herbalife ile zayiflayanlar buraya...

1.62 boyunda 62.3 ile başladım. Sabah 60.6 idim .yaş 28 .ben de çayı hep soğuk içiyorum herballife ile zayıflayan çok arkadaşım var eminim biz de çok iyi zayifliyaz. Hedefim 53 e kadar düşmek

1.62 boyunda 62.3 ile başladım. Sabah 60.6 idim .yaş 28 .ben de çayı hep soğuk içiyorum herballife ile zayıflayan çok arkadaşım var eminim biz de çok iyi zayifliyaz. Hedefim 53 e kadar düşmek

Bn ilk bir hafta sadece sabahlari shake ictim bugnden itibaren sabah aksam icemeye basladim shake

Arkadaşlar ben en başta kendi annemden görüyorum şöyle söyleyeyim uzun yıllardır 100 kiloydu ve bu daha da arttı en son 106.900 kiloya ulaşmıştıki herbalife ile tanıştı.Şuan 88.300 geliyor kilosu hayata bakışının değiştiğini görüyorum ve cok mutlu inanın o kutlu olunca ben daha mutlu oluyorum,yıllardır görmediği kilolara iniyor azala azala şuan yaza kadar hedefi 70 olmak acelesi yok :) tek ise yarayan şeyi ben herbalife olarak gördüm herzaman yürürdü hafta da bir iki gün spora bile giden kadın 100 'ün altına düşemezdi hiç görmedik çok üzülüyordu,en azından şuan ona iyi gelen bişey var kendini çok aşırı ac hissetmeden zayıflıyor bende emin olun pek inanmıyordum ilk zamanlar ama şimdi enerjisine mutluluğuna ve kendini sanki 10 yaş daha genç hissettiğini görmek üstüne üstün zayıflamasi sarkmadan sıkılaşarak helal olsun diyorum ama bu azim herbalife ile başarılı oldu ve cok mutlu beni de etkiledi bende başladım 5 kiloya yakın vermişim ilerleyen zamanlarda da paylaşırım bilgi almak isteyen arkadaşlara sesleniyorum gelin deneyin biz hiç zararını görmedik mutluluktan başla :) aklınıza ne gelirse danışabilirsiniz buraya sığmaz artıları bence #tesekkurlerherbalife

Günde 2 kere alıyoruz biz sabah 11 gibi akşama doğru 4 5 gibi sabah shake içtikten 2 saat sonra biride aksama dogru,yatarken de yada geç vakitte de alabilirsin ama enerji çok verdiği için uyku falan geç gelebilir çalışan insana zor olur birde en az 3 litre su thermo kullanıyorsan şayet daha sağlıklı daha hızlı sonuç için bilginize

T
Benim kilo vermem durunca thermoyu önerdi danistigim kişi. Yarın elime geçecek .sabah ,akşam shaketen hemen sonra öğlen de öğle yemeğinden hemen sonra iç dedi.çok su mu tuketmeliyim.

Evet thermonun işe yaraması daha hızlı sonuç görmen adına daha bol su tüketmeniz gerekir cayın 8 katı etkili hali (kalici yaglari parcalamada) olması ile birlikte suyla çalışır gibi düşün su tüketmezsen etkisi çok daha azalır

Su zaten temelde yatiyor yani sucmeden olmaz su thermo kullanmasan, bile zaten icmelisin ben gunde iki tane kullanmistim cabuk bitmesin diye :) ama yanisira hep spor yaptim yuruyus leslie falan bende duraklama nerdeyse hic olmadi

Su zaten temelde yatiyor yani sucmeden olmaz su thermo kullanmasan, bile zaten icmelisin ben gunde iki tane kullanmistim cabuk bitmesin diye :) ama yanisira hep spor yaptim yuruyus leslie falan bende duraklama nerdeyse hic olmadi
Ben de duraksama çok oluyor.bu sefer pazartesi çok sıkı başladım. Yürüyüşe de çıkıyorum her gün. Dün thermoya da başladım .inş bu sefer kirilcakyorumları okuyup başlamak isteyen arkadaşlara kesin tavsiye ediyorum.incelme çok gözle görülür fark ediliyor herballife kullandiginixda

Evet bana soruyorlardi kac kilo verdin diye tahmin edin, dedigimde 10gitmis gittimi diolardi halbuki giden 5-6kilo ancaydi en son 80oldugunda dediler yeter daha verme daha nerenene vericeksin saniodular 65-70 falanim :) benim vercek kilom kalmadi suan ideal kilomdayim cpk sukur darisi tum vermek isteyenlerin basina

Ne guzel istediginiz kiloya gelmissiniz .benim de 4 -5 kilom kaldı vücudum direnç gösteriyordu. İnş bu sefer kalan kilolarım da gidecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…