- 31 Mart 2011
- 1.118
- 0
Canım ya iletini okuyunca bi kahkaha patlattım herkes bana baktı kovulcam yakında Aklım burda olduğu için kendimi işime de veremiyorum Ne olcak bizim bu halimiz tam yumurtlama günü diyoruz ya sular kesiliyo ya adam sakatlanıyo, hastalanıyo Kafaya taktıkça herşey üstümüze geliyo .. Sen canını sıkma taşıma suyla idare edersin iki gün
Düğün tarihimiz çok yakın ve bende 88 liyim ve senin 3 yaşında bir oğlun var Maşallah canım yaa ben de keşke evlenir evlenmez çocuk yapsaydım kafamı taşlara mı vursam
Burdayım canımm okumaktan yazamıyorum ki Benim adete 2 gün var ama test falan yapmayacağım cumartesiye kadar... Ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi hiçbirşey yok bu ay bende
kısmet canım yaaa oğlumda planlamamıştım.. oğlum olmadan önce iltihaplanma geçirdim 10 gün adetim gecikmişti ve çok kötüydü tedavi gördüm sonra söktürücü kullandım tedavim bitti.. korunuyorduk aslında bir kere olsun korunmayalım dedik kolay olmazdı hamilelik ama zaten bende olmadı demiştim adet olmuştum çünkü.. bir sonraki adet tarihinde bir şey gelmedi ama bende gaz sancısı vardı hep bir de hazımsızlık talcid aldım durdum ben nasılsa adet oldum bebek yok diye :) meğer varmış sonrasında tabii araya bayram girdi bende kırmızılar falan yok bayram bitince test yaptım çift çizgiyi gördüm ertesi gün kantestine bile gitmeden doktorun yanında aldım soluğu usg ile baktı veeeee 6 hafta 6 günlük dedi gider gitmez kese falan gördük biz çok güzeldi.. kısmet işte şimdi de istiyorum ikinciyi ama uğraştıracak gibi geliyor bana bende adet belirtileri var çok canım yanıyor progestan da bitmedi cumartesi bitecek bitmeden olmasam barii inşallah olur canım seninde bebişin belki de belirtisiz gelecektir senin yaramaz