boy:1.72
Kilo:67.5
Hedef:58
Eskiden adet günlerini sevmezdim ama artık fırsata ceviriyorum şöyle ki regl iken daha fazla çalışır metabolizmamiz ben de çok su içiyorum,yeşil çay içiyorum,maydonoz yiyorum ve vermeye devam

Slm, kendi adıma sevindim ama senin adına üzüldüm cnm.ilk defa kk da benle aynı boyda zayıflamak isteyen birini gördüm

Eveeeettt hosgeldin ,tebrikler canım o zaman canınız tatlı isteyince yağ yakan ve tatlı ihtiyacını gideren bir tarif veriyorum; elmayı dilimleyip uzerine tarçın ekin

Bir de kilo bildirimini haftada bir mi yapalım ben her gün tartiliyorum ama liste güncellemesi haftada bir daha iyi olur sanki en çok zayiflayana
Verelim:))

Bir de kilo bildirimini haftada bir mi yapalım ben her gün tartiliyorum ama liste güncellemesi haftada bir daha iyi olur sanki en çok zayiflayana
Verelim:))
Destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim listeyi tamamlayalım, herkes hergün ya da istedikçe yazabilir ama liste haftada bir güncellenir
En istikrarlı olana hafta boyunca kaçamak yapmayanı herkes etiketleyip vericek, en çok kacamak yapanda haftanın cezalısı olacak ve herkes etiketleyip yapacak tamam mı

Hangi sporları yaptın

Çok kötüyüm ve çok kötü bişey oldu kilo almışım üstelik bu hafta o kadar kısım hareket ettim metobolizmam hızlansın dşye yediğim ağzımı uyuşturan acı biberli saymıyorum bile kilo almak benim için tehlikeli çünkü ilaç kullanıyorum ve kilo almam bu ilaçlar için kötü napıcağımı hiç bilmiyorum daha da yememi kesemem çünkü zaten az yiyorum daha ne kadar keseyim

Canım yaaa lütfen yapma böyle kendine neden zulmediyorsun? Bi daha acı biber yok, bak ağzına sürerim hımm mideni mahvedeceksin! Ne ilacı kullanıyosun, yani yasak olan yiyecekler var mı tabi kilo veremezsin, zavallı vücuduna öyle baskı yapmışsın stres yapmıssın ki o da kendini korumaya almış halletcez

Canım benim de geçen hafta çok canım sıkılıyordu asla pes etme ben şunu farkettim ki biraz da araştırdım aç kalmak kesinlikle zayiflatmiyor şimdi acikinca mutlaka az az birseyler yiyorum ki metabolizma hizlansin bol su iç, yeşil çay ve esmalar çok önemli... bir de senin kilo bildirimini göremedim yaz buraya motive olursun

canım başka br sorun olmasın kilo almana sebep

aldığım ilaç estrofem yasaklı bi yiyecek yok ama talimatlarda kilolu insanlar için kullanılmasının biraz tehlikeli olabileceğini söylüyor zaten 2 3 kilo fazlalığım vardı bide üstüne 1 kilo alınca endişelendim işte
aslında çok sıkmadım vicudumu sabah 2 bardak ılık su ve limon 20 dk sonra kahvaltı peynir zeytin salatalık öğlen kefir ikindiye doğru yoğurt akşamda çorba salata bide biraz ana yemek yiyorum sebze ooluyor o da zaten sonra yemekten yarım saat 1 saat sonrada hareket ediyorum dans mekik ve 2 tane bacak hareketi günde en az 2 litre su içiyorm zaten sizce çok mu ağır davrandım vicuduma daha öncede yaptım bunları spor olan kısmı hariç ve 3 ayda 8 kilo verince işe yarar diye düşünmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…