• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Elimden öylece kaydı gitti hayat

babani anlattigin kisimda gözlerim doldu :KK43: benim babam da boyle. 1 yil oldu boşanali, kazandigimi boşanma depresyonuna girmemek için gezip tozarak yedim , kendi ihtiyaci olmasina rağmen hep sorar hala ihtiyacin var mi diye hic kiyamaz uzulmeme. Allaha çok şükür iyi ki varlar...

Evet çok şükür.İlk tanıdığımız , ilk sevdiğimiz ve sonuna kadar tek güvenebileceğimiz erkek onlar:KK68:
Kızların baba ile aşkı bir başka olduğunu ve kızımın bu aşktan mahrum kalmasına gönlümün razı olmadığından zaten bocalıyorum.Şimdi adam duvar gibi ama değişirmi ki diye o minicik umut var işte

Aslinda ilk basta cok agir bir tepki vermissin.logusaliktan herhalde fakat sonrasindada is kontrolden cikmis ve sizin hic istemediginiz bir yola girmis belliki
Rabbim gecliginize ve evladiniza acisin ve hayirlisiyla tekrardan dizleri bir araya getirsin insallah.
Bu duayi ettim cunku geriye donusumsuz degil inanki herkes neler neler yasiyor

Aslinda ilk basta cok agir bir tepki vermissin.logusaliktan herhalde fakat sonrasindada is kontrolden cikmis ve sizin hic istemediginiz bir yola girmis belliki
Rabbim gecliginize ve evladiniza acisin ve hayirlisiyla tekrardan dizleri bir araya getirsin insallah.
Bu duayi ettim cunku geriye donusumsuz degil inanki herkes neler neler yasiyor
Verdiğim ağır tepki tepkisiz kalmak sanırım.Gelene kapıyı açmamak,kimseyle konuşmamak gibi...
Yok keşke kendimde olsaydım ve bu olanlara ''heey siz napıyorsunuz'' bari diyebilseydim.Allah tarafından nutkum tutuldu sanki.
Dualarınıza Amin diyorum Allah razı olsun.Ben artık sadece hayırlısını diliyorum olursada olmazsada bu benim hayrımadır.
Bir yere kadar savaşabilir mücadele edebilirim,2 kişi olsak sonuna kadar ederdim

ne desen yapsan haklısın kardesim ah bu erkek aileleri .... neyse konusmayacagımEn Büyük KK.yuvana dön canım cocugun var ama suclarını anlayana kadar yüz verme derim

Back
X