• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey yalanmıymış .. ?

Ayağına kadar gidiyorsun, ve o tenezzül edip gelmiyor, üstüne bide gelme diyor. Şu erkek milleti kadar nankörünü kedilerde bile görmedim. Sakın, ama sakın arama canım, bi daha da gitme. Bırak, ne hali varsa görsün, yaptığı hatayı anlasın.

Asla aramayı sormayı düşünmüyorum.
Yaptığı hareketi kendine yakıştıramadım.
Şaşkınım fazlasıyla zaten.

Merhaba kızlar ve ablalarım.
Moralim çok bozuk sabahtan beri ağlıyorum.
Ne yapmam lazım , düşünmeyi nasıl bırakacağım bilmiyorum.
Fikrinize ihtiyacım var.
Baştan anlatıyorum.
Son zamanlarda ilişkim çatırdıyordu zaten ama sevgimiz çok fazlaydı yada ben öyle sanıyordum bilmiyorum.
Artık neye inancağımı bilmiyorum.
İnancım , güvenim yerle bir.
Erkek arkadaşım 3 haftadır telefonda farklı ama yanımda bir anormallik yok. Yani ne öncekinden fazla alakalı nede soğuk. Herzaman ki mutlu çiftlerden , konuşan , gülen , beraber eğlenen. Aşık çiftlerden. Neyse işten ayrıldı evde sürekli tecilide bitti askere gidecek . Ondan mesaj atmak istemiyordur dedim o da dedi zaten konuşacak bişey bulamıyorum evde bunalıyorum. Sıkıntısı var dedim önceki konumda da bundan kaynaklanacağını konuşmuştuk.
Bende üstüne gitmemeye başladım neden mesaj atmıyorsun aramıyorsun diye.
Buraya kadar normal.
Ayın 24 ünde bana bir kargo gönderecekti benim için birşeyler yazmıştı onu gönderdinmi diye sordum aaa unuttum bebem dedi. Bende ben bekliyordum ama bikere beni şaşırtsan olmaz mı dedim . Dönüp bana neden bi beklenti içindesin deyince ben sinirlendim son zamanlarda bişey yapmadığın için olabilir mi ama tabi içten gelen bişey bu birdaha konusunu açmam dedim. Bana aferin yazdı. Benim öfkem tavan yaptı tabi. Ne demek aferin ya dalgamı geçiyorsun sen benimle biz gerçekten bir süre konuşmayalım dedim. Bana dönüp de artık o terkederimler bilmem ne yaparlar eskide kaldı farkında mısın , atma ozaaman birdaha mesaj dedi. Ben şok tabi.
2 gün önce beni sevdiğini askere gidip geldikten sonra bizim için çalışağını söyleyen , Evimiz için eşya modelleri anlatan adam gitti yerini tanımadığım adam aldı..
Hazmedemedim tabi o mesajı. Kızdım daha çok söylendim.
25inde mesaj atmadık 26 sında yazdığım mesajlara cevap vermedi.
İnanamadım onun bu haline.
Dedim ki ya inanamıyorum ne kadar basitti böyle herşey. Ben seninle maddi manevi herşeyimi paylaştım bu kadar mı yalandı herşey.
Bugün sabah uyandım mesajlarıma cevap yazmamış. Göreceğim ya inanamıyorum çünkü bu sevgisiz haline. 11 de sakaryadan kalktım istanbula gittim. Dedim ki geliyorum yüzünü göreceğim bakalım sen gerçekten bu musun ? Gelme dedi ama ben binmiştim bile. Bindim dedim gelme eve git daha kötü olacak bak dedi.
Dedim geliyorum. Gelme diyorum dedi.
Ve gerçekten de gelmedi ben salak gibi gittim ve geri döndüm.
Gurursuz ve onursuz gibi davrandım.
Otobüs boyu ağladım gözlerim şiş. O kadar zoruma gitti ki anlatmadım kimseye.
Herşey bir anda değişti.
Şuan o kadar mutsuz bir haldeyim ki ne yapmalıyım bilmiyorum.
Karışık anlattım mı bilmiyorum kusuruma bakmayın.

