• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey yalanmıymış .. ?

canım aynı şeyi bende yaptım otobüse binip bende gittim ve böyle birşeyi yapan bir çok arkadaşımız var bu forumda olsun veya sosyal hayatta bu asla onursuzluk ve gurursuzluk falan değil onun yaptığı çok büyük terbiyesizlik canım kusura bakma sevgilindir ama inan çok sinir oldum:47: sevmiyor diyemem içini bilemeyiz bunu en iyi sen bilirsin fakat yaptığı gerçekten çok büyük bir ayıp değer verdiğin sevgini paylaştığın kız yanına kadar geliyor ne olursa olsun bi 5 dk. dahi olsa konuşabilirdi seninle sırf oralara kadar gelmenin hatırına:20: dediğim gibi canım iş sende bitiyor asla ama asla yumuşama ona ve arama öyle bir anlasın ki hatasını süürünsün yaniiiii:47:

Canım şuan birşeyim değil.
Yaptığı kesinlikle çok büyük terbiyesizlik.
Belki geldiğime inanmadı bilemiyorum ama affetmeye niyetim yok.

Senin gidip onun gelmemesi çok kötü bir şey ya:S
O zaman o gelincede sen gitme bakalım ne yapcak beyfendi...
Biraz zaman ver ama ilk adımı ondan bekle bence
Sen zaten gerekeni yapmışsın
Bundan sonrası için hala ilişkinize sahip çıkmak istiyosa onun bişeyler yapması lazım !

durumumuz benzer bnmkıde benı sozde sewıyordu ama ıssız kaldı değişti once tellerı kesıldı snra ben gorusmek ıstıyorum dedım gorusmek ıstemıyorum gelme dedı...önce moralı bozuk sınırden yapıyor dedım ama gercekten sewse yanımızda olurdu herseye ragmen buna emın ol.ben artık gerceklerı gorup aklımı basıma dewsırmeye karar werdım bu kadar uzuldugumu haketmedıgıne kanaat getrdm sende oyle yap..

Kızlar burada bir arkadaş bir yazı paylaşmıştı
Mailden ben onu yazdım dün buna
(Sormadan yazdım özürdiliyorum arkadaştan ama şahsa gönderdim bir siteye falan değil)
Yazı şuydu

Bitişin sonu başlangıcın başındayım.
Ben seni bilmeden, sabırla sonsuz inançla sana hazırlarken kendimi, sona hazırlamamıştım ki hiç.
Bu yüzden olsa gerek biraz şaşkınım bir hayli de tuhaf..

Cümlelerin kendini anlatmak için en etkili yol olduğuna inandım hep.
Şimdiyse hem söyleyecek çok şeyim var hem de hiçbirşey söylemiyorum kimseye ilk defa.
İlk defa hissettiklerimi tarif etmem zor..
Düğümleniyo kelimeler yüreğimde..

Sen şimdi öldün ya, kulakları sağır edici bir sessizlik var ortada.
Koca bir sevdanın yerle bir oluşu nasıl bu kadar gürültüsüz..
Ellerimden kayıp gidişi ' acı. '
Ellerimden kayıp gidişi ' yangın. '
Öyle bir yangın ki bu, alevlerin canı yanıyor...

Ağlamıyorum ama.
Acı doruğa ulaştığında gözyaşı akmazmış ya hiç, Sanırım o yerdeyim.
Kimseye kızmıyorum.
Nasıl da sakinim..
Hırçın bir denizin durulması gibi içim..
Teslim oluş gibi kadere..
Kabulleniş gibi.
Yalnız ara ara cız eden birşeyler var.
Bir de parmak uçlarımı hissetmediğim anlar.

Şimdi sen öldün ya, Ben aslında ne kadar güçlü olduğumu anlıyorum hayatta kalarak.

Bundan sonra ne olucak bilmiyorum.
Tek bildiğim hiçbirşey eskisi gibi olmıycak.

Bugün tıpkı senin yaptığın gibi sensiz bir yol çizmem lazım kendime..
Artık ' sen ' olmıycak.
Benim masalım sandığım şey senin yalanlarınmış.
Gerçeklerin başkaymış.

Rüyalarıma da girme ama tamam mı ..

Bugün benim geri kalan hayatımın ilk günü.. Bugün milat. Rabbim güzel yazılar yazsın bana.. Amin..

O da bana cevap olarak
Cüneyt Ergün - Bilinmeyen Saati Uygulaması

bu şarkıyı video olarak göndermiş
Sözleri şu

Hiçbir vücut ısısı değiştirmiyorsa mevsim normallerini
Sevmek de yok artık,

Sevmek yok artık
Hiç kimseyi!
Sen yaz saati uygulaması, ben kış
saati
Ortak bi takvimimiz bile olmadı!
Seni bir saat ileri almışlar,
beni bir saat geri
Bu zamanlar yoksa bize düşman mı?

Bilemem
Aklın kimde kalır?
Bilemem
Hatrın kimde kalır?
Bilemem
Kimler sensiz kalır?
Bilemem.
Hangi yol düz gider?
(Hangi yol
güze gider?)
Bilemem aşklar ne için biter!

