• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

herbalife ile zayiflayanlar buraya...

10 yıldır mide rahatsızlığı çekiyorum, ameliyatta oldum, sonuç sıfıra sıfır elde var sıfır... 3 gündür kullanıyorum ürünleri ve midemde yanma yok :) sadece şişkinliğim arada oluyor onunda hemen geçmesini beklemiorum zaten. Kısacası ben ürünleri sevdim, hiçte aç kalmıyorum. Sabah shake içiyorum 2 saat sonra ara öğün öğlen yemek 2 saat sonra ara öğün akşam çorba salata 10 da yoğurt.. bol su ve çay.. neremize yiyeceğiz daha..

Valla bildiginiz ac kalmak diyenlere ben katilmiOrum ok ilk uc gün biraz zorlaniyo olabilir insan ama sonrasinda alisiyo ve ben sahsen kendimden dolayi söylüyorum hocte aclik yasamadim

benim dün 35 gün oldu, verilen 9 kilo, kaslardan gram gitmediği gibi 0.1 oranında artış var. İç organ yağlanması 5.5 ten 4 e düştü, vücut yağ oranı 38 den 32 ye düştü. Muazzam sonuçlar alıyorum, boğazımıza hakim olmazsak hiçbir ürünün ve hiçbir yöntemin yapacağı bişey yok =)

Aselim hanım herbalife ı hangi siteden almam gerekiyor
Ürünleri sakın sıradan bi siteden almayın, yanlış kullanım hem kilo verdirmez hatta aldırabilir, o yüzden bu ürünün her hafta eğitim alan yaşam koçları var, onlarla çalışmanız lazım. Bulunduğunuz ilin mutlaka bürosu vardır. Benim size tavsiyem büroyu ziyaret edip bilgi almanız, yaşam koçu desteğiyle ürünleri kullanıp devamlı takip edilmenizdir. Ayın 28 inde 2 ay olacak benim ve 69 kiloya düştüm. Emin olun inanıp düzenli kullanırsanız sonuç alacağınız bir üründür...

Kizlar iki ay önce herbalife ile tanistim 8aydir diette olmama rağmen son 3 ayda kilo vermem durmuştu ve herbalife shake ve çaya basladim harika sonuçlar almaya basladim 1 ayda 3.5 kilo verdim ve toplamda. 18.5 kiloya ulastim aclik dahi hissetmeden. deneyimlerimizi paylasalim..
Bende akrabamla birlikte başladım 2 ayda 9 kilo verdim . Shake çay ve aloe kullanıyorum. Akrabam ise şeker problemi var kullanmadan önce herbalife koçu kan değerlerini bakılmasını istemişti. 2 ay sonunda kan değerleri normale döndü.Şu an çok iyi gidiyor bakalım , Belki ileride bende üye olurum.

Herbalife ürünlerini internetten alacaktım.İyikide internetten almadım bulunduğunuz yerden yaşam koçluğu yapan distribtörlerden alın arkadaşlar. Ucuza alacam diye olması gereken şekilde kullanamıyabilirsiniz. Ben Herbalife koç ile 2 ayda 9 kilo verdim. Normal satış fiyatından aldım.Siz de öyle yapın

Valla bildiginiz ac kalmak diyenlere ben katilmiOrum ok ilk uc gün biraz zorlaniyo olabilir insan ama sonrasinda alisiyo ve ben sahsen kendimden dolayi söylüyorum hocte aclik yasamadim

benim dün 35 gün oldu, verilen 9 kilo, kaslardan gram gitmediği gibi 0.1 oranında artış var. İç organ yağlanması 5.5 ten 4 e düştü, vücut yağ oranı 38 den 32 ye düştü. Muazzam sonuçlar alıyorum, boğazımıza hakim olmazsak hiçbir ürünün ve hiçbir yöntemin yapacağı bişey yok =)

Bende akrabamla birlikte başladım 2 ayda 9 kilo verdim . Shake çay ve aloe kullanıyorum. Akrabam ise şeker problemi var kullanmadan önce herbalife koçu kan değerlerini bakılmasını istemişti. 2 ay sonunda kan değerleri normale döndü.Şu an çok iyi gidiyor bakalım , Belki ileride bende üye olurum.

Herbalife ürünlerini internetten alacaktım.İyikide internetten almadım bulunduğunuz yerden yaşam koçluğu yapan distribtörlerden alın arkadaşlar. Ucuza alacam diye olması gereken şekilde kullanamıyabilirsiniz. Ben Herbalife koç ile 2 ayda 9 kilo verdim. Normal satış fiyatından aldım.Siz de öyle yapın

Hanımlar bir kutu shake kaç gün gidiyor acaba ?

merhaba ben de bugün bir herbalife yaşam koçu ile görüşecek ve ürün satın alacağım. daha önce bu ürünleri kullanmıştım ama tam uygulayamamıştım. şimdi bayağı kilo aldım kurallarıyla kullanmayı ve zayıflamayı istiyorum

Merhaba bnde kullaniyorm 1 hafta oldu
Merhaba:) Nasıl gidiyor .Ben kendimi çok enerjik iyi hissediyorum herballifea başladığımdan beri.Benim de 5.günüm bugün .62.3 ile başlamıştım bu sabah 60.6 çıktım. Tartilmiyacaktim 2 hafta ama kendimde bir hafiflik hissedince dayanamayıp tartıldım. Öğlen yemeklerinde nasıl besleniyorsun sen canim

bana sabah öğlen shake önerildi akşam ise protein ve sebze den oluşan bir ana öğün
öğleden sonra mini bir ara öğün yapacağım bir de 8 badem ya da küçük bir avuç leblebi gibi
bu düzen bana çok uydu çünkü akşam yemeği için aile birarada olunca ben kendimi kötü hissediyorum bi süre sonra

bana sabah öğlen shake önerildi akşam ise protein ve sebze den oluşan bir ana öğün
öğleden sonra mini bir ara öğün yapacağım bir de 8 badem ya da küçük bir avuç leblebi gibi
bu düzen bana çok uydu çünkü akşam yemeği için aile birarada olunca ben kendimi kötü hissediyorum bi süre sonra
Ben de sabah akşam Shake içiyorum. Öğlen protein sebzeli yemek.1 dilim ekmekte yiyebilirsin.Ara öğün önerilmeDi .yemekler arası 5 saat olmaliymis .ama acıkırsam az bir şey kavrulmamiş çerez yiyorum.Çayı nasıl önerdiler içme konusunda.bi de aloeverasini kullaniyorum inceltiyormus o.çay odem attırır aloevera inceltiyormys dedi danışmanım.Bir de boy kilo ve hedefin kaç çok mutlu oldum yapan birini bulunca

boyum 1.75 kilom 105 çok iriyim şişkodan ziyade kocaman bir görüntüm var
yaşım 47 ve 80 kilo olmak hedefim
çay konusuna gelince ben sıcak içecek sevmediğim için ahududu aromalı olandan aldım
onu da içebildiğim kadar soğuk suya az bir miktar çay olarak tüketeceğim
sevgili cedric ben de çok mutluyum ve senin bilgilerini istiyorum
kilo hedefin yaşın vs

Back