Uçmama beş yetmiyırvalla sana ve taktiklerine güvenim sonsuz.çok güzel bi enerji saçıyorsun ya vedud'un faydasını kesinle görüyosun bence
Rabbim izin verdikten sonra benim inancım sonsuz canım.Uçmama beş yetmiyırAllah razı olsun canım inşallah hem emeklerimizin karşılığını hem Allah ın isimlerinin tecellisini görürüz topikcek
oh ohh süpersin canımm.naber kızlar.. şu saat oldu anca girebildim liste noldu bacılarr ya neyse böle de olur uğraşamam dersenizbende azcık ip atladım bugün hayali ip var gibi tepindim olduğum yerde evde yürüdüm valla komik momik evde yürüyorum ben tempolu dışarı çıkmaya nerde fırsat bulcam 2 yaşındaki veletle 2o dk falan yürüyüş ara ara ip atladım gün boyu 400 falan oldu sanırım.yemeğe gelince kahvaltıda bir dilim ekmek ,yumurta,zeytin ,peynir azcık,akşamda semizotu yemeği yedim bol yoğurtlu, eccükde ekmek bir dilim kadar bol su içtim gün boyu incir yedim 1 tane. geç yattığım için şu saatler hep karnım kazınıyor yaw zor tutuyom kendimi tatlı krizlerine karşu tatlandırıcılı sakızlar oyalıyor bi süre..birde dukan amcadan kalma tarfler kurtarıyor arasıra yulaf ekmeği iyi oluyor
tamamdır patron hemen bi salatalık akıp geliyorumzehrem sende salatalık marul maydonoz gibi şeyler yiyebilirsin bi de etiform varya saman gibi oluyo ondan bulundurun evde, leblebi ya da kuru üzüm de olur, mideniz kazınınca bir avuç abartmadan yiyin
ya ciddi mi yaAkuamarin10 süpersin hem beslenmen çok iyi hem de hareket etmen çok çok iyi, şuan salatalık maydonoz yiyebilirsin
çekirgem salatalık 1 kalori, 2 tane bile yiyebilirsin zaten alıp gelene kadar yakarsın o kaloriyitamamdır patron hemen bi salatalık alıp geliyorum
Oohh afiyet olsun, suçlama kendini vücudunun ihtiyacı olan şeyleri istiyor ve hemen ögütüyorya ciddi mi yaarada gözden kaçırdıklarım olabilir ama hah yarım yarım çay bardağı süt içmiştim aklıma geldi bide eee 2 üzüm tanesi,bi de komşu kek getirmiş körolmayasıca tam diyete başladığım günü bulmuş zavallı kadın ne bilsin bende dayanamadım ucundan kopardım eccük nefsim için
ya cidden mükemmel hem çok az kalori aldım hemde şimdi metobolizmam onu eritmek için çalışmaya başlicakkkçekirgem salatalık 1 kalori, 2 tane bile yiyebilirsin zaten alıp gelene kadar yakarsın o kaloriyi
ya şu eti gong olurmu ki pirinç mısır karışımı patlakzehrem sende salatalık marul maydonoz gibi şeyler yiyebilirsin bi de etiform varya saman gibi oluyo ondan bulundurun evde, leblebi ya da kuru üzüm de olur, mideniz kazınınca bir avuç abartmadan yiyin
ya cidden mükemmel hem çok az kalori aldım hemde şimdi metobolizmam onu eritmek için çalışmaya başlicakkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?