Herşey sarpa sardı..

İşte cahildim ufaktım herkes çocuk olursa düzelicek diye yönlendirdi beni. Eşim benle yatmıyor çocuk olucak diye anneme geldi annem beni tuttu hastaneye götürdü bi ton kötü günler

Aynı şeyi soracaktım
Zamanında 35 yaşında ki adamla konu sahibini evlendirirken nerdelermiş ?

Merhaba,

Oncelikle cok cok gencecıkken 19 yasındayken 35 yasındakı bır adamla nıye evlendınız? Yanı boyle bır adama asık oldugunuzu dusunemıyorum..

Bence alın cocugunuzu gıdın kımse bırsey yapamaz ustelık cok gencsınız ve aılenız de arkanıdaymıs. Boyle bır adamla onunuzde upuzun bır hayat var cekılır mı.

Durumu ıyıyse zaten sıze dr guzel bır nafaka baglanır sız de aılenızın yanında guzelce onların soyledıgı gıbı okursunuz bakın 23 yasındasınız 4 yıl bıle okusanız 27 hala yasınız cok genc olacaksınız

Bır de fotonuz sıze aıtse kaldırın esınızın tarafından bırı gorurse sıze olumsuz donmesın bunkonu

Aileniz zorla mı evlendirdi sizi yoksa isteyerek mi evlendiniz bu adamla?

Bence cocugu sana verirseler ne diye cekiyosun silvbaştan başla 23 yaş nedir ki ailende arıandaymış yanı sen 19 adam 35 yaşındaymış. Zaten en başı hata daha fazla zorlama
Haklısınız ama çocugu bana vermemek için rezillik çıkarıyor polis mahkeme umrunda degil o derece medeni bi insan degildir. Gidersen çocugu sana düşman büyütücem seni görmek istemicek diyor hep

İşte cahildim ufaktım herkes çocuk olursa düzelicek diye yönlendirdi beni. Eşim benle yatmıyor çocuk olucak diye anneme geldi annem beni tuttu hastaneye götürdü bi ton kötü günler
Çocuk olunca iyi olacak teorisinin saçmalığı kime ait bunu söyleyen birinin zekasından ciddi şüphe ediyorum

Tatlım bak bunu burada defalarca yazdık.Artık lütfen şüpheniz olmasın.Çocuğunu alamaz.Bir kere daha söylüyorum,alamaz.

Çocuğu vermiyorum dediğinde polis çağırsaydın,o an kurtulmuştun elinden.Sana kızamıyorum düşünememişsindir,bilmiyorsundur.Ama bil,öğren.O çocuk sende.Bu kadar net.

Ailene de iki çift lafım var ama tutuyorum kendimi.Sen daha kendin çocukmuşsun be yavrum.Ne evliliği,ne bebeği 16 yaş büyük adamla.

Boşanmamanız için tehdit mi ediyor sizi,bunu da eklersiniz dava dilekçesine işte.

Tam 2 sene önce de 23 yaşındayım diye konu açmışsınız ve burada eşinizi övmüşsünüz. Gerçi çocuğunuzun da 2 yaşında olmaması gerekiyor bu yazıya göre. Hangi konunuz doğru?

Evlenmek icin de bin takla atmıştır. Aileniz bu kadr yas farki olan adamla cocuk yasta evlenmenize nasıl riza gösterdi?

Tam 2 sene önce de 23 yaşındayım diye konu açmışsınız ve burada eşinizi övmüşsünüz. Gerçi çocuğunuzun da 2 yaşında olmaması gerekiyor bu yazıya göre. Hangi konunuz doğru?
Meslek sirri sizinki hopp yakalarim diyorsunuz:))

Siz yazınca baktım.20 yaşında doğurdum diyordu.O konuda 23 yaşında 6 aylık hamileyim yazmış.

Burda koca gömülüyor,orda övülüyor.

Bu da mı diyorum sadece

İki yaşındaki bı cocugu dunyanin zengini olsalarda alamazlar üç yasindan önce velayet asla babaya verilmiyo bilginiz olsun sizi bunun için sindiriyosa alın oglunuzu babanın evine gidin boşanma davanizi açın hadi bakalım alabiliyomu cocugu kayinvalideye bak ne gerizekali bı insan ya evladı anadan ayirip kadın tutup bakitcak olduuuu o iş öyle olmuyo o paralarini alıp munasip biyerlerine koysunlar pislikler burda kimseye kolay kolay boşan demem ama sen lütfen topla esyalarini cocugunuda al babanin evine git madem başka sehirdeler hiç kocan olcak dangalaga hbr verme bile al cocugunu git

Çocuğunuzu sizden ayırmazlar daha size bağımlı aileniz arkanızdaysa bence durmayın kurtarın kendinizi o insanlardan.
Zorla mı evlendirirdiniz ki? Daha çok gençsiniz bence yeni bir hayat kurmakta zorlanmazsınız. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Buna daha fazla dayanamazsin. Çocuğun o adamın ettiği hakaretleri duyarak büyümesi demek ilerde aynı onun gibi olma ihtimalini doğuruyor. Bir bela değil iki bela çekmek zorunda kalırsınız. Çocuğa bela demek istemem ama boyle babaların çocukları da biyle oluyor. Yapmayın etmeyin zengin diye bir insanla evli kalinmaz.

Bu da mı gol değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…