• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin Kız Arkadaşı

30 yasina gelmis koca adam kizin lafiyla telefon aciyo ustune ustun hesap soruyir ne kadar saygisiz...

Kizinda hic iyi niyetli oldugunu sanmiyorum , iyi niyetli bir insan laf tasimazdi abine , Annen o gece ona ters bakmis bile olsa bunu Abine soylemesi cok cirkin , ayrica senide raniniyor bir goruste hemen eklemesi kendine yenge havasi vermek istemis olsa gerek.
Senden biyle bir tepki beklemedigi icin , hemen Abine yetistirmis abin ona gerekli cevabi vermesi yerine size hesap soruyor , Annenin lafina katiliyorum daha simdiden aranizi acabiliyor, ama abin buna izin veriyor . Hic ugrasmayin kendi haline birakin...

elin dıdısının dıdısını neden ekleyesiniz ki? siz yine uzun uzun cevap vermişsiniz ben olsam "abimin her sevgilisini ekleyecek olsam facebook'um Cuma pazarına dönerdi" yazar sonra da engellerdim :KK53: abiniz de bir garip size ta oradan hesap soruyor.. neyse kız yeniden atak yapacaktır, şimdi eziklendi kendince gurur yapar o :27:

Daha dunku b.k cevirdigi islere bak. Bu kadin fena. Simdiden gardinizi alin derim.

E hani ayrilmislardi, kiz niye gelmis ugurlamaya.
Yahu soyle kizlara gicik oluyorum. Sadece sevgiliyseniz duracaginiz yeri bilin, gunduzden vedalas, ne isin var aile ortaminda. Valla ben hic bu kadar rahat olamadim bu konuda:KK69:
Eklemek istemeyebilirsin, ama sen de bisey yazmasaydin keske. Ben tanimadigimi direk istegi sil yapiyorum:KK51:
Abin de masallah kizin fedaisi kesilmis.
Hizli giden atin b.ku seyrek olur, yavas gitsin.

Ben erkek arkadaşımla her konuyu konuşurum, ama çok ağır birsey olmadim tan sonra yansıtmamaktadır. . onada söylerim bizim ailenle olan ilişkimiz deki denge sen olacaksın beni onları, onları bana taşıma diye.. Hemen arayıp size aktarmasi bence çok yanlış. . Kız arkadaşının davranışındaki amaç yakınlaşma çabası olabilir.. de bu annenize söylenmiş laflar ve babanızın buna Şahit olması tüm iyi niyet tezlerini curutur.

Benimde şimdiki ettim, o zamanlardaki etti adayiyla facebook maceram oldu.. erkek arkadaşımın aşısının hesabından hiç tanımadığım halde sohbet için birseyler yazardı, konu olduğunda tersledigi de olmuştur ama yüz yüze bakacagim iz gerekçesiyle hiç "seviyeyi asmadigi surece" hiç ses çıkamıyorum ve anlaşmak için çaba sarfediyorum keza birbirimizi yeni taniyorduk o dönem ve internetten insan kendini net ifade edemiyor. Kız arkadaşı olarak abin izin size tanıştığım takdim etmesi gerekirdi. Kendi kendine çıkıp karşınıza durması hoş olmazdı. Tanışmanin yolunu da böyle bulmuş belliki..

Yenge adayı çok normal gördüğünden kabul etmemiş olmanız abes gelmiş kendisine belliki.. belki bu yolla tanışmaya çalışması doğru kacmayabilir ama size elini uzatmaya çabalayan birini kaçırmış gıbı gorunuyorsunuz. .

askere uğurlama zamanında yanınıza gelip de konuşmaya tenezzül kişi sizi facebook'tan ekliyor. siz kabul etmeyince de hırsından sizi kötü duruma düşürmeye çalışıyor. çok yanlış yaptığı ama abinizin yaptığı daha da yanlış. önce size sorması lazımdı... bence ailecek bu kız hakkında hiç yorum yapmayın. hele aramızı açmaya çalışıyor falan demeyin abinize. öbür türlü kıza söyler de ortalık iyice karışır...

• Beğen
Reactions: EIN
Nerden tutsam elimde kaliyor.bence abinin kizla daha uzun surwli bir iliskisi var.ama beden tanistirmamis anlamadim.daha evlilik kararlari falan yiktur belki..kizi terlemissiniz kizda bozykmus.gerci ben ejkemezdim bile ama. Kizxistek gondermis sizde yzatmisniz.sizde sorabilirdiniz hangi arkafasi falan tanimiyorum diye bence sizde kiskanclik var ne derseniz deyin kizda sende abinde ayni ayak

Back
X