- Konu Sahibi maximaculpa
günaydın kızlar hepiniz tekrar hoşgeldinizzz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
6:30 tebrikler valla benim eşim gece işten geç geldiği için ben o saatte asla kalkamam ama oğluşum sağolsun sayesinde en geç 8:30 da ayaktayız benim içinde iyi oluyo yoksa bende geç kalkanlardandımaaa ne güzel
branşın ne
ben de sebze bulamıyorum burda (kıbrıstayım)
geleli 3 ay olacak 1 tene maydonoz yiyemedim
hepsi pörsük pörsük bi de görsen 1 demeti 2 lira
ben hep 5-6 da uyanırım ama kalkamam bi türlü
6.30 da eşim kaldırır
artık dedim zorla kaldır beni, bu böyle gitmicek
ama ben kendimi biliyorum
10-11 gibi yatarsam 4te açılır gözüm
çok rahat uyanırım
ama 12den sonra yatarsam çook zor uyanırım
en geç 11de uyumam lazım benim;sabah sorunsuz kalkabilmem için.
artık kahvaltıdan sonra kahve yapıyorum kendime iyice açılıyım diye
ben de yapsam mı diye düşünüyorum ya, kararsızım..
ya hiç ölçüm yapmadım ama sıkılaştığını hissediyorsun ii geliyo gibi aradada leslie yapıyorum 3 mil inş çabuk sonunç alırım
6:30 tebrikler valla benim eşim gece işten geç geldiği için ben o saatte asla kalkamam ama oğluşum sağolsun sayesinde en geç 8:30 da ayaktayız benim içinde iyi oluyo yoksa bende geç kalkanlardandım
ben de yapsam mı diye düşünüyorum ya, kararsızım..
ya hiç ölçüm yapmadım ama sıkılaştığını hissediyorsun ii geliyo gibi aradada leslie yapıyorum 3 mil inş çabuk sonunç alırım
hımm.
ben pilates,yoga ve karışık egzersiz yapıyorum
merhaba kızlar
hafta sonu çok kötü geçirdim eşimin sayesinde
onu ye bunu ye birde üstüne gece 1 de yemek ye derken
4günde verdiğim 2 kiloyu fazlasıyla geri aldım
çok moralim bozuldu çok kızıyorum kendime
buarada bugün formda gezerken
9luhayat çayı diye bi topiiğe rastladım
bu çayı kullananların çoğu çok güzel sonuçlar almışlar
bu çay vücuttaki yağları eritip terletip zayıflatıyormuş
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/533786-5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi-134.html
bir göz atın isterseniz birde sizin düşüncelerinizi öğreneyim
bende o çaydan içiyorum annem diyetisyen ve bu çayla 15 kilo verdi o yüzden bende 1 haftadır düzenli içiyorum cnm bakalım sonuçları ne olucak artık
o geç kalkmalar var ya beni bitirdi zaten.
kocamla kahvaltı yapıp cup yatağa giriyodum.
sabah erken kalkarsam günüm o kadar harika geçiyo ki anlatamam.
o kadar pozitifim, canlıyım.
ama geç kalkarsam; 10 bile olsa, o gün bana zehir oluyor. canım sıkılır, suratsız olurum, niye geç kalktım diye kendimi yer bitiririm, çok rahatsız olurum.
geç kalkmaktan nefret ediyorum artık.
erken kalktığımda neler yapabildiğimin tadına vardım.
erken kalkınca gün o kadar uzun ve güzel geliyo ki.
istediğim her şeyi yapmak için zamanım oluyo.
bi de bende tiroid var. habire uyutuyo beni.
uyku benim için bi problem.
her an her yerde uyuyabilirim.başımı yastığa koyduğum anda uykum gelir.
2 saat önce uyanmış olsam bile direk uyurum.
bunu aşmaya çalışıyorum ama çok zor benim için.
sen de hemen eski düzenine geri dön ve erken kalk
mantığı biliyosun zaten.:)
Erkencisin maxi bravo sana:) gercekten paketi ürünlerin sodyumuna bakıyorsun cok fena..
Ödem atana kadar ne kadar maydonoz yedim hatırlamıyorum..
Yok canim diyetisyen değilim doktorum:)
Sağlıklı bir sekilde kılo vermek en önemlisi..
aaa ne güzel
branşın ne
ben de sebze bulamıyorum burda (kıbrıstayım)
geleli 3 ay olacak 1 tene maydonoz yiyemedim
hepsi pörsük pörsük bi de görsen 1 demeti 2 lira
ben hep 5-6 da uyanırım ama kalkamam bi türlü
6.30 da eşim kaldırır
artık dedim zorla kaldır beni, bu böyle gitmicek
ama ben kendimi biliyorum
10-11 gibi yatarsam 4te açılır gözüm
çok rahat uyanırım
ama 12den sonra yatarsam çook zor uyanırım
en geç 11de uyumam lazım benim;sabah sorunsuz kalkabilmem için.
artık kahvaltıdan sonra kahve yapıyorum kendime iyice açılıyım diye
günaydın kızlar hepiniz tekrar hoşgeldinizzz
merhaba kızlar
http://www.kadinlarkulubu.com/zayiflama-kurleri/533786-5-ayda-36-kilo-verdiren-cay-tarifi-134.html
canım peki sen otları tek tek aktardanmı aldın yoksa hazır karışımmı aldın
Hosbuldum biricikoglumertugve Büşra:)
ülkemin insanının samimiyeti başka yerde yok tesekkurler kızlar..
