- 5 Kasım 2018
- 1.095
- 1.873
- 133
- Konu Sahibi ismira_1923
-
Cok tesekkur ederim ama herseyin yolunda gitmesi geçici durum. Böyle durumlar beni huzursuz ediyor. Yine de teşekkür ederimmis gibi hayatınız var..
şu panik atak felan kenara at...
iyi düşün.. iyi yaşa..
ne diyim Allah başka dert vermesin.. şükret haline.
Benim babam da gün içinde mutlu mesutken ansızın huzur kacirirdi. Bunlar normal şeyler değil zaten bence şuan bunu yaşamanızın en önemli sebebi bu. Bende sizin gibi büyük bir anksiyete olmuyor. Nefes egzersizi öneririm. Hamilelik de eklenince solunumu etkilerAslında orta çaplı. Babam biraz asabidir. Kavga gürültü oluyodu elbet. Belki buna bağlıdır doğru olabilir
Anksiyeteniz olabilir mi? Bu ihtimaller her an hepimiz için var ama her saniye bunları düşünerek hayatı kendimize zehir edemeyiz değil mi? Bir psikologla görüşün bana kalırsa.Mesela sokakta başıma bisey gelir mi, isyerinde büyük hata yapar mıyım, atilir miyim? Esimi isten atarlar mi. Sefil olur muyuz. Allah korusun saglik problemlerimiz olur mu. Eşim aracla kaza yapar mı. Ogluma bisey olur mu. Ben 2.hamileyim ve dogumda basima bisey gelir mi.
Benim hayatım ne çok zor ne çok kolay geçti. Atlatamadigim çocukluk travmalarım var elbet. Çok çok zor geçti diyemem ama genel olarak stres hep hayatımda vardı. Hangi birimizin yok ki gerçi. Suan sakın ve huzurlu gozukuyor hersey ama kötü düşünceler yakamı bırakmıyor. Bana böyle bir hayat layık değil diye düşünüyorum belki de. Kaygı bozukluğu demekmiş bu psikolojide. Mesela ben hayatım boyunca hiçbir zaman mutluluğu sevinci zirvede yasamadim. Herkesin hayatında çok mutlu olduğu sevinçten havalara uçtuğu anlar vardır dimi. Çocukluğu saymaz isek bende sifir. Cok mutlu haber de alsam göğsümde bir baski hep var. O heyecan ve kalp çarpması mutluluk hissi bende çok zayıf. Dolu dolu mutlu olamıyorum hep kafamda başka olumsuz şeyler oluyorBenim babam da gün içinde mutlu mesutken ansızın huzur kacirirdi. Bunlar normal şeyler değil zaten bence şuan bunu yaşamanızın en önemli sebebi bu. Bende sizin gibi büyük bir anksiyete olmuyor. Nefes egzersizi öneririm. Hamilelik de eklenince solunumu etkiler
biz ayni mi yaşadık bilmiyorum benimde çocukluğum dişlanma duygusu yüzünden travmalarim var..Benim hayatım ne çok zor ne çok kolay geçti. Atlatamadigim çocukluk travmalarım var elbet. Çok çok zor geçti diyemem ama genel olarak stres hep hayatımda vardı. Hangi birimizin yok ki gerçi. Suan sakın ve huzurlu gozukuyor hersey ama kötü düşünceler yakamı bırakmıyor. Bana böyle bir hayat layık değil diye düşünüyorum belki de. Kaygı bozukluğu demekmiş bu psikolojide. Mesela ben hayatım boyunca hiçbir zaman mutluluğu sevinci zirvede yasamadim. Herkesin hayatında çok mutlu olduğu sevinçten havalara uçtuğu anlar vardır dimi. Çocukluğu saymaz isek bende sifir. Cok mutlu haber de alsam göğsümde bir baski hep var. O heyecan ve kalp çarpması mutluluk hissi bende çok zayıf. Dolu dolu mutlu olamıyorum hep kafamda başka olumsuz şeyler oluyor
