- 5 Eylül 2015
- 1.139
- 488
- 123
aç kalmıyorum aslında yukarda yazdım yediklerimi geçen hafta hamurişi yemiştim bu hafta diyete başladığımdan beri hiç yemedim zaten hamurişi su muhakkak içiyorum şuanki kilom 60.100Canım benim de geçen hafta çok canım sıkılıyordu asla pes etme ben şunu farkettim ki biraz da araştırdım aç kalmak kesinlikle zayiflatmiyor şimdi acikinca mutlaka az az birseyler yiyorum ki metabolizma hizlansin bol su iç, yeşil çay ve esmalar çok önemli... bir de senin kilo bildirimini göremedim yaz buraya motive olursun
ya geçen hafta diyet öncesi hamurişi yedim ama bir haftada 1 kilo alacak kadar gerçekten olması imkansız geldicanım başka br sorun olmasın kilo almana sebep
Teşekkür ederim canımSelam dün gece bende biraz okudum harika yorumlar varBisquits çok sempatiksiniz bu arada bende 62 kiloyum diyet yapıyorum ekmek gün içinde 1 dilim bazen yiyorum çavdar ekmeği oda makarna pilav yok ztn inşallah 58 olsam yeterli benim için :)
Diyet grubu var :) ama burayada takılırim tabii teşekkür ederimTeşekkür ederim canımtakıl bize
Canım öğle yemeği ile akşam mönüsünü yer değiştir yani gündüz yemeğini ye aksam salata kefir / yoğurt tüketaldığım ilaç estrofem yasaklı bi yiyecek yok ama talimatlarda kilolu insanlar için kullanılmasının biraz tehlikeli olabileceğini söylüyor zaten 2 3 kilo fazlalığım vardı bide üstüne 1 kilo alınca endişelendim işte
aslında çok sıkmadım vicudumu sabah 2 bardak ılık su ve limon 20 dk sonra kahvaltı peynir zeytin salatalık öğlen kefir ikindiye doğru yoğurt akşamda çorba salata bide biraz ana yemek yiyorum sebze ooluyor o da zaten sonra yemekten yarım saat 1 saat sonrada hareket ediyorum dans mekik ve 2 tane bacak hareketi günde en az 2 litre su içiyorm zaten sizce çok mu ağır davrandım vicuduma daha öncede yaptım bunları spor olan kısmı hariç ve 3 ayda 8 kilo verince işe yarar diye düşünmüştüm
Canım zaten öyle bir hafta 10 günde genelde yağdan gitmez vücut ödem atarya geçen hafta diyet öncesi hamurişi yedim ama bir haftada 1 kilo alacak kadar gerçekten olması imkansız geldi
Ben senin yerinde olsam öğlen yemek yerdim akşam biraz hafif olurduSabah kahvaltım
Domates peynir 2 biber 5 zeytin 1 dilim çavdar ekmeği şekersiz çay
Öğlen
Bi avuç kuruyemiş bi çay bardağı gazoz (canım çekti)
Akşam yemeği
Zeytinyağlı kabak Şehriyeli domates çorbası hepsinden bi kepçe biraz salata olur diye düşünüyorum 6 30 da yerim yemeği
Yemek yapmadım henüz bide açıkıyorum öle akşam az yiyinceBen senin yerinde olsam öğlen yemek yerdim akşam biraz hafif olurdu
O halde bozma düzenini, sadece tarçını hayatına kat ve yeşil çayıYemek yapmadım henüz bide açıkıyorum öle akşam az yiyince
Çoook sevindim süperKızlar bu arada okul öncesi öğretmenliği kazandım
Hayırlı olsun hangi üniversiteKızlar bu arada okul öncesi öğretmenliği kazandım
Cok tesekkur ederim canım benimÇoook sevindim süperçok güzel bi bölüm ben de sınıf öğretmeniyim çok güzel çocuklarla çalışmak, mesleğime aşığım ogrencilerimi çoook seviyorum Bak böyle söyleyince ne kadar özledigimi farkettim kuzucuklari
Bende sınıf ogretmeniyim ☺bu sene 1.sinifim senin kaçıncı sinifÇoook sevindim süperçok güzel bi bölüm ben de sınıf öğretmeniyim çok güzel çocuklarla çalışmak, mesleğime aşığım ogrencilerimi çoook seviyorum Bak böyle söyleyince ne kadar özledigimi farkettim kuzucuklari
Teşekkür ederim canım, 4. Okulum ama ikisi terk 2. SayılırHayırlı olsun hangi üniversite
Bu ikinci okulun galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?