• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Abimin Kız Arkadaşı

Bizde öyle umuyoruz. Zaten kendi aramızda da konuştuk. Kimse sesini çıkarmayacak bişey demeyecek. Biz saygımızı korumaya karar verdik. Tabi daha ağır bi şekilde laf söz gelirse. O zaman ne olur bilemiyorum

Sizde o zaman orada dur tarzından bir yaklaşım göstereceksiniz kimse birbirini sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda :KK14:

Sanırım askere gitmeden bi gün önce barışmışlar. Tam emin değilim. Dediğim gibi tanımıyoruz kızı. Ve hiç bir bilgimiz yok.

Ekleme modasi oldugu icin facebookta , eklemesine bir sey demiycem. Tanimadigina bozulmus olabilir ama ne olursa olsun trip yapmasi icin erken.

Sizde o zaman orada dur tarzından bir yaklaşım göstereceksiniz kimse birbirini sevmek zorunda değil ama saygı duymak zorunda :KK14:

Tabi ki de o yüzden zaten sessiz kalıyoruz. Yoksa annem için bile tanımadan bişey demesi çok saygısızca belki başkası olsa şu an tartışma çıkarmıştı. Ama abim arada kalmasın istiyoruz. Kendi anlasın

Ekleme modasi oldugu icin facebookta , eklemesine bir sey demiycem. Tanimadigina bozulmus olabilir ama ne olursa olsun trip yapmasi icin erken.

Bende anlamadım kendini tanıtsaydı en azından.. Abimi huzursuz etmek için çok erken daha 1 ay olmamıştır sevgili olalı.

Tabi ki de o yüzden zaten sessiz kalıyoruz. Yoksa annem için bile tanımadan bişey demesi çok saygısızca belki başkası olsa şu an tartışma çıkarmıştı. Ama abim arada kalmasın istiyoruz. Kendi anlasın

Kız zaten tehlikeli burası belli hemen abiniz askere gittiğinde rahatsız etmiş sözleriyle abinizi düşünsene burada ne olursa olsun yansıtmamaya çalışır hemen aileyi kötülemeye çalışmak hiç hoş değil abinizin bunu farketmesi gerekirdi daha yeni bir ilişki aile karşı böyle tepkiler ama işte bazı insanlar maalesef anlamıyor:KK59:

Ben de olsam sizin yerinizde ben de aynı tepkileri verirdim.
Neden ekliyor ki?
İş resmileşmeden böyle muhabbet kurmaya çalışmak iki taraf için de sorun doğuruyor ilerde.
O yüzden bence kötü hissetmeyin, abinizin yerinde olsam askerdeyken bana ailemi kötüleyen kız arkadaşım hakkında bir kez daha düşünürdüm.

Dün gece arkadaşımda otururken faceten bir istek geldi bana. İnternet bağlantısı kötü olduğu için fotoğrafı göremedim ama kız olduğu için "tanıyamadım" diye mesaj attım. O da "ben x abinin arkadaşıyım" yazmış. Bende " anladım ama tanışmadığımız için neden eklediniz anlayamadım" dedim ki şu ana kadar abimin arkadaşları tanıştığımız halde beni eklemedi ve gerçekten o olduğunu bilmiyordum. Sonra tekraar mesaj geldi " O zaman kabul etme iyi geceler" dıye. bende "iyi geceler" yazdım.

Bu sabah kalktık. Abim aradı , beni istedi telefona gittim. Nasılsın filan konuştuk sonra bana "x hanginizi ekledi?" dedi. Bende "beni ekledi abi ama ben terslemedim ki" dedim. "Neden eklediniz anlamadım tarzı bişeyler demişsin "dedi . "evet çünkü tanımıyordum" dedim. "neyse abim annemi ver dedi". Anneme de "o gece x'e ters ters bakıp babama bişeyler söylemişsin. X söyledi" demiş. Biz şok olduk. Annem de diyor daha şimdiden aramıza girmeye çalışıyor resmen. Napıcaz filan dedi.

ben tanıyamadım dediğinde tanıtabilirdi..

Simdi o arkadasiyim yazmis ya, bu durumda kim oldugunu biliyorsun, senin uzerine tanismadigimiz icin neden eklediniz demene bozulmus. O yuzden ters cevap vermis.

Canım takma kafana sen yanlış birşey yapmamışsın madem o kadar tanışmak önemliymiş onun için neden abini uğurlamak için yaptığınız toplantıda insan gibi gelip tanışmamış ya da abinden sizi tanıştırmasını rica etmemiş
Abin tarafından da bakarsan onu da kendine dert etme önünde sonunda herkes rengini belli eder o da görür bazı şeyleri annende sende üzmeyin kendinizi tatlım..

Merhaba, size danışmak istediğim bir konu var umarım bana akıl verebilirsiniz.

Ben 20 yaşındayım. 30 yaşındaki abim 4 gün önce askere gitti (çift üniversite okuduğu için bu kadar geç gitti.). Ve asker gecesi gerçekten çok kalabalıktı. Bir grup kız vardı o gece ve gerçekten durmadan gülüyorlardı. Abimde bizi uyardığı için evde sakın ağlamayın dayanamam diye biz hiç tepki vermedik. Sadece sessizce bekledik.

O ara abimin bir kız arkadaşı vardı ve ayrıldıklarını biliyorduk. Çok yeni bir şeydi zaten. Kızı hiç görmedik adını bile bilmiyorduk abim anlatmamıştı. O gece o da abimi askere uğurlamak için gelmiş ama biz bunu bilmiyorduk. ve o gülen grubun içindeymiş ki o gece o haldeyken hayal etmeniz için söylüyorum saba tümer tarzı gülüşlerdi.

