Merhaba, size danışmak istediğim bir konu var umarım bana akıl verebilirsiniz.
Ben 20 yaşındayım. 30 yaşındaki abim 4 gün önce askere gitti (çift üniversite okuduğu için bu kadar geç gitti.). Ve asker gecesi gerçekten çok kalabalıktı. Bir grup kız vardı o gece ve gerçekten durmadan gülüyorlardı. Abimde bizi uyardığı için evde sakın ağlamayın dayanamam diye biz hiç tepki vermedik. Sadece sessizce bekledik.
O ara abimin bir kız arkadaşı vardı ve ayrıldıklarını biliyorduk. Çok yeni bir şeydi zaten. Kızı hiç görmedik adını bile bilmiyorduk abim anlatmamıştı. O gece o da abimi askere uğurlamak için gelmiş ama biz bunu bilmiyorduk. ve o gülen grubun içindeymiş ki o gece o haldeyken hayal etmeniz için söylüyorum saba tümer tarzı gülüşlerdi.
Eve geldiğimizde babam anneme abimin sevgilisinin orda olduğunu , önceden onları birlikte gördüğünü söyledi. Ve babam yanlarından geçerken kız annem için : "Ne gaddar annesi var hiç ağlamadı" demiş. Babamda sen bide içini sor ona demiş gitmiş yanından.
Dün gece arkadaşımda otururken faceten bir istek geldi bana. İnternet bağlantısı kötü olduğu için fotoğrafı göremedim ama kız olduğu için "tanıyamadım" diye mesaj attım. O da "ben x abinin arkadaşıyım" yazmış. Bende " anladım ama tanışmadığımız için neden eklediniz anlayamadım" dedim ki şu ana kadar abimin arkadaşları tanıştığımız halde beni eklemedi ve gerçekten o olduğunu bilmiyordum. Sonra tekraar mesaj geldi " O zaman kabul etme iyi geceler" dıye. bende "iyi geceler" yazdım.
Bu sabah kalktık. Abim aradı , beni istedi telefona gittim. Nasılsın filan konuştuk sonra bana "x hanginizi ekledi?" dedi. Bende "beni ekledi abi ama ben terslemedim ki" dedim. "Neden eklediniz anlamadım tarzı bişeyler demişsin "dedi . "evet çünkü tanımıyordum" dedim. "neyse abim annemi ver dedi". Anneme de "o gece x'e ters ters bakıp babama bişeyler söylemişsin. X söyledi" demiş. Biz şok olduk. Annem de diyor daha şimdiden aramıza girmeye çalışıyor resmen. Napıcaz filan dedi.
Sizce ben mi yanlış konuşmuşum? Babam da " abinin sizi koruması lazımdı neden ağzını açıp bişey dememiş" filan dedi. napmalıyız sizce? annem çok kötü oldu. Abimin gözünde kötü olmak istemiyoruz. Aramız açılsın istemiyoruz.