• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

Canım benim de geçen hafta çok canım sıkılıyordu asla pes etme ben şunu farkettim ki biraz da araştırdım aç kalmak kesinlikle zayiflatmiyor şimdi acikinca mutlaka az az birseyler yiyorum ki metabolizma hizlansin bol su iç, yeşil çay ve esmalar çok önemli... bir de senin kilo bildirimini göremedim yaz buraya motive olursun :KK66::KK5:
aç kalmıyorum aslında yukarda yazdım yediklerimi geçen hafta hamurişi yemiştim bu hafta diyete başladığımdan beri hiç yemedim zaten hamurişi su muhakkak içiyorum şuanki kilom 60.100

Selam dün gece bende biraz okudum harika yorumlar var Bisquits Bisquits çok sempatiksiniz bu arada ;) bende 62 kiloyum diyet yapıyorum ekmek gün içinde 1 dilim bazen yiyorum çavdar ekmeği oda makarna pilav yok ztn inşallah 58 olsam yeterli benim için :)

Selam dün gece bende biraz okudum harika yorumlar var Bisquits Bisquits çok sempatiksiniz bu arada :KK66: bende 62 kiloyum diyet yapıyorum ekmek gün içinde 1 dilim bazen yiyorum çavdar ekmeği oda makarna pilav yok ztn inşallah 58 olsam yeterli benim için :)
Teşekkür ederim canım :KK19: takıl bize :KK54:

aldığım ilaç estrofem yasaklı bi yiyecek yok ama talimatlarda kilolu insanlar için kullanılmasının biraz tehlikeli olabileceğini söylüyor zaten 2 3 kilo fazlalığım vardı bide üstüne 1 kilo alınca endişelendim işte
aslında çok sıkmadım vicudumu sabah 2 bardak ılık su ve limon 20 dk sonra kahvaltı peynir zeytin salatalık öğlen kefir ikindiye doğru yoğurt akşamda çorba salata bide biraz ana yemek yiyorum sebze ooluyor o da zaten sonra yemekten yarım saat 1 saat sonrada hareket ediyorum dans mekik ve 2 tane bacak hareketi günde en az 2 litre su içiyorm zaten sizce çok mu ağır davrandım vicuduma daha öncede yaptım bunları spor olan kısmı hariç ve 3 ayda 8 kilo verince işe yarar diye düşünmüştüm
Canım öğle yemeği ile akşam mönüsünü yer değiştir yani gündüz yemeğini ye aksam salata kefir / yoğurt tüket:KK50: aslında çok yoracak bişey yok uygulamanda ama sen psikolojik olarak tüketiyosun kendini, neşeli ol kafaya takma bu uygulamaları da zevk alarak yap görev olarak ya da kilo vermeye odaklanarak değil :KK51:geçmiş olsun, kafaya takılcak bir kilo fazlan yok :halay:

Sabah kahvaltım

Domates peynir 2 biber 5 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği şekersiz çay

Öğlen
Bi avuç kuruyemiş bi çay bardağı gazoz (canım çekti)
Akşam yemeği
Zeytinyağlı kabak Şehriyeli domates çorbası hepsinden bi kepçe biraz salata olur diye düşünüyorum 6 30 da yerim yemeği ;)

ya geçen hafta diyet öncesi hamurişi yedim ama bir haftada 1 kilo alacak kadar gerçekten olması imkansız geldi
Canım zaten öyle bir hafta 10 günde genelde yağdan gitmez vücut ödem atar :KK49:pimpirikliler sizi:dondurma: öyle yediğin bişey de hemen kilo olmaz, 1kg hamur mu yedin ki 1 kilo artasın hem bunun bir kısmını dışarı atıyosun :işsiz: çok sık olmamak kaydıyla arada bir kaçamak mübahtır :KK76: öyleyse dans:KK75:

Sabah kahvaltım

Domates peynir 2 biber 5 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği şekersiz çay

Öğlen
Bi avuç kuruyemiş bi çay bardağı gazoz (canım çekti)
Akşam yemeği
Zeytinyağlı kabak Şehriyeli domates çorbası hepsinden bi kepçe biraz salata olur diye düşünüyorum 6 30 da yerim yemeği :KK66:
Ben senin yerinde olsam öğlen yemek yerdim akşam biraz hafif olurdu;)

Kızlar bu arada okul öncesi öğretmenliği kazandım Hoppa
Çoook sevindim süper:KK200::nazar: çok güzel bi bölüm ben de sınıf öğretmeniyim çok güzel çocuklarla çalışmak, mesleğime aşığım ogrencilerimi çoook seviyorum Bak böyle söyleyince ne kadar özledigimi farkettim kuzucuklari :KK68::KK68::KK68:

Çoook sevindim süper:KK200::nazar: çok güzel bi bölüm ben de sınıf öğretmeniyim çok güzel çocuklarla çalışmak, mesleğime aşığım ogrencilerimi çoook seviyorum Bak böyle söyleyince ne kadar özledigimi farkettim kuzucuklari :KK68::KK68::KK68:
Cok tesekkur ederim canım benim :KK200:Öğrencilerin çok şanslı:KK36:, daha bunu söylemek için erken ama bakarsın yolumuz kesişir aynı okulda :KK19:

kızlar selam anca bakabildim bugün.diyetime tam gaz devam. 1 hafta içersinde 1 kg 500 gram verdim.boy:1 58 kilo :98 ilk hedef 80 kiloyo inmek.ideal kilom yani hedefim 51 inş.tabi ben 52 kiloyu beklemicem 60 a indiğimde bebiş istiyorum sonrasında o kilomada yani amacıma ulaşıcam inş.

Bende sınıf ogretmeniyim ☺bu sene 1.sinifim senin kaçıncı sinif

Back