Olur tabi o daha lezzetliya şu eti gong olurmu ki pirinç mısır karışımı patlaksaman gibi ama daha leziz bisküviye göre.
nee 1 kalorimi emimisin canım eğer oyleyse daha mideme gitmedençekirgem salatalık 1 kalori, 2 tane bile yiyebilirsin zaten alıp gelene kadar yakarsın o kaloriyi
neee 1 kalorimi yok canım yanlışın var canım 15-20 desen olurda eğer oyleyse daha midem gitmeden yakarım ben onu ha haçekirgem salatalık 1 kalori, 2 tane bile yiyebilirsin zaten alıp gelene kadar yakarsın o kaloriyi
nee 1 kalorimi emimisin canım eğer oyleyse daha mideme gitmeden
neee 1 kalorimi yok canım yanlışın var canım 15-20 desen olurda eğer oyleyse daha midem gitmeden yakarım ben onu ha ha
Günaydın canımGünaydın dün akşam eşim kıymalı pide getirse ve ben onu bir güzel yersem bugün +300 olurum tabiki
Demek ki neymiş bugün salata ve dans gunuymus ☺☺☺
Boy:150
Kilo:86,8
Hedef:76,69,60,55
Slm, kendi adıma sevindim ama senin adına üzüldüm cnm.ilk defa kk da benle aynı boyda zayıflamak isteyen birini gördümGünaydın dün akşam eşim kıymalı pide getirse ve ben onu bir güzel yersem bugün +300 olurum tabiki
Demek ki neymiş bugün salata ve dans gunuymus ☺☺☺
Boy:150
Kilo:86,8
Hedef:76,69,60,55
Üzülmek yok yaa arada olacak öyle, vücut yeni bir beslenme tarzına alışmaya çalışıyorSlm, kendi adıma sevindim ama senin adına üzüldüm cnm.ilk defa kk da benle aynı boyda zayıflamak isteyen birini gördüm
Destekleriniz için hepinize çok teşekkür ederimBir de kilo bildirimini haftada bir mi yapalım ben her gün tartiliyorum ama liste güncellemesi haftada bir daha iyi olur sanki en çok zayiflayana
Verelim:))
Hangi sporları yaptınÜniversiteye gittim, gayet çıtı pıtı bir şekildeseneler geçti.. üniversite bitti, bi geldim tartı beni tartamaz olmuştu 76.700 olmuştum boyum 1.70 ..
Kıyafetler hiç istediğim gibi durmuyor, kız arkadaşlarımın şişko temalı esprilerinin malzemesi olmuşumerkek arkadaşlarım tertip diyo felan depreştim tabi; biraz bunalım sonra bi kalktım saç baş birbirine karışmış ooovvv
Dedim ki ayağa kalk kızım! Artık bi seçim yapmalısın! Ya kendini olduğun gibi kabul edip mutlu olacaksın ya da mutlu olduğun kiloya geleceksin!!
Tema: MUTLULUK
SAKIN midenize tüp taktırmayın
Bu irade işi! Önce kendimi ikna ettim: çılgın gibi yemenin ne anlamı var ' dedim.mesela pasta için, dedim ki; ilk defa mı pasta görüyorsun, şuan koskoca bir dilim yemezsen bir daha yiyemeyecek misin, bu son hakkın mı, daha once de yedin daha sonra da yiyeceksin. Hem ne o öyle kıtlıktan çıkmış gibikendine yakışanı bil! Dedim! Kafi miktarda ye hem nefsin sana küsmesin hem abartma.
Spora basladım eşzamanlı. Önce tombak tombak yürüdüm bantta, sonra koşmaya başladım. Annem yemek yemezsem canımı okuro dev gibi tabaklar indi birer porsiyona, sadece miktarı azaltın ve deyin ki 'ŞİŞTİM' mideniz garibim inanıyor, ısrar edin ayy valla şiştim
Hergün en az 3 litre su içtim. Haftanın 5 günü 1 saat spor yaptım porsiyonları azalttım herşeyden yedim ÇÜNKÜ KENDİNİZİ MAHRUM ETTİĞİNİZ HERŞEY SİZİN ZAYIF BİR ANINIZDA SONRADAN SİZİ ESİR ALIYOR!
70-75 gün sonra tartı bana gülücük atıyordu56.200 konuyla ilgilen olursa, merak eden, nasıl muhafaza ettiğimi de söylerim
Ve ben çikolata delisiyim bide
Canım yaaa lütfen yapma böyleÇok kötüyüm ve çok kötü bişey oldu kilo almışım üstelik bu hafta o kadar kısım hareket ettim metobolizmam hızlansın dşye yediğim ağzımı uyuşturan acı biberli saymıyorum bile kilo almak benim için tehlikeli çünkü ilaç kullanıyorum ve kilo almam bu ilaçlar için kötü napıcağımı hiç bilmiyorum daha da yememi kesemem çünkü zaten az yiyorum daha ne kadar keseyim
Canım benim de geçen hafta çok canım sıkılıyordu asla pes etme ben şunu farkettim ki biraz da araştırdım aç kalmak kesinlikle zayiflatmiyor şimdi acikinca mutlaka az az birseyler yiyorum ki metabolizma hizlansin bol su iç, yeşil çay ve esmalar çok önemli... bir de senin kilo bildirimini göremedim yaz buraya motive olursunÇok kötüyüm ve çok kötü bişey oldu kilo almışım üstelik bu hafta o kadar kısım hareket ettim metobolizmam hızlansın dşye yediğim ağzımı uyuşturan acı biberli saymıyorum bile kilo almak benim için tehlikeli çünkü ilaç kullanıyorum ve kilo almam bu ilaçlar için kötü napıcağımı hiç bilmiyorum daha da yememi kesemem çünkü zaten az yiyorum daha ne kadar keseyim
canım başka br sorun olmasın kilo almana sebepÇok kötüyüm ve çok kötü bişey oldu kilo almışım üstelik bu hafta o kadar kısım hareket ettim metobolizmam hızlansın dşye yediğim ağzımı uyuşturan acı biberli saymıyorum bile kilo almak benim için tehlikeli çünkü ilaç kullanıyorum ve kilo almam bu ilaçlar için kötü napıcağımı hiç bilmiyorum daha da yememi kesemem çünkü zaten az yiyorum daha ne kadar keseyim
aldığım ilaç estrofem yasaklı bi yiyecek yok ama talimatlarda kilolu insanlar için kullanılmasının biraz tehlikeli olabileceğini söylüyor zaten 2 3 kilo fazlalığım vardı bide üstüne 1 kilo alınca endişelendim işteCanım yaaa lütfen yapma böylekendine neden zulmediyorsun? Bi daha acı biber yok, bak ağzına sürerim hımm mideni mahvedeceksin! Ne ilacı kullanıyosun, yani yasak olan yiyecekler var mı tabi kilo veremezsin, zavallı vücuduna öyle baskı yapmışsın stres yapmıssın ki o da kendini korumaya almış halletcez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?