• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herşey sarpa sardı..

Evlilikte herşey kötü gidiyorken
En uyuz olduğum cümle
‘’Çocuğum olursa düzelir’’
Yok öyle bir dünya

Çocuk olmasaydı şimdiye rahat rahat boşanırdınız
Ayrıca yaş farklı çok nasıl göremediniz bazı şeyleri :işsiz:
İşte cahildim ufaktım herkes çocuk olursa düzelicek diye yönlendirdi beni. Eşim benle yatmıyor çocuk olucak diye anneme geldi annem beni tuttu hastaneye götürdü bi ton kötü günler

Böy

Böyle türü tükenmiş canlıyı nerden buldun?
Yaşın küçük ve nelerle uğraşmışsın ve hala uğraşıyorsun.
Ailen sen bu adamla evlenmeye kalktığında napıyordu?Koca adamla evlenmene nasıl müsaade ettıler
Aynı şeyi soracaktım
Zamanında 35 yaşında ki adamla konu sahibini evlendirirken nerdelermiş ?

Merhaba,

Oncelikle cok cok gencecıkken 19 yasındayken 35 yasındakı bır adamla nıye evlendınız? Yanı boyle bır adama asık oldugunuzu dusunemıyorum..

Bence alın cocugunuzu gıdın kımse bırsey yapamaz ustelık cok gencsınız ve aılenız de arkanıdaymıs. Boyle bır adamla onunuzde upuzun bır hayat var cekılır mı.

Durumu ıyıyse zaten sıze dr guzel bır nafaka baglanır sız de aılenızın yanında guzelce onların soyledıgı gıbı okursunuz bakın 23 yasındasınız 4 yıl bıle okusanız 27 hala yasınız cok genc olacaksınız

Bır de fotonuz sıze aıtse kaldırın esınızın tarafından bırı gorurse sıze olumsuz donmesın bunkonu

Aileniz zorla mı evlendirdi sizi yoksa isteyerek mi evlendiniz bu adamla?

Bence cocugu sana verirseler ne diye cekiyosun silvbaştan başla 23 yaş nedir ki ailende arıandaymış yanı sen 19 adam 35 yaşındaymış. Zaten en başı hata daha fazla zorlama
Haklısınız ama çocugu bana vermemek için rezillik çıkarıyor polis mahkeme umrunda degil o derece medeni bi insan degildir. Gidersen çocugu sana düşman büyütücem seni görmek istemicek diyor hep

İşte cahildim ufaktım herkes çocuk olursa düzelicek diye yönlendirdi beni. Eşim benle yatmıyor çocuk olucak diye anneme geldi annem beni tuttu hastaneye götürdü bi ton kötü günler
Çocuk olunca iyi olacak teorisinin saçmalığı kime ait bunu söyleyen birinin zekasından ciddi şüphe ediyorum

Tatlım bak bunu burada defalarca yazdık.Artık lütfen şüpheniz olmasın.Çocuğunu alamaz.Bir kere daha söylüyorum,alamaz.

Çocuğu vermiyorum dediğinde polis çağırsaydın,o an kurtulmuştun elinden.Sana kızamıyorum düşünememişsindir,bilmiyorsundur.Ama bil,öğren.O çocuk sende.Bu kadar net.

Ailene de iki çift lafım var ama tutuyorum kendimi.Sen daha kendin çocukmuşsun be yavrum.Ne evliliği,ne bebeği 16 yaş büyük adamla.

Kızlar iyi akşamlar hepinize.
ben 23 yaşında 2.5 senelik evli 6 aylik hamileyim. Eşimle çok samimiyizdir her dakka sarılıp öpmek gibi bi huyumuz var. Öyle burnunu sildin, elini kapamadan hapsurdun, aynı Catali bardağı kullanmayız gibi takintilarimiz yok birbirimizden hiç igrenip soğumayiz. Eşim düğün günü pedimi bile mecbur kalıp değiştirmiştir gelinlikten altimi göremiyordum. .. şimdi yine altimi göremiyorum sorun killarim:KK43: 6 ayıma girdim ve neredeyse 7 aya giricem geçen aylarda çok sorun olmuyordu ne yapıp edip temizleniyordum ama bu 1.5 aydır genital temizliği mi yapamıyorum. Bugün ağda olmaya gittim ve ilk cekisinde öyle bir acı çektim ki karnima sancı girdi kasildim ve kalktım. Sağolsun jilet kıl kökleri mi öyle bi güçlü yapmış ki etim kopucakti resmen. Neyse bacakları mi kollarımi kasimi biyigimi aldırdım çıktım ama genital bölgem öylece kaldı. Altimi goremedigim için jiletlede alamıyorum. Epilasyon hamileyken asla yapmıyorlar ben napcam ? Ailem uzakta arkadaşlarım var ama o kadar yakın değiliz ve ben hayatta istemem böyle birşey. Eşimden yardım istesem sizce ne kadar doğru olur ? Eşim tiksinmez tamam canım der hemen malzemeleri getirir ama bu evliligimizi istemeden zedeler mi yani ne biliyim çok tuhaf bişey napcam akıl verin lütfen.
Tam 2 sene önce de 23 yaşındayım diye konu açmışsınız ve burada eşinizi övmüşsünüz. Gerçi çocuğunuzun da 2 yaşında olmaması gerekiyor bu yazıya göre. Hangi konunuz doğru?