cnm benim ben de sakareyalıyım böle bi olay en yakın arkadaşımın başına geldi durduk yere olay çıkartp kavga ortamı yarattı ve ona tapan o çocuk birden kestirip attı sonra nemi oldu 1 ay sonra söz arkadan nişan düğün falan önce birirni garantiye alp seni sirkelelmiş mümkun değil degişsin duyarsın yakında haberini bırak istanbulu bi çark yap dunyanın efendi durust delikanlıları uzaktaki sevgilinin kontrolu daha başedilemez

Tüm bu olayları aranızda geçen her şeyi hem de her şeyi bir kenara bırakıp yanına gelmeliydi bence...Bu yaptığı çok anlam içeriyo. Bitmiş bile olsa ilişkiniz yine de sen kalkmış nerelere gitmişsin yanına gelmesi lazımdı.Yaptığı çok ayıp onu geçtim bence tamamen silmiş seni çünkü bunun telafisi yok. Sen gidiyosun ve o gelmeye bile tenezzül etmiyo.Bence bunun telafisi bile olamaz,bence sen de sil tamamen çünkü o öyle davranıyo hayatına devam et eminim pişman olucak ama onu affetme.

Benim de hatalarım var bitti kelimesi ağzıma yapışmıştı son zamanlarda.
Burada haklı ki bana sürekli bitti diyorsun yeter dedi.
Bana gelirsem daha kötü olacağını söyledi.
İnat ettim gittim.
Ben ilişki de değilim bitse bile dolu dolu 1 seneden fazlamız geçti.
Hazmedemiyorum.
İnancımı yıktı.
Beni yıktı.

cnm benim ben de sakareyalıyım böle bi olay en yakın arkadaşımın başına geldi durduk yere olay çıkartp kavga ortamı yarattı ve ona tapan o çocuk birden kestirip attı sonra nemi oldu 1 ay sonra söz arkadan nişan düğün falan önce birirni garantiye alp seni sirkelelmiş mümkun değil degişsin duyarsın yakında haberini bırak istanbulu bi çark yap dunyanın efendi durust delikanlıları uzaktaki sevgilinin kontrolu daha başedilemez

Ya ben normalde istanbul da oturuyorum haftada 2 gün beraberdik.
Uzakta sayılmam o yüzden ben gelmesem o muhakkak gelirdi.
Telefonu sürekli kontrolüm altında , benden başka bir numara yok ki sık konuşup mesajlaştığı.
Msne girdiği yok şuan bile online bir oyun var oyun oynuyor kontrol ettim.
Başka biri kısmına ben pek ihtimal veremiyorum ne bileyim inanmak istemiyorum yine de.

Gurursuz ve onursuz gibi davrandım değil mi :26:

Bende bir türlü hazmedemiyorum yaptığını. Pişman olursa çok geç olacak beni çok yaraladı çünkü.
Sanırım bir yalanı yaşadım yada dengesi şaştı.

Bak cicim...Sevginin, ilgilinin, alakanın, beğeninin dilini konuşmak gurursuzluk, onursuzluk değildir.
Asıl bu dili anlamamak aptallıktır, eşekliktir.
Kızımız, oğlanımız, erkeğimiz, kadınımız alışmış eşekler, katırlar gibi tepişmeye..Çoğu bu dilden anlamıyorlar maalesef.
Kim kaçarsa onu kovalıyorlar anıra anıra...Sana yakın durana, değer verene; ilgiyle, beğeniyle gelene çifte atıyorlar..

Ne olursa olsun sen o eşeklerden olma. Sevginin dilini konuşmazsan unutursun. Sonra sevgi diye yaşadığın iki katırın anırması,
iki eşeğin tepişmesi gibi bişi olur.

Anlaşılan bir eşekle berabersin.

Sana bir teselli, bir akıl veremeyeceğim. Çünkü seven kalbe anlatması zor. Hele ki "o istemiyor" diye bitiyorsa ve de niyesi anlaşılamıyorsa insanın midesine bir taş oturur. Çözümü zaman.