Aynı ben. Anlıyorum sizi. Ben bu konuda kendimi biraz toparladım. Aklıma benden daha iyi durumdaki daha mutlu insanları getiriyorum. "Bu tipler bile" böyle bı hayata sahipse demek ki ben de şuan bu durumda olmayı hakediyorum diyorum. Ya da bı konuda çok iyi bir fırsat geliyo diyelim, kimse kimseye bu fırsatı vermez kesin başka bı sıkıntısı vardır diye düşünüyordu zihnim. Sonra da kucağına hiçbir çaba göstermeden çat diye talih kuşu düşenleri düşünüyorum, ben en azından çabaladım demek ki hakediyorum diyorum. Boyle böyle zamanla düşüncelerim rahatladı siz de öyle dusununBenim hayatım ne çok zor ne çok kolay geçti. Atlatamadigim çocukluk travmalarım var elbet. Çok çok zor geçti diyemem ama genel olarak stres hep hayatımda vardı. Hangi birimizin yok ki gerçi. Suan sakın ve huzurlu gozukuyor hersey ama kötü düşünceler yakamı bırakmıyor. Bana böyle bir hayat layık değil diye düşünüyorum belki de. Kaygı bozukluğu demekmiş bu psikolojide. Mesela ben hayatım boyunca hiçbir zaman mutluluğu sevinci zirvede yasamadim. Herkesin hayatında çok mutlu olduğu sevinçten havalara uçtuğu anlar vardır dimi. Çocukluğu saymaz isek bende sifir. Cok mutlu haber de alsam göğsümde bir baski hep var. O heyecan ve kalp çarpması mutluluk hissi bende çok zayıf. Dolu dolu mutlu olamıyorum hep kafamda başka olumsuz şeyler oluyor
Kaygı bozukluğu mu acaba böyle bir adı vardı sürekli problem olacak korkusunun psikolojidedüzlüğe çıkınca kaygılarım artıyor ama normal bir seviyede kaygı değil bunlar.
Tuzla halk plajini sattılar kamu malı şu an işgal altında bence yeterince buyum bir dert bununla gayet mutlu giden hayatınıza bir hüzün katabilirsiniz ki katmali bence..Kızlar selam,
Hayatımda suan hersey fazlasıyla yolunda gidiyor. Oglumu buyutuyoruz, ikinciye hamileyim, annemler de yanimda yakinimda hep. Is hayatimda bazi seyler yoluna girdi terfi aldim. Kafama gore ister evden ister ofisten calisiyorum. Evim ofisle 5 dk. Esimle zaten cok iyiyiz ve canimiz ne isterse yapiyoruz. Dert tasa yok. Yani neden boyle bilmiyorum ama bu gibi durumlar beni tedirgin ediyor. Kötü birsey olacak hissiyatı yaşıyorum ama bu oyle basit hissiyat değil. Baya içimde sıkıntı var. Acaba hangisi bozulacak diyorum. Hatta şuan baya stres altındayım. Psikolojik bir bozuklugum var diye düşünüyorum. Mesela sokakta başıma bisey gelir mi, isyerinde büyük hata yapar mıyım, atilir miyim? Esimi isten atarlar mi. Sefil olur muyuz. Allah korusun saglik problemlerimiz olur mu. Eşim aracla kaza yapar mı. Ogluma bisey olur mu. Ben 2.hamileyim ve dogumda basima bisey gelir mi. Ve daha yazamadığım dolu kötü senaryolar kafamda kuruyorum ve inanılmaz mutsuz ve tedirgin oluyorum. Hatta stresten nefes darlığı çekiyorum. Yani hayatımda hep bir stres eksikliği çekiyorum. Mutlaka beni huzursuz edecek bisey olmalı. O zaman sakinliyorum. Psikoloğa gitmeli miyim sizce. Bana ne iyi gelir? Bilmiyorum ama bu durum beni gerçekten tüketmeye başladı. Psikoloğa gitsem de düzelir miyim onu da bilmiyorum. Psikolog ne yapıyor. Sizi telkin edecek şeyler mi söylüyor? Onu da bilmiyorum.
