• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herhangi Diyet Programına Uymadan Kilo Verme Deneyimlerimiz

piskolatammmmmmmm zamanla kahvaltıya da alısırsın :34::16:

---

ben de menümü yazayım. sabahı yazmıstım. öğlen 1 dilim ekmek, haslanmıs tavuk biraz. ve yesil cay.

bol miktarda su..

akşamı hala yiyemedim :5::5: işteyim daha.

aksama yemekte balık salata vardı(en sevdiğim):25: ucundan yerim artık hic yemezsem vücudum ters teper.
:8:

ne kadar sağlıklı menün tavuk balık :1:

bi aksilik çıkmazsa balığı yarın yicem bende bayadır yemiyordum

Merhaba herkese =)

Başlığı takip ediyorum ama yazmak şimdi kısmet oldu. Bi yerlerden başlamak lazım tabi :34:
6-7 kilo vermem lazım ama sıkıcı diyetler bunu hep zorlaştırdı. İki üç gün bırakmalarla bitti kısaca. Şimdi bi de böyle denemeye karar verdim, belli başlı şeylere dikkat edip hafif sporlarla akışına bırakmak :3: :3:

Herkese kolay gelsin :16:

Merhaba herkese =)

Başlığı takip ediyorum ama yazmak şimdi kısmet oldu. Bi yerlerden başlamak lazım tabi :34:
6-7 kilo vermem lazım ama sıkıcı diyetler bunu hep zorlaştırdı. İki üç gün bırakmalarla bitti kısaca. Şimdi bi de böyle denemeye karar verdim, belli başlı şeylere dikkat edip hafif sporlarla akışına bırakmak :3: :3:

MErhaba pufit:3:
hadi bakalım, ver fazlalıkları da kurtul şunlardan:1:

Merhaba herkese =)

bende diyetisyene gitmiştim geçen sene bi hafta yapıp bıraktım

bi listeye bağlı kalamıyorum ben sıkılıyorum :27:

şimdi kendim başladım kafama göre takılıyorum daha iyi oldu benim için

senin de çok kilon yok azıcık dikkan ettin mi 3 ay bile sürmez

bende katı diyet listelerıne pek uyamıorum bana göre değil.bı sure şeker çıkolata en azından kısıyım dedım kalorı dedım baktım her zamankınden daha çok canım cekıor bıraktım psıkolojık olarak daha bı kötu oluyor ınsan. benım de 5 kılo fazlam var mıdemı küçültme yoluna gıdıyorum çalışıorum her sabah k.valtı yapma şansım olmuyor mısır gevreği yıyıyorum sütlü. öğlen zati iş yerınde bınbır ceşit çıkıyor ekmeksız hepsınden yıyıyorum bı de çok hızlı yemek yerdım kontrol etmeye calışıorum kendımı yavas yavas yemeğe çalışıorum.yemek ortasındada su ıcıorum ben 1 bardak en azından akşamlarıda mısır gevreğiyle geçiştirıorum bazen dayanamıorum haftanın 2 gunu kendıme ödül verıp yemek yıyıyorum ekmeksiz o da çayım zati şekersiz de .:)) yeşil çay kötu gelıo bana kokusu içemıorum.yalnız spor yapamıorum işteyım sabahtan akşama kadar sureklıoturyorum hepsi basenlere ındı ıyıce:) spor salonuna gıtmeyı düşünuorum ama vakıt yok napsaam ki bilmem:) bu arada tartıyada cıkamıorum korkudan :) kolay gelsın hepimize

Günaydın bayanlar...

Dün öğle yemeğinde haşlanmış tavuk ve salata yedim...

Akşamda haşlanmış tavuk,yoğurt ve turşu yedim...Turşu çok yemedim :17::17::17:

Bugün sabah kahvaltıda da peynir,zeytin,domates yedim :56::56::56:

69,5 oldum :1::1::1:

Günaydın bayanlar...

maşşalah :nazar:

yumurta yiyebiliyorsan ye hem tok tutar hemde diyette gerekli

bende katı diyet listelerıne pek uyamıorum bana göre değil.bı sure şeker çıkolata en azından kısıyım dedım kalorı dedım baktım her zamankınden daha çok canım cekıor bıraktım psıkolojık olarak daha bı kötu oluyor ınsan. benım de 5 kılo fazlam var mıdemı küçültme yoluna gıdıyorum çalışıorum her sabah k.valtı yapma şansım olmuyor mısır gevreği yıyıyorum sütlü. öğlen zati iş yerınde bınbır ceşit çıkıyor ekmeksız hepsınden yıyıyorum bı de çok hızlı yemek yerdım kontrol etmeye calışıorum kendımı yavas yavas yemeğe çalışıorum.yemek ortasındada su ıcıorum ben 1 bardak en azından akşamlarıda mısır gevreğiyle geçiştirıorum bazen dayanamıorum haftanın 2 gunu kendıme ödül verıp yemek yıyıyorum ekmeksiz o da çayım zati şekersiz de .:)) yeşil çay kötu gelıo bana kokusu içemıorum.yalnız spor yapamıorum işteyım sabahtan akşama kadar sureklıoturyorum hepsi basenlere ındı ıyıce:) spor salonuna gıtmeyı düşünuorum ama vakıt yok napsaam ki bilmem:) bu arada tartıyada cıkamıorum korkudan :) kolay gelsın hepimize

mısır gevreği ile zor kilo verirsin bedesten..
çok kötü ve dengesiz besleniyorsun..
sanki çok sağlıklı besleniyormuşsun gibi bide kendine ödül vermişsin :1:

olmaz böyle..

Günaydın bayanlar...

günaydın mutlucum..
ben tatılmadım 2 gündür..

iyi yapmışsın..

Ya Bende 66 dan bi türlü inemıyorum napıcam bılemıyom azmınıze hayranım valla

inersin canım bende öyleydim hiç diyet yapamazdım bu sefer ne olduysa oldu ben bile şaşırdım kendime :9:

bi iki kilo verdin mi mutlu ediyor seni sonra devam ediyorsun zaten

en önemlisi ilk haftalar biraz yemek düzenini değiştirdin mi inan gidiyor kilolar :16:

doğum sonrası 79 kilo idim,77 olunca kk yazmaya başladım ve 62 kiloya kadar indim,yazmayı bıraktım 4 kilo tekrar aldım,sonrasında birkaç yerde yazmaya başladım,motivasyonum artsın diye, 1-2 yi geçmedi,sayfa sarmayınca yazmayı bıraktım...bu sayfa çok sıcak geldi bana...

Back