Aşkım aşkın başından aşkın!

Bu maile cevap yazmadım
Az önce mesaj attı telefondan '' sana mail attım baktın mı '' ona da cevap yazmadım.

Sizce ne yapmak istiyor ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim bir arkadaşım vardı aklı hep eski sevgilisindeydi ,2 ay onu çok seven biriyle çıktı ama eskiyle dönem dönem görüşüyorlardı eski sevgilisi buna yalvarmaya başladı tekrar deneyelim diye kızda zaten onu seviyordu ,2 aylık çıktığı erkek arkadaşına öyle çok kabalaştıki olmayacak şeylerden tartışma çıkarttı ,çocuk çok vericiydi ve atlayıp kızın yanına geldi kız kesinlikle telefonlarını açmadı öyle mesajlar yazmıştı ki kız çocuga bir kinli bize anlatırken bile sanki kendi haklıymış gibi vicdanen de rahatsız oluyordu ,tabi eski sevgili kız ayrılınca asla kabul etmedi ve başkasıyla nişanlandı :))) demem o ki bir dala tutunmadan diğer dal bırakılmaz seven insan asla sevdiğini üzmezzzz

canım sözlere bakılırsa artık sevmeyeceğini sen olmasan bile senden sonra kimseninde olmayacağını vurgulamış klasik erkek davranışları cevap vermemen isabetli bir davranış olmuş

Senin gidip onun gelmemesi çok kötü bir şey ya:S
O zaman o gelincede sen gitme bakalım ne yapcak beyfendi...
Biraz zaman ver ama ilk adımı ondan bekle bence
Sen zaten gerekeni yapmışsın
Bundan sonrası için hala ilişkinize sahip çıkmak istiyosa onun bişeyler yapması lazım !

Kötü hemde ne kadar kötü.
Bundan sonra ben bişey yapmayacağım zaten.
Ozaman ne olacak göreceğim.

durumumuz benzer bnmkıde benı sozde sewıyordu ama ıssız kaldı değişti once tellerı kesıldı snra ben gorusmek ıstıyorum dedım gorusmek ıstemıyorum gelme dedı...önce moralı bozuk sınırden yapıyor dedım ama gercekten sewse yanımızda olurdu herseye ragmen buna emın ol.ben artık gerceklerı gorup aklımı basıma dewsırmeye karar werdım bu kadar uzuldugumu haketmedıgıne kanaat getrdm sende oyle yap..

Bende öyle düşünüyorum sevse gelirdi.
Ama objektif olmak zorundayım ki bitti diyen ben oldum herseferinde o da artık kendince yeter demiş olabilir.
Bende zamana bıraktım .

Benim bir arkadaşım vardı aklı hep eski sevgilisindeydi ,2 ay onu çok seven biriyle çıktı ama eskiyle dönem dönem görüşüyorlardı eski sevgilisi buna yalvarmaya başladı tekrar deneyelim diye kızda zaten onu seviyordu ,2 aylık çıktığı erkek arkadaşına öyle çok kabalaştıki olmayacak şeylerden tartışma çıkarttı ,çocuk çok vericiydi ve atlayıp kızın yanına geldi kız kesinlikle telefonlarını açmadı öyle mesajlar yazmıştı ki kız çocuga bir kinli bize anlatırken bile sanki kendi haklıymış gibi vicdanen de rahatsız oluyordu ,tabi eski sevgili kız ayrılınca asla kabul etmedi ve başkasıyla nişanlandı :))) demem o ki bir dala tutunmadan diğer dal bırakılmaz seven insan asla sevdiğini üzmezzzz

Benden önce uzun bir ilişkisi olmamıştı ki.
Ve benden önce 2 yıl sevgilisi olmamıştı .
Yani mesele biri değil diye düşünmekten alamıyorum , konduramıyorum belkide :(

Benim erkek arkadaşımda yapmıştım bir dönem bunu bana.Nedeni ise benim hep ayrılalım bittim gibi triplerimdi.
YEter artık deyip mesaj atmamış aramamıştı beni:5:
Senin ki de buna kızmış olabilir canım.Hep ayrıldım bitirdim demek hoşlarına gitmiyor onların.

Benim erkek arkadaşımda yapmıştım bir dönem bunu bana.Nedeni ise benim hep ayrılalım bittim gibi triplerimdi.
YEter artık deyip mesaj atmamış aramamıştı beni:5:
Senin ki de buna kızmış olabilir canım.Hep ayrıldım bitirdim demek hoşlarına gitmiyor onların.

Belki bende çok yordum
Ama tabi gelmemesini normal karşılamama neden değil yinede.
Başkası olabilir mi sence düşündün mü sen snn için böyle ?

Video nasıl ekleyebilirim kızlar ?

Belki bende çok yordum
Ama tabi gelmemesini normal karşılamama neden değil yinede.
Başkası olabilir mi sence düşündün mü sen snn için böyle ?

Video nasıl ekleyebilirim kızlar ?

Hayır canım aklımın ucuna bile gelmedi başka birisi.
Sen de bir şey yapma iyi veya kötü sadece bekle,elbet gelecektir:34:
Yukarıda ınsert video yazıyor linki kopyalayıp o çıkan yere yazınca yükleyebilirsin.

