P
Princess
Ziyaretçi
- Konu Sahibi Princess
-
kusura bakmayın arkadaşlar konuda yazdığım şeyi sildim çünkü kotu bir şey gormeye bile dayanamayacağımı fark ettim.
gerçekten psikolojim cok bozuk umarım anlarsınız.
e yani o da ne bu kadar uzatıyor...hiç sevmem aşırı inatçı insanları..hayatı insana zindan ederler...
tatlım sen bu burakla toplamında kaç kez kavga ettin?
cnm ya konunu okuyamadım bile cok uzun zaman oldu gelemedim buraya bür sürü sorun sorun uzun zaman aradan sonra bugun geldim ama konu görünmüyor anladığım kadarıyla ask acısı lakin içeriğini tam bilmediğim için fazla bişey yazamayacagım tek diyebileceğim sey
bu dünyada senden daha degerli hiç bişey yoktur
bence hemen kalk aynaya bak ve emin ol ne kadar değerli oldugunu göreceksin hayatta hiç bişey üzülmeye degmez insanlar ölüm acısına bile alışıyorlar kaldıki aşk acısı zamanla gecer yaran kabuk baglar ve sen izin vermediğin sürece kimse kanatamaz bu senin elinde
hep mutlu olman hep gülmen dileğiyle :teselli::Saruboceq:Şeniza.s.
bir önceki konunu okudum, anladıklarımı söyleyeceğim.umarım kırmam seni.
2 aylık bir ilişkiye fazla derin anlamlar yükleme öncelikle.
hem çok seviyorsun hem de haftada 1 ayrılalım diyormuşsun. ilişkiyi yokuşa sürüyorsun gibi geldi bana. öncelikle kendin için bu düşüncelerinden vazgeçmelisin bence.yoksa ilişkilerinde kolay kolay mutluluğu yakalayamazsın.
bunun dışında erkek arkadaşın seni gerçekten seviyordur ama yorulmuştur. bazı erkek ne kadar severse sevsin, bu şekilde yıpratıcı ilişkiye mahkum etmez kendini. ilişkinin kattıkları, götürdüklerinden fazla ise; aptal aşık olmadıkça kendini çekmek ister. bunu unutma.
sen de sakin olmaya çalış. gidişatına bırak. onu arama, mesajlar çekme. bırak özlesin seni. sabretmeye çalış. zaten pişmanlığını dile getirmişsin. kafasında tartar konuştuklarınızı. ona göre kararını verir. olur da yeniden başlarsanız ilişkiye, olumsuz yönlerini törpüle, güzel güzel yaşayın ilişkinizi. kavgalarla birbirinizi ve ilişkinizi yıpratmaktan öteye geçemezsiniz.
bu işte bir terslik var ama anlamadım gitti....:uhm:
canım yeniden hoşgeldin..
konumu geri ekledim.istersen okuyabilirsin şimdi..
sen nasılsın?
kader diye alın yazısı diye bişey vardır canım alın yazısı beyaz kagıda sürle yazılmış bir yazıdır kimsenin gücü yetmez beyazdan beyazı silmeye
benim ananem derki hep
nasipse gelir handan yemenden nasip değilse söyle ne gelir elden....
çok teşekkür ederim canım. bu annannenin söylediği bana güç verdi.
olacağı varsa olur zaten deyip kadere bırakabilirim sanırım artık.
elimden geleni yaptım çünkü...
burağın son gunlerde attığı bir mesajdı yine.. ayrıldıktan sonra..
"kaderde seninle olmak yoksa bile seninle ölmek var"
bu kadar değişmiş olamaz bi insan..
bu arada konunu aç da okuyalım merak ettim, onceki olayları biliyorum.
aşk acısı canım çabuk geçer aldırma seni unutmak isteyeni hayatından çıkaranı sende unut sil boş verrr bu yollardan bizlerde geçtik inan bana kısa süre sonra ''burakmı haaa şu burak diyecesin'' ondan bahsedildiğinde takma canım geçici üzüntüler bunlarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?