- 2 Nisan 2013
- 3.440
- 472
benim BAT 6 nisan sizce test yapsam çıkar mı
Senercim bence yapma şunun şurasında cumartesiye ne kaldı ki canım:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim BAT 6 nisan sizce test yapsam çıkar mı
Biraz erken ama cİkabilir bence canım. Sabah ilk idrarinla yap gece yapma.
Deniz daha kırmızı kan gelmeden ihtimaller bitmiş değil. Umarım adetin gelmez.,kurlerle ilgili bilgim yok ne yazık ki.
Dolunayyy canım esimin arkadaşları hala bizde, gs macını izliyorlar. Benim de uykum geldi :)
kızlar bugun giremedim nete sizle dertleşmeye o kadar ihtiyacım vardı ki doktora gittim düşük olmuş o kadar moralim bozuk ki anlatamam
yat uyu canim sanirimda oyle yapmissin.. herkese hayirli geceler arkadaslaaarrr
kızlar bugun giremedim nete sizle dertleşmeye o kadar ihtiyacım vardı ki doktora gittim düşük olmuş o kadar moralim bozuk ki anlatamam
çıkma ihtimali çok yüksek ama bekle satını öyle yap nedenmi bak mira adet olmuş galiba erken öğrenincede vücut adetle atabiliyor sonra daha kötü üzülüyorsun.benim BAT 6 nisan sizce test yapsam çıkar mı
çok geçmiş olsun canım inş. başka sefere üzme kendini rabbim vermiş yine verirkızlar bugun giremedim nete sizle dertleşmeye o kadar ihtiyacım vardı ki doktora gittim düşük olmuş o kadar moralim bozuk ki anlatamam
kızlar benim adetim daha 9 nisan ama buğün akıntımın rengi kahverengiye döndüsanırım bu ay da umutlarım bitmek üzerenisan ayında bir umut tekrar deneyeceğim ovulasyon testi alacağım bende.
birde sizden yardım bekliyorum soğan kürü ve incir kürü nasıl yapılıyor bana biri anlatabilir mi onları da denemek istiyorum bu ay şu an o kadar üzgünüm ki beni en iyi siz anlarsınız
kızlar LH da çıkmış 2,38 smear testimde tertemiz çıkmış.doktor bir hücre dahi yok kötü.çok sevindim.sen bu hormonlarla 6 -8 ayda nasıl hamile kalamadın anlamadım dedi :)))) içimden dedim ben seni kandırdım daha 2 .denememizdi hehe.neyse içim rahatladı bugün çalışmalara başlıyoruz
Demekki kısmet canım ne diyelim ben 2 aydır tam yumurtlama günümde bile ilişki yaşıyorum yine bişey tutmadı.ya kocalarda var sorun ya da işte isabet etmiyor akıl almayacak bişey sanırım...valla biz de devame diyoruz çalışmaya ama gün koymadım bu kez...
canım doktor bana fitil verdi 7 gün.bugün kullanımı dedim kulan dedi.bazen rahimde bakteri olurmuş spermi engellermiş vs... hoş smeara sonuçlara göre tek bir bakteri hücre yok ama kullan dedi .kadın beni 6 aydır olmadı sanıyorda olur seninde normalde sonuçların ben çok ahatım artık 1 yıl içinde olacak hayırlısıyla.aya saplanmamalı[/QUOTE
Ben de kızım oldun istiyordum,sürekli de onu diyordum.erkek olursa biraz üzülürüm demiştim bir kere.bazen diyorum galiba büyük konuştum.ama artık diyorum oğlum da olsa olur nedense öyle bir heves sardı içimi..olsun da ne olursa olsun diyorum artık :)
kızlar eklemeyi atladığım var mı valla bilerek değil he