Hersey cok fazla yolunda gidiyor

ismira_1923

Rüyamda Buluttum
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Kasım 2018
1.095
1.873
133
Kızlar selam,

Hayatımda suan hersey fazlasıyla yolunda gidiyor. Oglumu buyutuyoruz, ikinciye hamileyim, annemler de yanimda yakinimda hep. Is hayatimda bazi seyler yoluna girdi terfi aldim. Kafama gore ister evden ister ofisten calisiyorum. Evim ofisle 5 dk. Esimle zaten cok iyiyiz ve canimiz ne isterse yapiyoruz. Dert tasa yok. Yani neden boyle bilmiyorum ama bu gibi durumlar beni tedirgin ediyor. Kötü birsey olacak hissiyatı yaşıyorum ama bu oyle basit hissiyat değil. Baya içimde sıkıntı var. Acaba hangisi bozulacak diyorum. Hatta şuan baya stres altındayım. Psikolojik bir bozuklugum var diye düşünüyorum. Mesela sokakta başıma bisey gelir mi, isyerinde büyük hata yapar mıyım, atilir miyim? Esimi isten atarlar mi. Sefil olur muyuz. Allah korusun saglik problemlerimiz olur mu. Eşim aracla kaza yapar mı. Ogluma bisey olur mu. Ben 2.hamileyim ve dogumda basima bisey gelir mi. Ve daha yazamadığım dolu kötü senaryolar kafamda kuruyorum ve inanılmaz mutsuz ve tedirgin oluyorum. Hatta stresten nefes darlığı çekiyorum. Yani hayatımda hep bir stres eksikliği çekiyorum. Mutlaka beni huzursuz edecek bisey olmalı. O zaman sakinliyorum. Psikoloğa gitmeli miyim sizce. Bana ne iyi gelir? Bilmiyorum ama bu durum beni gerçekten tüketmeye başladı. Psikoloğa gitsem de düzelir miyim onu da bilmiyorum. Psikolog ne yapıyor. Sizi telkin edecek şeyler mi söylüyor? Onu da bilmiyorum.

evet psikologa gitmelisiniz

Bu dalga geçilecek bir konu değil. Ayrıca bir ömür böyle değiliz hiçbirimiz. Herkesin hayatında bazı zamanlar hersey yolunda gidebiliyor ve insan mutlu oluyor. Bende o olmuyor işte. Yani benim tüm yaşamım böyle değil ki rahat batsın. Hani bi elim balda bir elim yağda olsa evet haklısın. Benim de problemlerim dertlerim oluyor. Ama ne zaman sular durulsa bende stres sıkıntı başlıyor. Bunu demek istemiştim. Psikoloğa gitmeyi düşünüyorum diyorum ama siz anlamsız bir yorum yapıyorsunuz.

Sizi tüketecek boyuttaysa, ruhunuzu kemiriyorsa bu stres, ki buradan öyle gözüküyor; tabii ki psikiyatra gitmelisiniz.
Evet gerçekten de öyle. Tum yaşam enerjimi alıyor bu durum. Hep birinin başına bisey gelecek hissiyatı özellikle beni çok yoruyor ve tüketiyor.

O halde hiç zaman kaybetmeden mutlaka destek alın. Almazsanız kendi içinizde büyüttüğünüz sıkıntıları eve yansıtabilirsiniz. Asıl sorunlar o zaman başlar.
Haklısınız galiba öyle yapmalıyım. Psikoloğa gidersem benimle konuşup ikna mi ediyor. Ne oluyor onu da bilmiyorum cunku daha önce hiç gitmedim. Nasıl bir ortam oluyor bilmediğim için de cekiniyorum

Uzman olmadığım için birşey demem doğru olmayacak ancak fikir sorduğunuz için belirtmek istedim; anksiyete kaygı bozukluğu şeklinde geçen bir rahatsızlık var. Ben eğer öyleyse sizinkinin kolayca toparlayabileceğini düşünüyorum. Online psikolog hizmeti de alabilirsiniz evinizden. Ancak lütfen kendi haline bırakmayın bırakırsanız ilerler. Bir uzmana başvurun hemen rahatlayacaksınız boşuna hayatınız zindan olmasın.

Maşallah diyelim nazar değmesin

Gebelikte hassaslaştırıyor olabilir ama sizi çok yoran bi durum bu psikoloğu deneyin bence zararı olmaz faydası olur
Teşekkür ederim ama bazı yanlış anlaşılmalar olmasın. Yani ömür boyu böyle bir yaşamım yok. Hayatımda bir çok inişler herkes gibi benim de oldu ve oluyor. Olacak da. Sadece hersey yoluna girdiği kısa zaman dilimlerinde bu oluyor. Hayat böyle bsey değil zaten. Hep iyi ya da hep kötü olmuyor. Ben kötü olan zamanlarda herkes gibiyim ama iyi olan zamanlarda yine kötü zamanlarimdaki gibiyim yani. Tam anlamıyla hayatımda hiç mutlu olamıyorum. Kafam hep bi yerlerde takıntılı durumda ve dışarı hic çaktırmıyorum, disarda hep guleryuzluyum ama icim öyle degil.

Ne yapalım peki şimdi ?
Hayat inişli çıkışlıdır illa ki kötü şeyler de yaşarsınız.
Güzel anları zehir etmenin mantığı var mı ?

Online da düşündüm ama evde hiç yalnız kalamıyorum. Belki öğle arasında ofiste deneyebilirim. Hayatım gerçekten zindan olmus durumda bana.

Online da düşündüm ama evde hiç yalnız kalamıyorum. Belki öğle arasında ofiste deneyebilirim. Hayatım gerçekten zindan olmus durumda bana.
Sizi anlıyorum online psikolog tavsiye ederim. Özellikle bu alanda uzmanlaşmış kişiler var. Onların mesleği bu. Bu konu uzamadan maddi imkanınız varsa hemen başlayın bence.

Bende sizin gibi bazen bu boşluğa düşüyorum o yüzden anladım sizi ve uzman destek almanızı doğru buldum

Güzel zamanlarımızı da bişi olacak korkusuyla mahvediyoruz ama kötüyü çağırmak diye bi durumda var ben bunu düşünüp hemen başımdan savıyorum o vesveseleri herşeyin daha da güzel olacağını düşünüp iyiyi güzeli çağırıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…