Aynen sizin gibiyim ben de hep kötü şeyler aklımda.Allah korusunKızlar selam,
Hayatımda suan hersey fazlasıyla yolunda gidiyor. Oglumu buyutuyoruz, ikinciye hamileyim, annemler de yanimda yakinimda hep. Is hayatimda bazi seyler yoluna girdi terfi aldim. Kafama gore ister evden ister ofisten calisiyorum. Evim ofisle 5 dk. Esimle zaten cok iyiyiz ve canimiz ne isterse yapiyoruz. Dert tasa yok. Yani neden boyle bilmiyorum ama bu gibi durumlar beni tedirgin ediyor. Kötü birsey olacak hissiyatı yaşıyorum ama bu oyle basit hissiyat değil. Baya içimde sıkıntı var. Acaba hangisi bozulacak diyorum. Hatta şuan baya stres altındayım. Psikolojik bir bozuklugum var diye düşünüyorum. Mesela sokakta başıma bisey gelir mi, isyerinde büyük hata yapar mıyım, atilir miyim? Esimi isten atarlar mi. Sefil olur muyuz. Allah korusun saglik problemlerimiz olur mu. Eşim aracla kaza yapar mı. Ogluma bisey olur mu. Ben 2.hamileyim ve dogumda basima bisey gelir mi. Ve daha yazamadığım dolu kötü senaryolar kafamda kuruyorum ve inanılmaz mutsuz ve tedirgin oluyorum. Hatta stresten nefes darlığı çekiyorum. Yani hayatımda hep bir stres eksikliği çekiyorum. Mutlaka beni huzursuz edecek bisey olmalı. O zaman sakinliyorum. Psikoloğa gitmeli miyim sizce. Bana ne iyi gelir? Bilmiyorum ama bu durum beni gerçekten tüketmeye başladı. Psikoloğa gitsem de düzelir miyim onu da bilmiyorum. Psikolog ne yapıyor. Sizi telkin edecek şeyler mi söylüyor? Onu da bilmiyorum.
Ben sizi anladımİşte siz normal psikolojide bunu söylüyorsunuz değil mi. Normal olan sizsiniz. Ben güzel anları kendime zehir ediyorum. Ne yapalım peki simdi? Ben kötü bir zamandan geciyorken de kötüyüm hersey yolundayken de kötüyüm. Rahat batmış diye yazan arkadaşı desteklerken bunu da düşünün olur mu. Herkes sizin gibi normal psikolojide olmuyor. Üzgünüm sizin gibi olmak isterdim ama olamıyorum. Panigim takıntılıyım
Ben gittim maddi olarak yıprattı 4 hafta gittim hep ben konuştum o kafa salladı en son sordum ne zaman bitecek bu durum ne zaman artık siz konuşacaksınızHaklısınız galiba öyle yapmalıyım. Psikoloğa gidersem benimle konuşup ikna mi ediyor. Ne oluyor onu da bilmiyorum cunku daha önce hiç gitmedim. Nasıl bir ortam oluyor bilmediğim için de cekiniyorum
Sizin gibi tanıdığım insanların bence ortak yönü, yine belirtiyorum bence ‘hiçbir zaman gerçek bir dert sahibi olmamaları’.Benim hayatım ne çok zor ne çok kolay geçti. Atlatamadigim çocukluk travmalarım var elbet. Çok çok zor geçti diyemem ama genel olarak stres hep hayatımda vardı. Hangi birimizin yok ki gerçi. Suan sakın ve huzurlu gozukuyor hersey ama kötü düşünceler yakamı bırakmıyor. Bana böyle bir hayat layık değil diye düşünüyorum belki de. Kaygı bozukluğu demekmiş bu psikolojide. Mesela ben hayatım boyunca hiçbir zaman mutluluğu sevinci zirvede yasamadim. Herkesin hayatında çok mutlu olduğu sevinçten havalara uçtuğu anlar vardır dimi. Çocukluğu saymaz isek bende sifir. Cok mutlu haber de alsam göğsümde bir baski hep var. O heyecan ve kalp çarpması mutluluk hissi bende çok zayıf. Dolu dolu mutlu olamıyorum hep kafamda başka olumsuz şeyler oluyor
Anlattiginiz belirtiler anksiyete bozukluguna isaret ediyor. Bir doktora gorunmeniz de yarar var. Cunku vitamin eksikligi gibi cok basit bir sey bile buna sebep olabiliyir. Ornegin ablam 10 yil ritim bozuklugu sorunu yasadi. Ilac tedavisine ragmen duzelmedi. Sonra sürekli kaygili halinden dolayi psikiyatra gitti ve yapilan tahlillerde vitamin (hangisi oldugunu hatirlamiyorum) eksikligi cikti. Bu vitaminin eksikligi anksiyeteye, anksiyete de ritim bozukluguna sebep oluyormus. Ablam psikiyatrin verdigi ilaclarla tamamen iyilesti. Siz bir de hamilesiniz. Hormonlarin dalgalanmasindan dolayi duygu durum bozukluklari olacak, ustune bir de anksiyete gelirse hos olmaz.Kızlar selam,
Konuyu okurken fonda ,para bizdeee söhrett bızdeee sizde ne varr soyle soyle?caldı mı sızde de arkadaslar fgklfgk Bende calıyordaKızlar selam,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?