• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşeyi yiyerek 75 günde 21 kilo verdim

30 küsür dk saçma sapan hareketler yaparaktan adına dans denmesi dansa hakaret olan bir hareket çalışması gerçekleştirdim.:halay::KK76: Gurur duyuyorum .:KK52: Şaka maka hanımlar kesinlikle dans etmelisiniz o kadar çok terledim ki saç diplerim sırılsıklam kollarım üstü terledi ya :oha:

ya bu arada benim kollar ve bacaklar çok fena olmuş ya sanki kilo versemde gitmez gibi geliyorr:KK43:

Gider gider gitmez dediğin yerler bile gidiyor şahidim :))
İstediğimiz kilolara inelim birlikte sikilasma yöntemlerini de uygulariz :KK5:
ay cidden gider mi dersiiin:KK17: valla iyiki yazmışım buraya bak moralim geri geldi:KK19: inşaAllah canıım inşaAllah ıygularız. :sampiyon:

Üniversiteye gittim, gayet çıtı pıtı bir şekilde :KK49: seneler geçti.. üniversite bitti, bi geldim tartı beni tartamaz olmuştu :KK48: 76.700 olmuştum :KK34: boyum 1.70 ..
Kıyafetler hiç istediğim gibi durmuyor, kız arkadaşlarımın şişko temalı esprilerinin malzemesi olmuşum :KK70: erkek arkadaşlarım tertip diyo felan:işsiz: depreştim tabi; biraz bunalım :mad: sonra bi kalktım saç baş birbirine karışmış ooovvv:skandal:
Dedim ki ayağa kalk kızım! Artık bi seçim yapmalısın! Ya kendini olduğun gibi kabul edip mutlu olacaksın ya da mutlu olduğun kiloya geleceksin!!
Tema: MUTLULUK
SAKIN midenize tüp taktırmayın :sinirli:
Bu irade işi! Önce kendimi ikna ettim: çılgın gibi yemenin ne anlamı var ' dedim.mesela pasta için, dedim ki; ilk defa mı pasta görüyorsun, şuan koskoca bir dilim yemezsen bir daha yiyemeyecek misin, bu son hakkın mı, daha once de yedin daha sonra da yiyeceksin. Hem ne o öyle kıtlıktan çıkmış gibi :KK70: kendine yakışanı bil! Dedim! Kafi miktarda ye hem nefsin sana küsmesin hem abartma.
Spora basladım eşzamanlı. Önce tombak tombak yürüdüm bantta, sonra koşmaya başladım. Annem yemek yemezsem canımı okur :KK72: o dev gibi tabaklar indi birer porsiyona, sadece miktarı azaltın ve deyin ki 'ŞİŞTİM':KK66: mideniz garibim inanıyor, ısrar edin ayy valla şiştim :KK70:
Hergün en az 3 litre su içtim. Haftanın 5 günü 1 saat spor yaptım porsiyonları azalttım herşeyden yedim ÇÜNKÜ KENDİNİZİ MAHRUM ETTİĞİNİZ HERŞEY SİZİN ZAYIF BİR ANINIZDA SONRADAN SİZİ ESİR ALIYOR!
70-75 gün sonra tartı bana gülücük atıyordu :KK200::KK73::KK76: 56.200 :sampiyon: konuyla ilgilen olursa, merak eden, nasıl muhafaza ettiğimi de söylerim
Ve ben çikolata delisiyim bide :cool:
Allah senden razi olsun.gecen hafta okudum konunu ve burdaki bi pasta gordugumde ilk defa mi pasta goruyosun hic yemedin mi artik yemiyecen mi cümlesi mih gibi isledi kafama
Elimi neye atsam bu cumlen aklima geliyo ve birakiyorm
Aslnda eylulde diyete baslamayi düşünüyordum.ama neyi bekliyorsun daha ne kadar yag torbası olacaksn dedim.tam da diyette sayilmam.kahvaltimi ve saat 4 gibi oglen yemegimi iyice doyunca yapip dukkani kapatyorum.cok acikirsam biraZ yogurt yiyiyorm.emzrdgm icin tatli krizim cok oluyodu.tarcinli.limonlu su icerek onun onune gectim.az da olsa egzersz yapiyorm.5 aylk kizim gerçi cok iyi egzersz oluyo bana :)
Beni gaza getrdgn icin tesekkurler umarim bende senin gibi zayiflarim.86 kiloydum gecen hafta.8 gun olcak sanirim henuz tartlmadm tartim evde ben yazlikta.ama hissediyorum hafifledgimi.burdaki tartya göre 3 kg gitms ama esas evdekiyle tartldgm icin onu baz alacam
Hic bu kadar kilo almamistm ve kendme cok kizginm
Zaten seninkine benzer bi durum oldu.netten beğendigm bi kiyafeti esime gosterince sen kilolusn burda durdugu gibi guzel durmaz demesi beni hem cok üzdü hemde kamciladi.zaten yeni baslamstm ama o sozu bende hirs yapti.kendim icin zayıflamaliym

