• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkes böyle bir koca mı ister?

Kendisimi dedi onu ,ben kaçırmışım orayı
Nerden bilcem kız yoksa :KK53::KK53: ben lohusaydım eşim şoför dışardayddı ogün gelcek diye imada bulundu abla lohusayım 40lıyken olmaz günah dedim anlattı kocaya günah olmaz benimki..... diye anlattı üstelik evime ilk gelişinde gelinleri kardeşinin eşi yani ve gelininin annesi ve teyzesi de vardı ben ve gelin utançtan kıpkırmızı olduk hala görürüm gelin arkadaşım diye hala öyle konuşur
Hatta gelinleri anlattı biz ordayken adam yatak odasından çağırdı artık nasıl istiyosa dedi insan kaynının yanında utanmaz mı diye :skandal:

Nerden bilcem kız yoksa :KK53::KK53: ben lohusaydım eşim şoför dışardayddı ogün gelcek diye imada bulundu abla lohusayım 40lıyken olmaz günah dedim anlattı kocaya günah olmaz benimki..... diye anlattı üstelik evime ilk gelişinde gelinleri kardeşinin eşi yani ve gelininin annesi ve teyzesi de vardı ben ve gelin utançtan kıpkırmızı olduk hala görürüm gelin arkadaşım diye hala öyle konuşur
Hatta gelinleri anlattı biz ordayken adam yatak odasından çağırdı artık nasıl istiyosa dedi insan kaynının yanında utanmaz mı diye :skandal:
:KK53::KK53::KK57::KK57::KK70::KK70:

Kadın çok da normal değil zaten kafa olarak kızını sevdiğinden ayırmak için evden kaçıp mezarlıkda uyumuş kadın öyle mi uyuyamıcak

Kendisi öyle dedi uyuyomuş belkim uymuyodur
Şu adamların keyfi için yapmadığımız kalmadı..off ya ne bu ya..benimki de bir kez niyetlendi mi elinden kaçamıyosun daha..illa olacak..hergün hergün bıktım...

Şu adamların keyfi için yapmadığımız kalmadı..off ya ne bu ya..benimki de bir kez niyetlendi mi elinden kaçamıyosun daha..illa olacak..hergün hergün bıktım...
Hergün mü :skandal:bizde de birimiz istersek ikna edeeiz illaki olur da hergün değil :KK57: zaten eşlerden biri istedimi olmaz dememek lazım mış ama işti bizde hiçbişeyden memnun olmuyoruz ki :KK66:

Hergün mü :skandal:bizde de birimiz istersek ikna edeeiz illaki olur da hergün değil :KK57: zaten eşlerden biri istedimi olmaz dememek lazım mış ama işti bizde hiçbişeyden memnun olmuyoruz ki :KK66:
Valla çok afedersin canım ama bu erkeklerin şeyi kalktı mı karşı tarafın pek önemi kalmıyo..bu, erkekler için yeme içme gibi bişeymiş 10 yıllık hayatımda bunu anladım...

Valla çok afedersin canım ama bu erkeklerin şeyi kalktı mı karşı tarafın pek önemi kalmıyo..bu, erkekler için yeme içme gibi bişeymiş 10 yıllık hayatımda bunu anladım...
:KK57::KK57::KK57: yok aslında herşey karşılıklı karşılıksız istiyosa ve oluyosa onun adı tecavüz oluyo kusura bakma
Hani taraflardan biri yorgunum hastayım dedimi ısrara gerek yok

:KK57::KK57::KK57: yok aslında herşey karşılıklı karşılıksız istiyosa ve oluyosa onun adı tecavüz oluyo kusura bakma
Hani taraflardan biri yorgunum hastayım dedimi ısrara gerek yok
Eşimi seviyorum iyi bir baba bana da iyi bir koca ama tek bir durum var iş cinselliğe geldi mi kendine hakim olamıyor ben de bunu görmezlikten geliyorum..erkek bünyesiyle kadınınki bir değil sonuçta ..ben de onu böyle kabul ettim..beni arzuluyor ve hergün de olsa onu cinsel ihtiyacını karşılaması için reddetmiyorum