Ya ben normalde istanbul da oturuyorum haftada 2 gün beraberdik.
Uzakta sayılmam o yüzden ben gelmesem o muhakkak gelirdi.
Telefonu sürekli kontrolüm altında , benden başka bir numara yok ki sık konuşup mesajlaştığı.
Msne girdiği yok şuan bile online bir oyun var oyun oynuyor kontrol ettim.
Başka biri kısmına ben pek ihtimal veremiyorum ne bileyim inanmak istemiyorum yine de.

sakaryadan gittim deyince yanlış anladım cnm sadece bekle biri olmasada onu bekleyenin olması bile onun için guven verici cnm bi erkeğin bukadar kolay silmesi kolay değil yinede takibini bırakma

Bak cicim...Sevginin, ilgilinin, alakanın, beğeninin dilini konuşmak gurursuzluk, onursuzluk değildir.
Kızımız, oğlanımız, erkeğimiz, kadınımız alışmış eşekler, katırlar gibi tepişmeye..Çoğu bu dilden anlamıyorlar maalesef.
Kim kaçarsa onu kovalıyorlar anıra anıra...Sana yakın durana, değer verene; ilgiyle, beğeniyle gelene çifte atıyorlar..

Ne olursa olsun sen o eşeklerden olma. Sevginin dilini konuşmazsan unutursun. Sonra sevgi diye yaşadığın iki katırın anırması,

Sana bir teselli, bir akıl veremeyeceğim. Çünkü seven kalbe anlatması zor. Hele ki "o istemiyor" diye bitiyorsa ve de niyesi anlaşılamıyorsa insanın midesine bir taş oturur. Çözümü zaman.

O istemiyor diye olmadı aslında ben sürekli istiyorum diye oldu.
Bu ilişki olmayabilir onun yokluğu yıkar mı beni yıkmaz ben ablamı da kaybettim onun acısı geçiyorsa sevgilininki de elbet geçer.
İçime oturan herşeyim dediğin evlilik düşündüğün ailenin bildiği bir insandan ayrılınca insan üzülmez mi
Ya yalandı o yaşananlar yada şuan rol yapıyor.
Kafam karmakarışık .
Böyle davranmasına çok üzüldüm.

Vallahi ne güzel yazmışsınız, hayran kaldım.

sakaryadan gittim deyince yanlış anladım cnm sadece bekle biri olmasada onu bekleyenin olması bile onun için guven verici cnm bi erkeğin bukadar kolay silmesi kolay değil yinede takibini bırakma

Burada okuyorum canım ben :)
Ona çok yüz verdim ondan kaynaklandı bu.
Nasılsa dank edecek hatasını anlayacak.
Ya da kendimi avutuyorum ne bileyim :31:

Bu arada "ablamı kaybettim" demiştiniz -eğer doğru anladıysam- siz de zor bir dönemden geçiyorsunuz biraz kendinize zaman ayırın, sonra annenizle biraz vakit geçirin kafanızı dinleyin.Zaten ta içimizde bir şeyler var ya -vicdan mıdır, hislerimiz midir nedir; zamanla size neler yapmanız gerektiğini söyleyecektir, içinizdeki sese güvenin ama bunun için biraz zaman gerekli.

Bu arada "ablamı kaybettim" demiştiniz -eğer doğru anladıysam- siz de zor bir dönemden geçiyorsunuz biraz kendinize zaman ayırın, sonra annenizle biraz vakit geçirin kafanızı dinleyin.Zaten ta içimizde bir şeyler var ya -vicdan mıdır, hislerimiz midir nedir; zamanla size neler yapmanız gerektiğini söyleyecektir, içinizdeki sese güvenin ama bunun için biraz zaman gerekli.

Ablamı 3 sene önce kaybettim.
Ben hani onunda acısı geçecek biliyorum diye söylemek istedim.
Şuan gerçekten zor bir zamandayım orası doğru , onunla inandığım tüm gerçekler yıkıldı.
Belki çok kızgın süründürmek amaçlı yapıyor bilemiyorum.
Dediğiniz gibi zaman ..

canım emek verdiğin, seviğin biri için yaşadığın bu şeylere gerçekten üzüldüm. aranızda yaşanan her ne olursa olsun seni bekletmemeli, gelmeliydi. bence sadece askerlik psikolojisi de deeğil bu. sen birz dha sağlıklı düşündüğünde, tartışmdan önceki dönemde hiç mi farklı bir şeyler yşamadınız? mesela soğukluk, daha az görüşme vs. günahını almak istemem; ama bana başka biri var gibi geldi.

erkekler böyle be canımmm alttan alıp alıp hiçbişey yokmuş gibi davranıp bi anda patlıyorlar..biz diyoruz ki bu kadar basit mi elbetteki bu kdar basit değil ama onlar içlerinde olanı biteni hiç farkettirmedikleri için ayrılmayı düşünselerde sevdiklerini söyledikleri için bize ani geliyor yada biz kızlar fark edemiyoruz sakınn içinde pişmanlık yaşama sevgilime kızdımda beni terketti diye onun bahanesi olmuş bu bi çok erkek gibi...

