1.62 boyunda 62.3 ile başladım. Sabah 60.6 idim .yaş 28 .ben de çayı hep soğuk içiyorum herballife ile zayıflayan çok arkadaşım var eminim biz de çok iyi zayifliyaz. Hedefim 53 e kadar düşmekboyum 1.75 kilom 105 çok iriyim şişkodan ziyade kocaman bir görüntüm var
yaşım 47 ve 80 kilo olmak hedefim
çay konusuna gelince ben sıcak içecek sevmediğim için ahududu aromalı olandan aldım
onu da içebildiğim kadar soğuk suya az bir miktar çay olarak tüketeceğim
sevgili cedric ben de çok mutluyum ve senin bilgilerini istiyorum
kilo hedefin yaşın vs
1.62 boyunda 62.3 ile başladım. Sabah 60.6 idim .yaş 28 .ben de çayı hep soğuk içiyorum herballife ile zayıflayan çok arkadaşım var eminim biz de çok iyi zayifliyaz. Hedefim 53 e kadar düşmek
Benim bugün 7.günüm .sabah tatildim 1 haftada 2.5 kilo gitmişbenim yoğun tempomun arasında 3 günlük herbalife serüvenim çok iyi gidiyor.
asıl gelecek hafta tartda göreceğim sonucu çok merak ediyorum açıkçası
Annem 3 ay oldu kullanali bende bir ay bitti kullanıyorumOlurmu hic bi ay gidiyor siz kac kullaniyorsunuzki
14 şubatta başladığım herbalife yolculuğuma -5 kilo ile devam
Thermo tablet günde 3 tane mi kullaniyorsunuzAleovera inceltmiyor kabizlik sorunu yasayanlara normalde veriliyor incelten ürün thermo tabletler cay ödem attiriyor o dogru
Benim kilo vermem durunca thermoyu önerdi danistigim kişi. Yarın elime geçecek .sabah ,akşam shaketen hemen sonra öğlen de öğle yemeğinden hemen sonra iç dedi.çok su mu tuketmeliyim.Günde 2 kere alıyoruz biz sabah 11 gibi akşama doğru 4 5 gibi sabah shake içtikten 2 saat sonra biride aksama dogru,yatarken de yada geç vakitte de alabilirsin ama enerji çok verdiği için uyku falan geç gelebilir çalışan insana zor olur birde en az 3 litre su thermo kullanıyorsan şayet daha sağlıklı daha hızlı sonuç için bilginize
Ben de duraksama çok oluyor.bu sefer pazartesi çok sıkı başladım. Yürüyüşe de çıkıyorum her gün. Dün thermoya da başladım .inş bu sefer kirilcakyorumları okuyup başlamak isteyen arkadaşlara kesin tavsiye ediyorum.incelme çok gözle görülür fark ediliyor herballife kullandiginixdaSu zaten temelde yatiyor yani sucmeden olmaz su thermo kullanmasan, bile zaten icmelisin ben gunde iki tane kullanmistim cabuk bitmesin diye :) ama yanisira hep spor yaptim yuruyus leslie falan bende duraklama nerdeyse hic olmadi
Ne guzel istediginiz kiloya gelmissiniz .benim de 4 -5 kilom kaldı vücudum direnç gösteriyordu. İnş bu sefer kalan kilolarım da gidecekEvet bana soruyorlardi kac kilo verdin diye tahmin edin, dedigimde 10gitmis gittimi diolardi halbuki giden 5-6kilo ancaydi en son 80oldugunda dediler yeter daha verme daha nerenene vericeksin saniodular 65-70 falanim :) benim vercek kilom kalmadi suan ideal kilomdayim cpk sukur darisi tum vermek isteyenlerin basina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?