Allah senden razi olsun.gecen hafta okudum konunu ve burdaki bi pasta gordugumde ilk defa mi pasta goruyosun hic yemedin mi artik yemiyecen mi cümlesi mih gibi isledi kafama
Aslnda eylulde diyete baslamayi düşünüyordum.ama neyi bekliyorsun daha ne kadar yag torbası olacaksn dedim.tam da diyette sayilmam.kahvaltimi ve saat 4 gibi oglen yemegimi iyice doyunca yapip dukkani kapatyorum.cok acikirsam biraZ yogurt yiyiyorm.emzrdgm icin tatli krizim cok oluyodu.tarcinli.limonlu su icerek onun onune gectim.az da olsa egzersz yapiyorm.5 aylk kizim gerçi cok iyi egzersz oluyo bana :)
Beni gaza getrdgn icin tesekkurler umarim bende senin gibi zayiflarim.86 kiloydum gecen hafta.8 gun olcak sanirim henuz tartlmadm tartim evde ben yazlikta.ama hissediyorum hafifledgimi.burdaki tartya göre 3 kg gitms ama esas evdekiyle tartldgm icin onu baz alacam
Zaten seninkine benzer bi durum oldu.netten beğendigm bi kiyafeti esime gosterince sen kilolusn burda durdugu gibi guzel durmaz demesi beni hem cok üzdü hemde kamciladi.zaten yeni baslamstm ama o sozu bende hirs yapti.kendim icin zayıflamaliym
Emziriyorsan çok daha hızlanır kilo vermem bu avantajı iyi degerlendir ☺☺

Emziriyorsan çok daha hızlanır kilo vermem bu avantajı iyi degerlendir ☺☺
Evet aynen.cogu kisi emzrme bitsin oyle basla sut kesilir dese de emzrmenin cok kalori harcadgini bildgmden ve zaten bol su tuketip sutumun etkilenmesini onledgmden basladm.bu firsati değerlendryim dedim.umarm basaririm :)

Canım çok sevindim, yerçekimi güneyde daha yoğun olduğu için daha ağır gelmen normal yani evinde şuan 5 kilo eksik gelirsin;) hatta evine gelene kadar biraz daha gider 78 i görürsün evinde :KK71: bunun için ne yapıyoruz dansları katleden bir takım çılgınca hareketler, daha kibar söylenişi; serbest stil dans :KK76:

Canım çok sevindim, yerçekimi güneyde daha yoğun olduğu için daha ağır gelmen normal yani evinde şuan 5 kilo eksik gelirsin:KK66: hatta evine gelene kadar biraz daha gider 78 i görürsün evinde :KK71: bunun için ne yapıyoruz dansları katleden bir takım çılgınca hareketler, daha kibar söylenişi; serbest stil dans :KK76:
kesinlikle ben bugüm serbest dans stilinin ne kadar etkili olabileceğini bizzat deneyimledim:21:eminin ciddi yağ yaktırıyodur ama işte tek sorun insan her gün dans edicek kafada olamiyo:KK43:

kesinlikle ben bugüm serbest dans stilinin ne kadar etkili olabileceğini bizzat deneyimledim:21:eminin ciddi yağ yaktırıyodur ama işte tek sorun insan her gün dans edicek kafada olamiyo:KK43:
Asıl moralin bozukken serbest stil takıl sonra hem enerji geliyor hem de napıyorum ben diye insanın gülesi geliyor :-):KK75:

Back