sakın gurursuz onursuz davrandığını düşünme sen son bi kez ilişkiyi kurtarmak için elinden geleni yapmışsın geri dönüp baktığınd keşke gitseydim demezsin en azından...gelmemesi de onun karaktersizliği neticede iyi kötü aylarınızı belki yıllarınızı paylaştınız nolursa olsun ayrılık olacaksada yüzyüze olmalıki böyle ayrılıklar adam olmayanların seçimi

canım erkek arkadaşın doğru okuduysam askere gidecekmiş. eğer yakındaysa gidişi ve nereye gideceği belli olduysa muhtemelen onun gerginliğini yaşıyordur.

Gurursuz ve onursuz gibi davrandım değil mi :26:

Bende bir türlü hazmedemiyorum yaptığını. Pişman olursa çok geç olacak beni çok yaraladı çünkü.
Sanırım bir yalanı yaşadım yada dengesi şaştı.

canım aynı şeyi bende yaptım otobüse binip bende gittim ve böyle birşeyi yapan bir çok arkadaşımız var bu forumda olsun veya sosyal hayatta bu asla onursuzluk ve gurursuzluk falan değil onun yaptığı çok büyük terbiyesizlik canım kusura bakma sevgilindir ama inan çok sinir oldum:47: sevmiyor diyemem içini bilemeyiz bunu en iyi sen bilirsin fakat yaptığı gerçekten çok büyük bir ayıp değer verdiğin sevgini paylaştığın kız yanına kadar geliyor ne olursa olsun bi 5 dk. dahi olsa konuşabilirdi seninle sırf oralara kadar gelmenin hatırına:20: dediğim gibi canım iş sende bitiyor asla ama asla yumuşama ona ve arama öyle bir anlasın ki hatasını süürünsün yaniiiii:47:

canım emek verdiğin, seviğin biri için yaşadığın bu şeylere gerçekten üzüldüm. aranızda yaşanan her ne olursa olsun seni bekletmemeli, gelmeliydi. bence sadece askerlik psikolojisi de deeğil bu. sen birz dha sağlıklı düşündüğünde, tartışmdan önceki dönemde hiç mi farklı bir şeyler yşamadınız? mesela soğukluk, daha az görüşme vs. günahını almak istemem; ama bana başka biri var gibi geldi.

Askerlik psikolojisi değil kesinlikle arsızlık yaptığı şey.
Tartışmadan önce ki dönem de sadece çok sık mesajlaşmak istemediğini söylemişti evdeyim yazacak bişey yok aynı şeyleri konuşuyoruz gibi. Onun haricinde yanımdayken gayet normaldi. Mesela memleketinden geldi yol yorgunu beni arabaylan aldı oturduğum yerin yakınından 2 saat için terminalde bekledi benimle. . 2 saat için bile geldi yani.
Başka biri olacağını düşünmüyorum ama tabi kime güven oluyor ki

erkekler böyle be canımmm alttan alıp alıp hiçbişey yokmuş gibi davranıp bi anda patlıyorlar..biz diyoruz ki bu kadar basit mi elbetteki bu kdar basit değil ama onlar içlerinde olanı biteni hiç farkettirmedikleri için ayrılmayı düşünselerde sevdiklerini söyledikleri için bize ani geliyor yada biz kızlar fark edemiyoruz sakınn içinde pişmanlık yaşama sevgilime kızdımda beni terketti diye onun bahanesi olmuş bu bi çok erkek gibi...

sakın gurursuz onursuz davrandığını düşünme sen son bi kez ilişkiyi kurtarmak için elinden geleni yapmışsın geri dönüp baktığınd keşke gitseydim demezsin en azından...gelmemesi de onun karaktersizliği neticede iyi kötü aylarınızı belki yıllarınızı paylaştınız nolursa olsun ayrılık olacaksada yüzyüze olmalıki böyle ayrılıklar adam olmayanların seçimi

Sanırım öyle oldu 11 ay alttan aldı aldı sonunda patladı.
Çok teşekkür ediyorum yorumun için.
Bende kendimi çok kötü hissediyordum.
Ama pişman olacağıma iyi ki yapmışım .
Kesinlikle paylaşım hatrına giderdim ben , bu ağır geldi bana.

Back