• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

Bende sınıf ogretmeniyim ☺bu sene 1.sinifim senin kaçıncı sinif
3 e geçirdim canım 1 den almıştım 3.yılımız canlarımla :))
ama 1den almak çok güzel bir duygu sıfırdan alıp bütün emeğini görebiliyorsun,tabi ayrılmak ta o denli zor olur gibime geliyor :)

Son düzenleme:
3 e geçirdim canım 1 den almıştım 3.yılımız canlarımla :))
ama 1den almak çok güzel bir duygu sıfırdan alıp bütün emeğini görebiliyorsun,tabi ayrılmak ta o denli zor olur gibime geliyor :)
Aynen 1.almıştım bunları çok zor olmadı açıkçası çünkü çok samimiydik bu mezun ettikleriyle seneye gün yapacağız onlarla en az ayda bir görüşeceğiz ☺
14.yılım bu yıl senin kaçıncı yıl ?

merhaba güzeller demin bir kase makarnayla bolca yoğurtla kapadım bugünü bi kaç saat sonra serbest stil dans yaparak eriticiğim inşaAllah:KK76::KK76:

Marketten demlenen yeşil çay alicam :KK66: tarçınlı yoğurt gece acikirsam yicem bunlar aklımda :)
Süpersin, ama aktardan açık paket yeşil çay almanı tavsiye ederim canım ;)

merhaba güzeller demin bir kase makarnayla bolca yoğurtla kapadım bugünü bi kaç saat sonra serbest stil dans yaparak eriticiğim inşaAllah:KK76::KK76:
Vaouvv tempoyu yakaladın, süpersin :KK9:

ben açlık hissettikçe az meyve artı ayran, ya da salatalık artı ayran içiyorum ama çok ayran içiyorum ben ya dolapta hep hazır ve açlık anlarında süper oluyor:KK50:

ben açlık hissettikçe az meyve artı ayran, ya da salatalık artı ayran içiyorum ama çok ayran içiyorum ben ya dolapta hep hazır ve açlık anlarında süper oluyor:KK50:
valla bundan sonra benim bff'm salatalık cidden bastırıyor hemde accık kaloriiiii:kk77::halay:

valla bundan sonra benim bff'm salatalık cidden bastırıyor hemde accık kaloriiiii:kk77::halay:

Back