- Konu Sahibi Princess
-
kıskançlığından sebep mi bitti mi aşkınız?
yaa sen bana şu kızın numarasını versne bukadar birbirine aşık kişilerin arasına nasıl girer bu yaaa..sende yani bravo kalkıpp hiç tanımadığın kızın sözüne inanıp yıllardır tanıdğın adama karşı cephe alıyorsunnn o kuyuya bir taş atmış sende peşinden kuyuya inmişssinn...ay sinir oldum ben bu diğer söyleyen kızaa söylesene adresini telefonunu forumcak gidelim saçını başını bi yolalım o kuyuyun en dibine atıverim şunu..
BURAĞI ŞUAN ÇOK MERAK EDİYORUMÇOK SEVİYORMUŞ SENİ BE KIZIMM
Vallahi okurken ufukla beni getirdim gözümün önüneee çok kötü be bitanem
ya belinaycim aslında içimden benimde o kıza saymak geliyor.
msnde online şuanda. ben engelledim ama.
bu kız burağın ev arkadaşının eski çıktığı. yani iki hafta önce falan ayrıldılar.
hep ismini duyuyordum ama yüzyüze tanışmamıştık.
kızın karakterini çok tanımam ama sonuçta ev arkadaşının kız arkadaşı olunca cinlendim.
artı kıza karşı burağı korusamda burağa bunu yapamadım.
kıza benimki eve kız falan atmaz, senin ki yapıyordur dedim. nasıl inanmak istiyorsan canım dedi..
bide diyorsun ya cok seviyormuş seni diye..
bana sevgim azaldı dedi hep. hani bu kadar koyacak bir şey yok insana..
CADIARZUsende msn adresi ne arıyor yüzyüze tanımadığın kızın??
ahh ahh bu aşk denen şey nasıl iç sızlatr çok iyi bilirım KENDI ADIMA BISEY DEMEK ISTIYORUM amann unutrsun gecer bıter lafına sınır oluyorum GERCEKTEN SEVEN UNUTMAZ UNUTAMAZ ben buna inanıyorm arkadasım onu kendını ıspatla daha dogrusu sevdıgını ondan vazgecmıyecegını ıspatla belkıde o bunu beklıyor sendenn görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler
hemen sil onu yaaaa belki burakla birleşiceksinizz...düşünebiliyomusuun hiç burağın senin msn inde o kızın ekli olduğunu duyduğunu??madem engelledinn engellemekle olmazz direk silll o sebep olmadımı bu hale gelmenize??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?