- Konu Sahibi ismira_1923
-
Özellikle konuların ilk iki sayfası bir tayfanin sirk meydanına dönmüş durumda. Çoğu konunun son sayfasından basliyorum ilk mesajı okuduktan sonra. Ergen irisi espriler harbiden baydı.En sivrilen ben olayım çabalarından konu sahibinin derdini küçümsemeleri yarışı yine başlamış. Kadın diyor ki işler yolundayken kötü bir şey olacak hissi oluşuyor ve kötü bir şey olunca da rahatlama hissediyorum. Tavsiye olarak da saçma argümanlar sunuluyor. Forum alt başlığı "Bir derdi var, koşun eğlenceye" olmalı.
Konu sahibi, psikoloğa gidin. Sizi rahatlatır.
Allahim bir gun bende bu strese kavusabilirmiyim ki ama ayni konu sahibi gibi olsun
..basimda bin bir turlu dert varken ...ve bir cogu ile basa cikamiyorken ...sizin dertsiz halinizi herseyin yolunda gitmesini dert etmeniz tamamen simarikliktan diye dusunuyorum .Komik değil.
En yakın arkadaşımın da bir eli yağda bir eli balda. Hiç olumsuz şeyler düşünmez sizin gibi. O daha çok en ufak şeyde çok zorlanıyormuş moduna girer. Rahatlık böyle bir şey galiba, bir yerden olumsuzluk pırtlatıyor illaKızlar selam,
Hayatımda suan hersey fazlasıyla yolunda gidiyor. Oglumu buyutuyoruz, ikinciye hamileyim, annemler de yanimda yakinimda hep. Is hayatimda bazi seyler yoluna girdi terfi aldim. Kafama gore ister evden ister ofisten calisiyorum. Evim ofisle 5 dk. Esimle zaten cok iyiyiz ve canimiz ne isterse yapiyoruz. Dert tasa yok. Yani neden boyle bilmiyorum ama bu gibi durumlar beni tedirgin ediyor. Kötü birsey olacak hissiyatı yaşıyorum ama bu oyle basit hissiyat değil. Baya içimde sıkıntı var. Acaba hangisi bozulacak diyorum. Hatta şuan baya stres altındayım. Psikolojik bir bozuklugum var diye düşünüyorum. Mesela sokakta başıma bisey gelir mi, isyerinde büyük hata yapar mıyım, atilir miyim? Esimi isten atarlar mi. Sefil olur muyuz. Allah korusun saglik problemlerimiz olur mu. Eşim aracla kaza yapar mı. Ogluma bisey olur mu. Ben 2.hamileyim ve dogumda basima bisey gelir mi. Ve daha yazamadığım dolu kötü senaryolar kafamda kuruyorum ve inanılmaz mutsuz ve tedirgin oluyorum. Hatta stresten nefes darlığı çekiyorum. Yani hayatımda hep bir stres eksikliği çekiyorum. Mutlaka beni huzursuz edecek bisey olmalı. O zaman sakinliyorum. Psikoloğa gitmeli miyim sizce. Bana ne iyi gelir? Bilmiyorum ama bu durum beni gerçekten tüketmeye başladı. Psikoloğa gitsem de düzelir miyim onu da bilmiyorum. Psikolog ne yapıyor. Sizi telkin edecek şeyler mi söylüyor? Onu da bilmiyorum.
Bence sizin yazılanları anlama probleminiz var. Benim bu sürecim suan olan bi durum. Yani ilkokul seviyesinde anlatmak gerekiyor sizin gibi konuyu anlamayanlara herhalde. Mesela geçen ay büyük problemim vardi ve ben bu durumda stres yaşadığım için kaygilarim azalıyor. Ama düzlüğe çıkınca DIYORUM ki neden düzlüğe çıktım. Hersey yolundaysa acaba ne zaman bozulacak. Ki bozuluyor da. Zengin değilim, aile ici problemler isyerinde problemler arkadaş problemleri herkes gibi bende de var. Ama şuan hersey yolunda ve ben bu durumlarda nefes darlığı çekiyorum. Ruhum stresten besleniyor. Hayatımda bisey yoluna girince panik oluyorum. Kaygılarım artıyor. Kafayı yeme derecesine geliyorum. Siz anlamadığınız icin boş beleş yorum yapıyorsunuz. Ben bir ömür böyle bir hayat yasiyorum oh ne ala hic de stres yok ve napacagim şimdi gibi bisey yazmadım. Lütfen hem ilk mesaji hem sonrakilere okuyun. Damdan düşer gibi yazmayın. Kendinize gulecek başka mecra arayın ya da...basimda bin bir turlu dert varken ...ve bir cogu ile basa cikamiyorken ...sizin dertsiz halinizi herseyin yolunda gitmesini dert etmeniz tamamen simarikliktan diye dusunuyorum .
