• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah ettim diye mi oldu ?:((((

Dini ornek vermeyin. Musluman baska, muslumanlik baska.

Artik insanlar sır anlatmayi birakmali. Vazgecin paylasmaktan. Yakin dost diye birsey yok. En iyi sirdas ailedir.

Allah tan gelen bişey canım sen bukadar üzülme belliki çok iyi niyetli birisin ben olsam ne yapardım diye düşündüm bebekleri için üzülürdüm ama asla benim yüzümden mi diye düşünmem Allah ın taktiri... görüşüyormusun kuzeninle

Görüşmediğini yazmışsın pardon araları okumamıştım

ARkadaşlar artık ne yapacağımı ne edeceğimi hiç bilmiyorum cok sıkıldım yoruldum artık geçmişimi unutamıyorum. bundan 3 4 sene önce birini sevdim sevgimiz karşılıklı idi ve o enim ilkimdi herşey güzel gidiyordu yada ben öyle sanıyordum evlilik hayalleri kuruyorduk sonra bu askere gitti beni bekler misin dedi beklerim tabiki dedim .bekledim de sırf saahları onunla konusailmek için 5 buçukta arıyodu ben o saatte uyanık oluyordum ve konusuyorduk.hep saatimi onunn arayacağı zamana kuruyordum ve uyanıp konusuyorduk .babamın ne kadar sinirli biri olduğunu bildiğim halde gece yatarken resmini kolarıma alıp yATARDIM .sonra izne geldi ve ayrılmak istediğini söyledi nedenini sordum olmuyo yapamıyorum dedi
çaresizce kabul ettim:KK43:sonra ardan 1 ay kadar geçti ve teyzemin kızı bize geldi oturduk mutfaktaız hoş beş konuşuyorduk öyle telefon elinden düşmüyor tabi hayırdır dedim hiçççççççç dedi.bide sırıtıyo tabi ablam duymuş tabşi konuyu actı ee kuzen dedı ben bişey duydum doğrumu dedi ne duydun dedi azranus_12'un sevdiği cocukla konuşuyormussun dedi tabi ben şoke oldum:KK57::KK57:oda cok rahat bir şeklde evet dedi madem o mutlu olamadı bırak ben mutlu olayım ayrıca mutluyumda dedi .bende tamam al senin olsun dedim askerliğini yarıya kadar ben ekledim gerisinide sen eklersin artık dedim güldü tamam dedi ve gittim o gün mutfaktan ..ben sadece sevmekle yetindim bende bir sürü resimleri vardı yırrtım kestim aglaya aglaya . düğün davetiyeside geldi tabi şimdi evlililer ve benim ahımla mutlu olmaya çalısıyorlar. ogün sadece ben sizi Allaha havale ediyorum Rabbim den tek dileğim benim canımı yaktınız Rabbim bunu yanınıza bırakmasın dedim ve aradan4ay sonra duydum ki hamile ve bi kaç ay sonrada 6 bucuk aylık düşük yapmış anne karnında zehirlenmiş :KK43::KK43:sonra 3ay sonra tekrar hamile kalmış ve onuda 2 buçuk aylıkken düşürmüş gerçekten cok üzüldüm :KK43::KK43:sonra 1 sene sonra falan tekrar hamileydi ve onuda duydum ki doğum yapmıiş 3 saat yasamış ve oda ölmüss cojj üzüldüm :KK43:sizce en ah ettim diye mi oldu ?:KK43::KK43:

Bence senin ettiğin ah bile sayılmaz. Öyle bir durum benim başıma gelse 10 mislini yapardım sanırım kolay kaldıramazdım bunu, hassasımdır böyle konularda.
Senin yüzünden olduğunu sanmıyorum.. kendini üzme bence.

Back
X