[video=youtube;ge3nEs0Rdh8]http://www.youtube.com/watch?v=ge3nEs0Rdh8&feature=related[/video]

Video buydu , şimdide klip çok güzel yazmış mesajla.

sana bişi diyimmi canım bence sakın ama sakın üzerine gitme sen istanbula kadar gelmişsin ve o görmek istememiş daha ne demesini bekliyorsun bence onu rahat bırak ben 20 yaşındaydım eşimi tanıdığımda 8 sene flört ettik atandı evlendik ama bu süre içerisinde çok ayrılmıştım çocuk gibi yoruyordu beni zamane genci değil sadık biri kendi halinde kız arkadaşı vs ortamı yoktur sadece çocukça şeylerinden düşüncesiz hallerinden yorulup bide tartışıyoruz konuşmaıyoruz diye bitsin dedim neler neler yaptı ama barışmadım o 18 saatlik yol geldi kaç kez hemde ikna için ama barışmadım sonra 7 ay sonra aradım onu o da artık dönmez demesine rağmen her aldığım hediyeyi herşeyi saklamış atmamış sıfır ihtimale rağmen ya dönerse belki mucize olur demiş ve 7 ay sonra aradım salaklaştı mutlu oldu çok ağladım çok özlemişim meğer ayrı kalmamız gerekiyomuş o zaman kararımı verebildim ama Allaha çok dua ettm istihare kıldım sonra karar verdim bu adam benim nasibim dedim ve 10.10.2010 da evlendik demek istediğimi anladınmı bırak gitme peşinden seviyosa unutamaz döner dönmezse bu kadarmış demekki sen unutacaksın üzülmeyeceksin ya iyice bunaldı askerlik işsizlik vs. kafa doldu bişi almıyo sevincini yitirdi yada başka birini buldu artık bence sende dinlen rahat bırak kendinide onu da Allah yardımcın olsun dua et hayırlıysa dönsün sevsin değilse bırak gitsin diye nek kadar zamandır birliktesiniz?

sana bişi diyimmi canım bence sakın ama sakın üzerine gitme sen istanbula kadar gelmişsin ve o görmek istememiş daha ne demesini bekliyorsun bence onu rahat bırak ben 20 yaşındaydım eşimi tanıdığımda 8 sene flört ettik atandı evlendik ama bu süre içerisinde çok ayrılmıştım çocuk gibi yoruyordu beni zamane genci değil sadık biri kendi halinde kız arkadaşı vs ortamı yoktur sadece çocukça şeylerinden düşüncesiz hallerinden yorulup bide tartışıyoruz konuşmaıyoruz diye bitsin dedim neler neler yaptı ama barışmadım o 18 saatlik yol geldi kaç kez hemde ikna için ama barışmadım sonra 7 ay sonra aradım onu o da artık dönmez demesine rağmen her aldığım hediyeyi herşeyi saklamış atmamış sıfır ihtimale rağmen ya dönerse belki mucize olur demiş ve 7 ay sonra aradım salaklaştı mutlu oldu çok ağladım çok özlemişim meğer ayrı kalmamız gerekiyomuş o zaman kararımı verebildim ama Allaha çok dua ettm istihare kıldım sonra karar verdim bu adam benim nasibim dedim ve 10.10.2010 da evlendik demek istediğimi anladınmı bırak gitme peşinden seviyosa unutamaz döner dönmezse bu kadarmış demekki sen unutacaksın üzülmeyeceksin ya iyice bunaldı askerlik işsizlik vs. kafa doldu bişi almıyo sevincini yitirdi yada başka birini buldu artık bence sende dinlen rahat bırak kendinide onu da Allah yardımcın olsun dua et hayırlıysa dönsün sevsin değilse bırak gitsin diye nek kadar zamandır birliktesiniz?

1 seneyi geçti . 1,5 seneden fazladır tanışıklığımız.
Bende bıraktım hatasını anlayıp telafi etmeye çalışacağını düşünüyorum.
Yada ne olacaksa olsun artık bilmiyorum , dünden sonra herşeyin içine etti.
Şahsı da düne kadar barışayım diye herşeyi yapan biriydi belki de çok zorladım bilemiyorum.
Ama msn şifresi aynı fotoğrafımız duruyor msnnde ve tabi adımızda ki ben sildim yani.
Belki bizimde ayrı kalmamız gerekiyor neredeyse her an konuşan haftada en az 2 kere görüşen bir çifttik.
İkimizinde en güzel ve uzun ilişkisi buydu.
O da sadık biri ortamı , kız arkadaşı sigara içkisi hiçbirşeyi yok
Evden işe , işten eve .
Bir yanlışını hiç görmedim.
Tabi bilemiyorum yine de.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar mesela şuan msnde. Profil resmi ikimizin resmi , kişisel iletide tarihimiz yazıyordu o da duruyor. Msn adındada Bana beni bırakma ne olur , konuşuyorlar sor bak duvarlara :( yazıyor.

Ben çevrim dışıyım ama ve en son günden beri konuşmadık.

Back