- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 508
- 163
- 34
- Konu Sahibi PaskalyaYumurta
bende arkadaşlara katılıyorum kesinlikle bekletmemeli gelmeliydi sorun sonuç nolursa olsun
Ben olsam giderdim , bu kadar vicdansız davranamazdım.
Yaptığının farkına varır mı acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende arkadaşlara katılıyorum kesinlikle bekletmemeli gelmeliydi sorun sonuç nolursa olsun
canım erkek arkadaşın doğru okuduysam askere gidecekmiş. eğer yakındaysa gidişi ve nereye gideceği belli olduysa muhtemelen onun gerginliğini yaşıyordur.
canım aynı şeyi bende yaptım otobüse binip bende gittim ve böyle birşeyi yapan bir çok arkadaşımız var bu forumda olsun veya sosyal hayatta bu asla onursuzluk ve gurursuzluk falan değil onun yaptığı çok büyük terbiyesizlik canım kusura bakma sevgilindir ama inan çok sinir oldum sevmiyor diyemem içini bilemeyiz bunu en iyi sen bilirsin fakat yaptığı gerçekten çok büyük bir ayıp değer verdiğin sevgini paylaştığın kız yanına kadar geliyor ne olursa olsun bi 5 dk. dahi olsa konuşabilirdi seninle sırf oralara kadar gelmenin hatırına dediğim gibi canım iş sende bitiyor asla ama asla yumuşama ona ve arama öyle bir anlasın ki hatasını süürünsün yaniiiii
Canım şuan birşeyim değil.
Yaptığı kesinlikle çok büyük terbiyesizlik.
Belki geldiğime inanmadı bilemiyorum ama affetmeye niyetim yok.
Senin gidip onun gelmemesi çok kötü bir şey ya:S
O zaman o gelincede sen gitme bakalım ne yapcak beyfendi...
Biraz zaman ver ama ilk adımı ondan bekle bence
Sen zaten gerekeni yapmışsın
Bundan sonrası için hala ilişkinize sahip çıkmak istiyosa onun bişeyler yapması lazım !
durumumuz benzer bnmkıde benı sozde sewıyordu ama ıssız kaldı değişti once tellerı kesıldı snra ben gorusmek ıstıyorum dedım gorusmek ıstemıyorum gelme dedı...önce moralı bozuk sınırden yapıyor dedım ama gercekten sewse yanımızda olurdu herseye ragmen buna emın ol.ben artık gerceklerı gorup aklımı basıma dewsırmeye karar werdım bu kadar uzuldugumu haketmedıgıne kanaat getrdm sende oyle yap..
Benim bir arkadaşım vardı aklı hep eski sevgilisindeydi ,2 ay onu çok seven biriyle çıktı ama eskiyle dönem dönem görüşüyorlardı eski sevgilisi buna yalvarmaya başladı tekrar deneyelim diye kızda zaten onu seviyordu ,2 aylık çıktığı erkek arkadaşına öyle çok kabalaştıki olmayacak şeylerden tartışma çıkarttı ,çocuk çok vericiydi ve atlayıp kızın yanına geldi kız kesinlikle telefonlarını açmadı öyle mesajlar yazmıştı ki kız çocuga bir kinli bize anlatırken bile sanki kendi haklıymış gibi vicdanen de rahatsız oluyordu ,tabi eski sevgili kız ayrılınca asla kabul etmedi ve başkasıyla nişanlandı :))) demem o ki bir dala tutunmadan diğer dal bırakılmaz seven insan asla sevdiğini üzmezzzz
Benim erkek arkadaşımda yapmıştım bir dönem bunu bana.Nedeni ise benim hep ayrılalım bittim gibi triplerimdi.
YEter artık deyip mesaj atmamış aramamıştı beni
Senin ki de buna kızmış olabilir canım.Hep ayrıldım bitirdim demek hoşlarına gitmiyor onların.
Belki bende çok yordum
Ama tabi gelmemesini normal karşılamama neden değil yinede.
Başkası olabilir mi sence düşündün mü sen snn için böyle ?
Video nasıl ekleyebilirim kızlar ?
sana bişi diyimmi canım bence sakın ama sakın üzerine gitme sen istanbula kadar gelmişsin ve o görmek istememiş daha ne demesini bekliyorsun bence onu rahat bırak ben 20 yaşındaydım eşimi tanıdığımda 8 sene flört ettik atandı evlendik ama bu süre içerisinde çok ayrılmıştım çocuk gibi yoruyordu beni zamane genci değil sadık biri kendi halinde kız arkadaşı vs ortamı yoktur sadece çocukça şeylerinden düşüncesiz hallerinden yorulup bide tartışıyoruz konuşmaıyoruz diye bitsin dedim neler neler yaptı ama barışmadım o 18 saatlik yol geldi kaç kez hemde ikna için ama barışmadım sonra 7 ay sonra aradım onu o da artık dönmez demesine rağmen her aldığım hediyeyi herşeyi saklamış atmamış sıfır ihtimale rağmen ya dönerse belki mucize olur demiş ve 7 ay sonra aradım salaklaştı mutlu oldu çok ağladım çok özlemişim meğer ayrı kalmamız gerekiyomuş o zaman kararımı verebildim ama Allaha çok dua ettm istihare kıldım sonra karar verdim bu adam benim nasibim dedim ve 10.10.2010 da evlendik demek istediğimi anladınmı bırak gitme peşinden seviyosa unutamaz döner dönmezse bu kadarmış demekki sen unutacaksın üzülmeyeceksin ya iyice bunaldı askerlik işsizlik vs. kafa doldu bişi almıyo sevincini yitirdi yada başka birini buldu artık bence sende dinlen rahat bırak kendinide onu da Allah yardımcın olsun dua et hayırlıysa dönsün sevsin değilse bırak gitsin diye nek kadar zamandır birliktesiniz?