Eşimi seviyorum iyi bir baba bana da iyi bir koca ama tek bir durum var iş cinselliğe geldi mi kendine hakim olamıyor ben de bunu görmezlikten geliyorum..erkek bünyesiyle kadınınki bir değil sonuçta ..ben de onu böyle kabul ettim..beni arzuluyor ve hergün de olsa onu cinsel ihtiyacını karşılaması için reddetmiyorum
Ama karşılıklı olması daha iyi sizi hoş sözle küçük bi öpücükle ikna ediyorsa ilişkinin sonucunda mutlu oluyosanız sorun yok ama eğer olmasa daha iyiydi feyip ilişki sırasında bitse diye bekliyosanız bu eşinize iyilikten ziyade haksızlık olur bence

Ama siz halinizden memunsanız sorun yok mutluluklar size

Ona söyleyin bilimsel olarak erkek orgazmının bir sayısı var ..
Şimdiden kotayı doldurmasın.
40 ına gelmeden ,eleğini asmak zorunda kalmasın maazallah
a90b1b95975d68205e167b493ba44a9c.gif
Anlamadım ne sayısı öyle bir şey mi var ne demek açıklaya bilir misin

Anlamadım ne sayısı öyle bir şey mi var ne demek açıklaya bilir misin

Amerika da yapılan araştırmaya göre .
Sağlıklı bir erkek ,ömrü boyunca 5.500 veya 7.200 kere boşalır ve 45 ile 53 litre arası sperm üretir.
Sağlıksal faktörlerler bu sayı aşağıya indirebilir.
Bu yüzden kadınlar ömürleri boyunca cinsel beraberlik yapabilse de erkeklerde bu oran belli bir yaşta sona eriyor.
3d027-gif.1318260

Ne kadarlik evlisiniz ki? Yeni evliyken bizde boyleydik birde calisiyor mu

Sağlıklı bir erkek ,ömrü boyunca 5.500 veya 7.200 kere boşalır ve 45 ile 53 litre arası sperm üretir.
Bu yüzden kadınlar ömürleri boyunca cinsel beraberlik yapabilse de erkeklerde bu oran belli bir yaşta sona eriyor.
3d027-gif.1318260
Bu yaziyi nerden buldunuz? Hic mantikli gelmedi. 7200 kez, hergun 1 kez bosalsa, totalde 20 yil filan ediyor. Olur mu hic oyle sey...

3d027-gif.1318260
Hmm bilmiyordum teşekkürler

Başlığa göre yorum yapıyorum ben isterim şahsen :KK48:
Erkek arkadaşımla yoğun olduğumuz zamanlar dışında gün aşırı birliktelik yaşıyoruz, bana az geliyor ve sevişmeyi o başlatamıyor. Sonuçta ilişkimizde libidosu yüksek taraf benim ve 3 yıldır birlikteyiz, bir kere ‘hayır şimdi olmaz’ demedim ona. Oysa onun beni reddettiği ‘canım istemiyo’ dediği çok oldu. O yüzden benim başlatmam saçma geliyo bana, yanaşmaya çekinmesini gerektirecek hiç bişi yok. Hâlâ bu konuda onu cesaretlendirmeye çalışıyorum. Hatta biraz eşiniz gibi olsun diye uğraşıyorum. Canın her istediğinde, o an önemli bişi yapmıyorsam sahip olabilirsin bana diyorum sadece bir kez yaptı bunu, aslında çok da hoşuna gitti ama bir daha yapmadı. Tek şansım geç boşalması herhalde hem sıklığı az gelse hem de kısa sürse soğurdum ondan.

Bu arada eşinizin libidosu yüksek ve fazla düşkün olsa dahi kendisinde hipersekselite yani nemfomani olduğunu düşünmüyorum. Nemfomanlar hiç bir etik kuralı düşünmeden herkesle birlikte olmak isterler. Yoldan geçen kişilerle dahi fanteziler kurabilir onları isteyebilirler.

Eşiniz her kadının böyle bir koca isteyebileceğini de nereden biliyormuş? Benim eşim bana böyle bir cümle kursa ve gerçekten tüm kadınlar böyle bir erkek istiyor da olsa çok sinirlenir dünyayı başına yıkarım herhalde başka kadın lafı etmek de ne demekmiş.. :sopa:

Her gün her gün istemezdim.
Çünkü çalışıyoruz canımız çıkıyor.
Az olsun kaliteli olsun diyorum.
Bence haftada 3_4 idealdir..

O kadar birliktelik için iki tarafın da hiç çalışmamasi lazım yahu!☺
Kenarda hazır servet yat kalk ye iç seviş

Back