Maxicim cok haklisin, aynen burada da maydonozun küçücük demeti 2 dolar, bakıyorsun bol yağlı hazir patates puresi yanında köfte mikrodalga yemeği 1.50 dolar.. Biber ve buyuk domatesler salatalik tane isi seni cok iyi anlıyorum..
Bransimi soylemiyim kimlik gizliliği:)
Ülkemizin kıymetini bilmek lazım gercekten.
Yelkenlikiz nurtopu gibiydim ama inceldim:)
Kaynimda da var
Kızlar size cok tesekkur ediyorum aksam yememe ısını uygulayamiyordum dün uyguladım sizin sayenizde.. Cok farkediyor barsaklarim çalıştı ya..
Ayrıca inceldigimi hissettim
maxi ben 1 yıl burdayım yaaa şu an kahvaltımı yapıyorum ben. yemekhaneye gitmedim çünkü yicek bişe olmuyo yani. bulamıom. yumurta yapıolar ama midemi bulandırıo. bende dün yemekten sonra sabah yerim die sandwich hazırlamıştım. esmer ekmeğin arasına. marul domates kaşar peyniri koydum. ama normalde hiç ekmek yemek ben yapcak bişe yok:/ iki dilim die sandwichide 2 ye kestim ortadan yiyom şimdi yeşilçayla. yurtda pek spor alanı yok ama halletcem ben o işi bakalım önce bi iyileşeyim de. bide karatay akşam en geç 8i yaz ayları için diodu yanlış hatırlamıosam biz şuanda 5-6 arası bitirmeliyiz yeme işini ki yemekhaneye hep 5te giderim ben 6 ya kadar biter akşam yemeği işim ki artık yemek yemicem akşamları sanırım salata ve yoğurt yerim sırf sabaha sandwich aşırmak için gitcem akşamlar öğrencilik naparsınız:):)
merhaba kızlar
Hosbuldum biricikoglumertugve Büşra:)
ülkemin insanının samimiyeti başka yerde yok tesekkurler kızlar..
Maxicim cok haklisin, aynen burada da maydonozun küçücük demeti 2 dolar, bakıyorsun bol yağlı hazir patates puresi yanında köfte mikrodalga yemeği 1.50 dolar.. Biber ve buyuk domatesler salatalik tane isi seni cok iyi anlıyorum..
Bransimi soylemiyim kimlik gizliliği:)
Ülkemizin kıymetini bilmek lazım gercekten.
Yelkenlikiz nurtopu gibiydim ama inceldim:)
Kaynimda da var
Kızlar size cok tesekkur ediyorum aksam yememe ısını uygulayamiyordum dün uyguladım sizin sayenizde.. Cok farkediyor barsaklarim çalıştı ya..
Ayrıca inceldigimi hissettim
bide ben kuruyemiş manyağı biriyimdir şöle fındık dı bademde fıstıktı. offf nasıl özledim anlatamam. burda normal hiçbişe yok. hepsinin dışı şekerli ne idiğü belirsiz bişelerle kaplı. onlarda yapay zaten. geçen aldım ceviz cevize benzemio bademin dışını bişeye boyamışlar falan. o kadar özlemiştim ki yedim valla ama bidaha almam yani.
bende en geç 7 de yemeği bitirmeyi burdaki paylaşımlardan sonra bıraktım gerçekten sabah uyandığında insan hafiflemiş hissediyor kendini
maşallah tütütütü :) en son kucukken ıcecık olmustum hep derlı toplu bırıyım oylede sevıyorum ama bu kadaqr toplu değil:) 60 yeter bana boy 157 falan. yesıllık yetıstırmek bu kadar mı zor kı bu kadsar pahalı anaaammm ne ıs oyle:)
bende sverım kuruyemıs anım ıstedıkcede yerım ozellıkle yesılcayın yanında badem cevız cok guzel oluyor tokluk saglıyor hem karatay hocadan sonra rahat yer oldum bende saglıklı yaglar tuketın dıye ekmek yerıne sabah kahvaltıda da onerıyordu artık korkmadan yıyorum ama saatı onemlı
uzuldum canım ya nasıl bır memleketmıs orası kabuklu satmıyorlarmı hıcbırseyı ben bademıde cevızıde kabuklu alırım salatalardDA AYCEKIRDEGI FALAN KULLANIRIM omega3 acısından zengın oluyormus falan fındık memleeketten zaten :) gonderelım dıcem ama :)