biz anlayamiyorsak psikologlar sizi anlamak icin varBence sizin yazılanları anlama probleminiz var. Benim bu sürecim suan olan bi durum. Yani ilkokul seviyesinde anlatmak gerekiyor sizin gibi konuyu anlamayanlara herhalde. Mesela geçen ay büyük problemim vardi ve ben bu durumda stres yaşadığım için kaygilarim azalıyor. Ama düzlüğe çıkınca DIYORUM ki neden düzlüğe çıktım. Hersey yolundaysa acaba ne zaman bozulacak. Ki bozuluyor da. Zengin değilim, aile ici problemler isyerinde problemler arkadaş problemleri herkes gibi bende de var. Ama şuan hersey yolunda ve ben bu durumlarda nefes darlığı çekiyorum. Ruhum stresten besleniyor. Hayatımda bisey yoluna girince panik oluyorum. Kaygılarım artıyor. Kafayı yeme derecesine geliyorum. Siz anlamadığınız icin boş beleş yorum yapıyorsunuz. Ben bir ömür böyle bir hayat yasiyorum oh ne ala hic de stres yok ve napacagim şimdi gibi bisey yazmadım. Lütfen hem ilk mesaji hem sonrakilere okuyun. Damdan düşer gibi yazmayın. Kendinize gulecek başka mecra arayın ya da.
Siz de bence yanlış anlamışsınız. Bir eli yağda bir eli balda olan arkadaşınız için sevindim ama ben öyle değilim. Hayatın iniş kısımlarını herkes gibi yaşarken düzlüğe çıkınca kaygılarım artıyor ama normal bir seviyede kaygı değil bunlar. Sorunlarla mucadele etmekte iyiyim ama ortada sorun olmaz ise bocaliyorum. Kendime belki de mutlu olmaya hak gormuyorumEn yakın arkadaşımın da bir eli yağda bir eli balda. Hiç olumsuz şeyler düşünmez sizin gibi. O daha çok en ufak şeyde çok zorlanıyormuş moduna girer. Rahatlık böyle bir şey galiba, bir yerden olumsuzluk pırtlatıyor illa
Ah aynıyım. Ne zaman oğlumla ilgili korkularım tavan yapsa sma li çocuklara bagis yapıyorum. Normalde de rutin her ay yapmaya çalışırım ama endişeli zamanda bu bağış yapma isteği bence beynimin bir savunma mekanizması gibiAnksiyeteniz var. Hayatınız boyunca işler yolunda gittiği her zaman arkasından kötü bir şey olduysa koşullu şartlanmışta olabilirsiniz. Ben de birebir aynıyım , herşey yolundaysa çok korkarım çünkü arkasından hep çok kötü şeyler oldu. Şu an antidepresan kullanıyorum, çok daha iyiyim. Ama bazen evladıma birşey olacak korkusuna takıldığım zaman smalı çocuklara bağış yapıyorum. Tanrım evladımın sağlığı için başka bir çocuğa sağlık olsun diyorum , bu beni rahatlatıyor.
Aslında orta çaplı. Babam biraz asabidir. Kavga gürültü oluyodu elbet. Belki buna bağlıdır doğru olabilirBu durum bende de var. Ben bunun sebebini hep kaotik bir evde buyumus olmama bağlıyorum. Sizin de böyle miydi?
allah seniEsimle uzun zaman kavga etmedigimiz zaman ben de bi daralıyorum, kavga cikaracak sebep ariyorum; bulamayinca, sen 17268201 sene once soyle yapmistin, demistin diye kavgayi cikariyorum rahatliyorum. Genimiz bozuk yeminle.
herkes senin hayatının yerinde olmak istiyor.Komik değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?