• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hersey cok fazla yolunda gidiyor

Hersey yolundagidiyor diye akliniza geldikce sukredin. Bozulacagini dusunmek negatif etki yapar ve size kotuyu cagirir. Oysa guzel olan seyler akliniza geldikce ben ne sansliyim iyiki boyle iyiki saglikliyim iyiki iyi bir isim var bunlar icin ne kadar sukretsem az. Daha iyileri daha guzelleri de olsun deyin guzeli cagirin.

Bana destek olanlara ve benim yazdığımı gerçekten anlayanlara öncelikle teşekkür ediyorum. Sizler okuduğunu anlayan, algıları açık ve iyi insanlarsiniz bana gore 😇

Olumsuz yorum yapanlara ise buradan gerçekten cok güldüm ve benim bu depresif halime iyi geldiniz. Hani sınavdan çıkınca falanca soruyu ne yaptın diye arkadaşınız sorar da siz yanlış şıkkı söyleyip sonra doğrusunun o olmadığını farkedince "haaa ben orayi kaçırmışım ya soruyu okumamıştım tam" diyenlersiniz bence.

Ha içinizde şey diyen var uzun yazmissin okumak zorunda değiliz hepsini diye. Elbette değilsiniz ama tamamini okumadiginiz bir yaziya cevap yazmak zorunda da değilsiniz.

Mesela şuan hayatımda beni aşan 2 tane sorun var, birincisi ailevi, ikincisi saglik sorunu ve 3 4 gundur stresliyim ama buna ragmen herseyin yolunda gittiği zamanlarıma gore çok daha iyi hissediyorum şuan. Sizce bu normal mi? Asla normal değil. İlk yazımda da bunu belirttim. Benim bu durumum normal değil. Ama siz olumsuz yorum yapan insanlar gerçekten okuduğunuzu anlamayan ve sırf yorum yapmak için yapanlardansiniz. Bana psikologlar yardımcı olabilir ama size kimse yardımcı olamaz.

Back