Kizlar iki ay önce herbalife ile tanistim 8aydir diette olmama rağmen son 3 ayda kilo vermem durmuştu ve herbalife shake ve çaya basladim harika sonuçlar almaya basladim 1 ayda 3.5 kilo verdim ve toplamda. 18.5 kiloya ulastim aclik dahi hissetmeden. deneyimlerimizi paylasalim..
Bağımlı oluyorsunuz boşuna kullanmayın. Bıraktığınız an kilolar kat kat geliyor, ya ömür boyu kullanacaksınız ya da hiç bulaşmayacaksınız.Yeğenim Herbalife ile 10kg vermiş 15 günde. Bende 06.09.2016 tarihinde sabah 78kg dım.Herbalife kullanmaya başladım.07.09.2016 tarihinde sabah 77kg a düşmüştüm.
06.09.2016 tarihinde sabah shake öğlen shake akşam lahana sarması 3 adet 1 kase yoğurt
Gün çerisinde dahil yaklaşık 4 litre su tükettim.Yarım tekrar bildireceğim.
Ha aç kalmıyorum diyen yalan söyler ben devamlı açım.
BAŞLADIM AMA MİDE BULANTISI İKİNCİ GÜN BAŞLADI BAŞ AĞRISINI SAYMIYORUM SONRASINDA BIRAKTIM DÜZELDİM AMA GERÇEKTEN KİLO VERDİRİYOR DEDİĞİNİZ GİBİ ALMIYORSUNUZ BEN BİR GÜN KULLANDIM ŞAKA GİBİ AMA 1 KİLO VERDİM ALMADIMBağımlı oluyorsunuz boşuna kullanmayın. Bıraktığınız an kilolar kat kat geliyor, ya ömür boyu kullanacaksınız ya da hiç bulaşmayacaksınız.
Ödeminiz gitmiş. Ev arkadaşımdan biliyorum. 3 ay kullandı 20 ye yakın kilo verdi, bırakınca dikkat etmesine rağmen 30 küsür kilo aldı...BAŞLADIM AMA MİDE BULANTISI İKİNCİ GÜN BAŞLADI BAŞ AĞRISINI SAYMIYORUM SONRASINDA BIRAKTIM DÜZELDİM AMA GERÇEKTEN KİLO VERDİRİYOR DEDİĞİNİZ GİBİ ALMIYORSUNUZ BEN BİR GÜN KULLANDIM ŞAKA GİBİ AMA 1 KİLO VERDİM ALMADIM
BAŞLADIM AMA MİDE BULANTISI İKİNCİ GÜN BAŞLADI BAŞ AĞRISINI SAYMIYORUM SONRASINDA BIRAKTIM DÜZELDİM AMA GERÇEKTEN KİLO VERDİRİYOR DEDİĞİNİZ GİBİ ALMIYORSUNUZ BEN BİR GÜN KULLANDIM ŞAKA GİBİ AMA 1 KİLO VERDİM ALMADIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?