Eve geldiğimizde babam anneme abimin sevgilisinin orda olduğunu , önceden onları birlikte gördüğünü söyledi. Ve babam yanlarından geçerken kız annem için : "Ne gaddar annesi var hiç ağlamadı" demiş. Babamda sen bide içini sor ona demiş gitmiş yanından.

Dün gece arkadaşımda otururken faceten bir istek geldi bana. İnternet bağlantısı kötü olduğu için fotoğrafı göremedim ama kız olduğu için "tanıyamadım" diye mesaj attım. O da "ben x abinin arkadaşıyım" yazmış. Bende " anladım ama tanışmadığımız için neden eklediniz anlayamadım" dedim ki şu ana kadar abimin arkadaşları tanıştığımız halde beni eklemedi ve gerçekten o olduğunu bilmiyordum. Sonra tekraar mesaj geldi " O zaman kabul etme iyi geceler" dıye. bende "iyi geceler" yazdım.

Bu sabah kalktık. Abim aradı , beni istedi telefona gittim. Nasılsın filan konuştuk sonra bana "x hanginizi ekledi?" dedi. Bende "beni ekledi abi ama ben terslemedim ki" dedim. "Neden eklediniz anlamadım tarzı bişeyler demişsin "dedi . "evet çünkü tanımıyordum" dedim. "neyse abim annemi ver dedi". Anneme de "o gece x'e ters ters bakıp babama bişeyler söylemişsin. X söyledi" demiş. Biz şok olduk. Annem de diyor daha şimdiden aramıza girmeye çalışıyor resmen. Napıcaz filan dedi.

Sizce ben mi yanlış konuşmuşum? Babam da " abinin sizi koruması lazımdı neden ağzını açıp bişey dememiş" filan dedi. napmalıyız sizce? annem çok kötü oldu. Abimin gözünde kötü olmak istemiyoruz. Aramız açılsın istemiyoruz.

ay yok artık kız arkadaşa bak gören de 3 yıllık gelin sanacak annen şöyle böyle kz kardeşinn böyle şöyle :D tövbe tövbeeeeee

Canım belkide tanışmak için senden başlamış.sende kendisini bildgni ama tanısmadgı halde neden ekldgni sorunca kız bozulmuş.ve abine açıklamş.2 taraftandan da yanlış anlaşılma var.

Anlayamadık neden böyle davranıyor. Daha önce böyle bir konu olsa nolur diye konuşmuştuk 1-2 yıl oluyor. Kimse size kötü davranamaz, size saygı göstermeyeni silerim demişti. Belki de kız yumuşatarak kendini iyi göstererek anlattı bilmiyorum. Tabi şu anneme gaddar demesinden haberi filan yok.

haberi olmalı bence söyleyin. bilsin abiniz... bilinmesi gereken birşey bu çünkü

Bende anlamadım kendini tanıtsaydı en azından.. Abimi huzursuz etmek için çok erken daha 1 ay olmamıştır sevgili olalı.

Bence kız, abin onu asker uğurlamasına çağırdı diye havalara girmiş. Ailenin içine giriyorum yavaş yavaş sanmış.
Ama abinin, aile arasına sokma niyeti olsa sizinle tanıştırırdı...
Aklı sıra, facebooktan ekleyecekti seni, bakın gelin olma yolunda nasıl da ilerliyorum, facebookumda ailesi var triplerine girecekti.
Çocukça hareketler... Sen 20 yaşındaymışsın ama abinden de, kız arkadaşından da olgunsun maşallah.

Hic kafaniza takmayin bosverin hem babandan hem senden almis cevabini simdi kendi işlerine baksinlar sizde kendi hayatiniza. Abin çok ustelerse anlatirsiniz bastan sona.

Su facebook yasaklasalar keşke vallahi iyi tek bir şey yok içinde..

Yani konuda farkli farkli yanlis davranislar var bence..
Sizin kiza karsi tavriniz cok soguk olmus haliyle kim olsa kinlenir.
Mesela mustakbel gorumcem beni kendisi ekledi faceden hic taniyamadim yada niye ekledin ki laflari etmedim..maksat belli cunku tanismak kaynasmak sohbet etmek. Ha bek ekleseydimde karsi taraftan boyle tepki gelseydi bende aynen bir edayla kabul etme ozm der susardim ve o gorumceyede biraz zor isinirdim o saatten sonra...

Bir diger yanlis da kizdan gelmis askerdeki adama dert anlatilmaz bu yanlis olmus.
Ama bende olsam askerden sonra boyle boyle birsey oldu kardesin beni tersledi derdim ne yalan soyliyim.

Abin de ergen çocuklar gibi davranmış daha şimdiden o kız için ailesine bunları yaşatıyorsa ilerisi düşündürcü.

Facebook kisinin ozelidir.paylastigi resimlerin ,paylasimlarinin tanismadigi ,diyaloğu olmadigi kisilerin gormesini istemez.
sahsen bende eklemezdim.doğrusuda bu.

abiniz askerde oldugu icin o kadin kiymete binmis...

ayni onun gibi davranip laf tasiyarak abinizin moralini bozmmaya calisin birsure, herseyi takmaya musait oluyorlar cunku,
gaddar vs anlatinca bu sefer ona hesap sorcak, boyle gazla hareket ettigi surece de arada topac olacak.
eger konu uzarsa o zaman aciklarsiniz.

Back
X