Evlenmek icin de bin takla atmıştır. Aileniz bu kadr yas farki olan adamla cocuk yasta evlenmenize nasıl riza gösterdi?

Tam 2 sene önce de 23 yaşındayım diye konu açmışsınız ve burada eşinizi övmüşsünüz. Gerçi çocuğunuzun da 2 yaşında olmaması gerekiyor bu yazıya göre. Hangi konunuz doğru?
Meslek sirri sizinki hopp yakalarim diyorsunuz:))

Siz yazınca baktım.20 yaşında doğurdum diyordu.O konuda 23 yaşında 6 aylık hamileyim yazmış.

Burda koca gömülüyor,orda övülüyor.

Bu da mı diyorum sadece:olamaz:

selam iyi akşamlar. Direk konuya giriyorum ben 23 eşim 39 yaşında 4 senedir evliyiz 2 yaşında oglum var. Eşimle tamamen başka dünyaların insanıyız ve artık tahamülüm kalmadı size biraz eşimi anlatmak istiyorum. Eşim panik atak hastası aşırı asabi aşırı terbiyesiz hakaretin küfürün iftira atmanın rezil etmenin en alaasını yapan bi insan. Evlendigimiz günden beri etmedigimiz kavga kalmadı ben o zaman 19 yaşındaydım ve ne yapıcagımı bilmiyordum. Arkadaşım yok tanıdıgım yok ailem uzakta net yok konuşcak kimse yok dışarı çıkmam yasak istedigim şeyi giymek yasak çalışmam yasak sosyal meyda yasak ev hayvanı gibi ilk senemi geçirdim. Sonra biraz düzeldi ve ailem onun ailesi çocuk yap tamamen düzelicek baskısıyla 20 yaşımın sonlarına dogru hamile kaldım. Eve eşim gitmeme gezmeme artık karışmıyor ama hep orospu kaşar dışarı çıkıp rahat rahat ne haltlar karıştırıyorsundur diye konuşur sonrada bişey dememiş bunlar normal bi tavırmış gibi güler eglenir normal davranır. Cinsel ilişkimiz yok çok isteksiZdir ilk zamanlar ilişkiye giremedim diye benden sogumuş kadın olarak görmüyormuş. Herkesin içinde rezil edip hakaret eder buda kadınmı ya diye begenmez( gerçekten çevrem tarafından çok begenilirim kendi resmimi koyucam profile) ailemlede 2 senedir düşmanlar dogum yaptıgım zaman içki içip sarhoş halde eve geldi biz kavga ederken annem daha yeni dogum yaptı diye araya girdi annemle babama saldırdı ailemle gidicektim ama oglum 15 günlüktü vermediler kalmak zorunda kaldım. Ailem arkamda boşanamamı istiyorlar bende boşanmak istiyorum ama oglum için üzülüyorum eşimin durumu çok iyi benim o kadar degil kayınvalidem eşime hep gaz veriyor boşanırsanız bi bakıcı tutarız bende varım sende varsın çok güzel büyütürüz diye. Tabi eşim buna dayanarak daha fazla üstüme geliyor. Ben lise mezunuyum ailem üniye başlarsın ehliyetini alırsın güzel bi işe başlarsın hayatını yeniden kurarız diyorlar ama oglum ne olucak. Oglumu alıp gitmeme izin vermiyorlar yapmadıkları pisligi bırakmazlar ailem bunlarla uğraşmak istemiyor benim burda kalıp bunları çekicek halim kalmadı sinir hastası oldum 23 yaşında. Napıcam ben çok mutsuzum çevremdeki evlilere bakıyorum en büyük kavgaları bizim en küçük kavgalarımız kadar normal bi insanla hayat sürmek istiyorum çokmu şey istiyorum
İki yaşındaki bı cocugu dunyanin zengini olsalarda alamazlar üç yasindan önce velayet asla babaya verilmiyo bilginiz olsun sizi bunun için sindiriyosa alın oglunuzu babanın evine gidin boşanma davanizi açın hadi bakalım alabiliyomu cocugu kayinvalideye bak ne gerizekali bı insan ya evladı anadan ayirip kadın tutup bakitcak olduuuu o iş öyle olmuyo o paralarini alıp munasip biyerlerine koysunlar pislikler burda kimseye kolay kolay boşan demem ama sen lütfen topla esyalarini cocugunuda al babanin evine git madem başka sehirdeler hiç kocan olcak dangalaga hbr verme bile al cocugunu git

selam iyi akşamlar. Direk konuya giriyorum ben 23 eşim 39 yaşında 4 senedir evliyiz 2 yaşında oglum var. Eşimle tamamen başka dünyaların insanıyız ve artık tahamülüm kalmadı size biraz eşimi anlatmak istiyorum. Eşim panik atak hastası aşırı asabi aşırı terbiyesiz hakaretin küfürün iftira atmanın rezil etmenin en alaasını yapan bi insan. Evlendigimiz günden beri etmedigimiz kavga kalmadı ben o zaman 19 yaşındaydım ve ne yapıcagımı bilmiyordum. Arkadaşım yok tanıdıgım yok ailem uzakta net yok konuşcak kimse yok dışarı çıkmam yasak istedigim şeyi giymek yasak çalışmam yasak sosyal meyda yasak ev hayvanı gibi ilk senemi geçirdim. Sonra biraz düzeldi ve ailem onun ailesi çocuk yap tamamen düzelicek baskısıyla 20 yaşımın sonlarına dogru hamile kaldım. Eve eşim gitmeme gezmeme artık karışmıyor ama hep orospu kaşar dışarı çıkıp rahat rahat ne haltlar karıştırıyorsundur diye konuşur sonrada bişey dememiş bunlar normal bi tavırmış gibi güler eglenir normal davranır. Cinsel ilişkimiz yok çok isteksiZdir ilk zamanlar ilişkiye giremedim diye benden sogumuş kadın olarak görmüyormuş. Herkesin içinde rezil edip hakaret eder buda kadınmı ya diye begenmez( gerçekten çevrem tarafından çok begenilirim kendi resmimi koyucam profile) ailemlede 2 senedir düşmanlar dogum yaptıgım zaman içki içip sarhoş halde eve geldi biz kavga ederken annem daha yeni dogum yaptı diye araya girdi annemle babama saldırdı ailemle gidicektim ama oglum 15 günlüktü vermediler kalmak zorunda kaldım. Ailem arkamda boşanamamı istiyorlar bende boşanmak istiyorum ama oglum için üzülüyorum eşimin durumu çok iyi benim o kadar degil kayınvalidem eşime hep gaz veriyor boşanırsanız bi bakıcı tutarız bende varım sende varsın çok güzel büyütürüz diye. Tabi eşim buna dayanarak daha fazla üstüme geliyor. Ben lise mezunuyum ailem üniye başlarsın ehliyetini alırsın güzel bi işe başlarsın hayatını yeniden kurarız diyorlar ama oglum ne olucak. Oglumu alıp gitmeme izin vermiyorlar yapmadıkları pisligi bırakmazlar ailem bunlarla uğraşmak istemiyor benim burda kalıp bunları çekicek halim kalmadı sinir hastası oldum 23 yaşında. Napıcam ben çok mutsuzum çevremdeki evlilere bakıyorum en büyük kavgaları bizim en küçük kavgalarımız kadar normal bi insanla hayat sürmek istiyorum çokmu şey istiyorum
Çocuğunuzu sizden ayırmazlar daha size bağımlı aileniz arkanızdaysa bence durmayın kurtarın kendinizi o insanlardan.
Zorla mı evlendirirdiniz ki? Daha çok gençsiniz bence yeni bir hayat kurmakta zorlanmazsınız. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Buna daha fazla dayanamazsin. Çocuğun o adamın ettiği hakaretleri duyarak büyümesi demek ilerde aynı onun gibi olma ihtimalini doğuruyor. Bir bela değil iki bela çekmek zorunda kalırsınız. Çocuğa bela demek istemem ama boyle babaların çocukları da biyle oluyor. Yapmayın etmeyin zengin diye bir insanla evli kalinmaz.

Back
X